Soundcraft Notepad-12FX

Saatavuus: Varastossa

189,00 /kpl

Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

Soundcraft Notepad-12FX – Pienikokoinen analogimikseri USB-audioväylällä ja aidoilla Lexicon efekteillä

Kompakti 12-kanavainen mikseri jossa tehokkaat ominaisuudet, Soundcraft – Rakennettu kestämään.

4 Mikkituloa 4 Stereolinjatuloa, kaksisuuntainen usb liitäntä, Lexicon FX efektit.

Tästä ammattitason kompakti mikseri joka soveltuu niin musiikintuotantoon kuin vaativaan Karaokekäyttöön. Huipputasoiset mikrofonietuasteet yhdistettynä mahtaviin Lexicon efekteihin ja jämerään metallikoteloon tekevät tästä jämäkän ja kestävän työkalun.

Tuotetiedot
Soundcraft Notepad-12FX - pienikokoinen analogimikseri USB-audioväylällä ja aidoilla Lexicon-efekteillä

 

4 mic 4 stereo linjatuloa, USB, Lexicon FX

 

 

Ammattilaadun analogikomponentit, laadukas Harman-digitaaliprosessointi ja kyky toimia USB-äänikorttina kaikkien työasemaohjelmien kanssa molempiin suuntiin tekevät 12-kanavaisesta Notepad-12FX -mikseristä erinomaisen valinnan, kun käyttövarmuus ratkaisee. Notepad-12FX:n aidot Lexicon-efektit tuovat lopputulokseen laatuleiman huippuluokan äänistudioiden arvostetuimmista prosessorivalmistajista.

 

 

Notepad-12FX on aito täysiverinen Soundcraft-mikseri, ja sellaisena erinomainen etuaste ja summain niin musiikille, ohjelmatuotannolle kuin muihinkin äänitöihin.

 

 
Lue lisää
Sulje

Soundcraft-ääni on laatua

Yli 40 vuoden ajan Soundcraft-äänipöydät ovat olleet ammattilaisten valinta hyvän äänenlaatunsa ja keikkakestävyytensä ansiosta. Myös pienet Notepad-sarjalaiset jatkavat tätä perinnettä. Ammattilaadun Soundcraft-mikrofonietuasteet, XLR- ja 6,3mm liittimet ja jämäkät metallikuoret on kaikki tehty kestämään kovaa käyttöä.

Tuttu ja tehokas

Perinteinen kanavalohko on kaikille tuttu ja intuitiivinen käyttää. Mikrofonikanavan diskantti- ja bassosäätimet riittävät perus-EQ:ksi. Kuulokkeiden tasonsäädön ansiosta Notepad-sarja toimii myös henkilökohtaisena kuulokevahvistimena. Led-mittari näyttää master-tason. Kotistudiossa, treeneissä, keikalla ja ohjelmatuotannossa, säädöt ovat ammattilaiselle tuttuja ja helposti omaksuttavissa.

Kompakti ja kassiin sopiva

Pieni koko rajoittuu kuoriin, sisältä ääni on riittävän suurta niin biisinkirjoitussessioihin, treeneihin kuin keikoillekin. Jokainen Notepad on aito Soundcraft, ja sellaisena erinomainen etuaste niin kitaroille, mikrofoneille kuin kosketinsoittimille. Notepad-sarjasta on helppo hakea sopiva malli, Notepad-5, -8FX tai -12FX, olipa mikserin tarpeessa yksittäinen tuottaja, sooloartisti, ohjelmantekijä tai koko bändi, haussa studion lisäkanavat tai kattava pikkupaketti.

Podcast-työaseman käyttöliittymä

Laadukkaat Soundcraft-komponentit ja -etuasteet ja Notepadin oma USB-äänikortti kahteen suuntaan tekevät Notepadista toimivan keskusyksikön pienimuotoiseen ohjelmatuotantoon. Notepadin kautta on helppo rakentaa niin mikrofonilinja, muu audio kuin kuulokemonitorointi. Useampikanavaisilla Notepad-malleilla saa laajemmankin keskusteluryhmän poimittua.

Legendaariset Lexicon-efektit

Studioviiveiden ja kaikujen legenda, Lexicon, tuo efektiosioon kaiun, choruksen ja tap-tempolla varustetun delayn. Lopputuloksena Notepad-8FX pystyy tarjoamaan erittäin korkealuokkaisen tilaprosessoinnin, joka auttaa luomaan pienistäkin produktioista massiivisen kuuloisia.

Toimii niin Mac- kuin PC-maailmassa

Notepadin oma USB-äänikortti toimii niin äänitys- kuin kuuntelutilanteissa työaseman oman moniraitaohjelman kanssa. Soundcraftin mikrofonietuasteet ja laadukas Harman-digitaaliprosessointi tuovat digitaalisen työaseman ja analogisen todellisuuden välille käyttöliittymän, joka ei pakota turhiin kompromisseihin!

Ominaisuudet:

Ammattilaadun Soundcraft-mikrofonietuasteet
Toimii USB-äänikorttina molempiin suuntiin (Mac-maailmassa suoraan, PC-maailmassa Soundcraft-ajurin kanssa)
Perinteinen kanavalohko, mikrofonikanavan diskantti- ja bassosäätimet, kuulokkeiden tasonsäätö
Harman-prosessorissa legendaariset Lexiconin kaiut ja viiveet
Jämerä metallikuori kestää käyttöä

Tekniset tiedot

Mikrofoni/Linja Komboliitännät 4
Mikrofoni Gain Säätö 4
Mikrofoni Tulot joissa Hi-Z Instrumenteille 2
Mikrofoni Peak ilmaisin 4
Mikrofoni EQ Säädöt ylä/keskiäänet/basso 4
Mikrofoni Panorointi 4
Mikrofoni Tasonsäätö 4
Linjatulot 6.3mm Stereoliitäntä 2
Linjatulot RCA Stereoliitäntä 1
Linjatulot Aux/FX 3
Linjatulot Balanssi 4
USB Kaksisuuntainen liitäntä 2 kanavaa, summattuna RCA tulolla kanavaan 9/10
Lähdöt Master Stereo lähtö 1 (2x XLR)
Lähdöt Monitor Stereo lähtö 1
Lähdöt Aux lähtö 1 (1x 6.3mm)
Lähdöt Kuulokelähtö Stereo (1x 6.3mm)
Lähtösäädöt Liuku Master tasonsäätö
Lähtösäädöt Pyöritettävä Monitor/Kuuloke tasonsäätö
Lähtötason ilmaisinvalot 4 x LED