Soundcraft Notepad-5

Saatavuus: Varastossa

109,00 /kpl


Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

Soundcraft Notepad-5 – Pienikokoinen analogimikseri USB-audioväylällä

Pienikokoinen 5-kanavainen mikseri jossa tehokkaat ominaisuudet, Soundcraft – Rakennettu kestämään.

Sellaisenaan erinomainen etuaste niin kitaroille, mikrofoneille kuin kosketinsoittimille, soveltuu erinomaisesti myös Karaoke käyttöön. Kaksisuuntaisen USB liitännän ansiosta voit toistaa digitaalisesti äänen tietokoneelta tai tehdä miksauksesta digitaalisen tallenteen.

Perinteinen kanavalohko, mikrofonikanavan diskantti- ja bassosäätimet, kuulokkeiden tasosäätö, jämerä metallikuori kestää käyttöä.

Tuotetiedot

Soundcraft Notepad-5 - pienikokoinen analogimikseri USB-audioväylällä
1 mic 2 stereo linjatuloa, USB

Pienestä koostaan huolimatta Notepad-5 on aito täysiverinen Soundcraft, ja sellaisena erinomainen etuaste ja summain niin musiikille, ohjelmatuotannolle kuin muihinkin äänitöihin. Ammattilaadun analogikomponentit, laadukas Harman-digitaaliprosessointi ja kyky toimia USB-äänikorttina molempiin suuntiin analogisen äänen ja digitaalisen työaseman välillä tekevät Notepad-5:sta nappivalinnan, kun kanavia on vähän ja käyttövarmuus ratkaisee.

Musiikintekijät, tuottajat, podcast-lähetysten tekijät ja projektistudiot voivat ohjata audion suoraan koneelle Notepad-5:n kautta. Olipa studio suuri tai pieni, aina on olemassa tarve erinomaisilla Soundcraft-etuasteilla varustetulle pikkumikserille.


Soundcraft-ääni on laatua

Yli 40 vuoden ajan Soundcraft-äänipöydät ovat olleet ammattilaisten valinta hyvän äänenlaatunsa ja keikkakestävyytensä ansiosta. Myös pienet Notepad-sarjalaiset jatkavat tätä perinnettä. Ammattilaadun Soundcraft-mikrofonietuasteet, XLR- ja 6,3mm liittimet ja jämäkät metallikuoret on kaikki tehty kestämään kovaa käyttöä.


Tuttu ja tehokas

Perinteinen kanavalohko on kaikille tuttu ja intuitiivinen käyttää. Mikrofonikanavan diskantti- ja bassosäätimet riittävät perus-EQ:ksi. Kuulokkeiden tasonsäädön ansiosta Notepad-sarja toimii myös henkilökohtaisena kuulokevahvistimena. Led-mittari näyttää master-tason. Kotistudiossa, treeneissä, keikalla ja ohjelmatuotannossa, säädöt ovat ammattilaiselle tuttuja ja helposti omaksuttavissa.


Kompakti ja kassiin sopiva

Pieni koko rajoittuu kuoriin, sisältä ääni on riittävän suurta niin biisinkirjoitussessioihin, treeneihin kuin keikoillekin. Jokainen Notepad on aito Soundcraft, ja sellaisena erinomainen etuaste niin kitaroille, mikrofoneille kuin kosketinsoittimille. Notepad-sarjasta on helppo hakea sopiva malli, Notepad-5, -8FX tai -12FX, olipa mikserin tarpeessa yksittäinen tuottaja, sooloartisti, ohjelmantekijä tai koko bändi, haussa studion lisäkanavat tai kattava pikkupaketti.


Podcast-työaseman käyttöliittymä

Laadukkaat Soundcraft-komponentit ja -etuasteet ja Notepadin oma USB-äänikortti kahteen suuntaan tekevät Notepadista toimivan keskusyksikön pienimuotoiseen ohjelmatuotantoon. Notepadin kautta on helppo rakentaa niin mikrofonilinja, muu audio kuin kuulokemonitorointi. Useampikanavaisilla Notepad-malleilla saa laajemmankin keskusteluryhmän poimittua.


Toimii niin Mac- kuin PC-maailmassa

Notepadin oma USB-äänikortti toimii niin äänitys- kuin kuuntelutilanteissa työaseman oman moniraitaohjelman kanssa. Soundcraftin mikrofonietuasteet ja laadukas Harman-digitaaliprosessointi tuovat digitaalisen työaseman ja analogisen todellisuuden välille käyttöliittymän, joka ei pakota turhiin kompromisseihin!

Ominaisuudet:

Ammattilaadun Soundcraft-mikrofonietuasteet
Toimii USB-äänikorttina molempiin suuntiin (Mac-maailmassa suoraan, PC-maailmassa Soundcraft-ajurin kanssa)
Perinteinen kanavalohko, mikrofonikanavan diskantti- ja bassosäätimet, kuulokkeiden tasonsäätö
Jämerä metallikuori kestää käyttöä


Tekniset tiedot


Mikrofoni/Linja Komboliitännät 1
Mikrofoni Gain Säätö 1
Mikrofoni Tulot joissa Hi-Z Instrumenteille 1
Mikrofoni Peak ilmaisin 1
Mikrofoni EQ Säädöt ylä/basso
Mikrofoni Tasonsäätö 1
Linjatulot 6.3mm Stereoliitäntä 1
Linjatulot RCA Stereoliitäntä 1
USB Kaksisuuntainen liitäntä 2 kanavaa, summattuna RCA tulolla kanavaan 4/5
Lähdöt Master Stereo lähtö 1 (2x XLR)
Lähdöt Monitor Stereo lähtö 1 (1x 6.3mm)
Lähtösäädöt Pyöritettävä Master tasonsäätö
Lähtösäädöt Pyöritettävä Monitor tasonsäätö
Lähtötason ilmaisinvalot 4 x LED

Lue lisää
Sulje