Silent Coat, Extra Multilayer

Saatavuus: Varastossa

44,90 /pkt/1,0m²

Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

Silent Coat Extra MultiLayer

AutoSound -lehden testissä: Markkinoiden tehokkain vaimennusmatto! Pakkauksessa 1,0m²

Tuotetiedot
Uusi ainevahvuus. AutoSound -lehden mittauksissa vertailtiin 19 eri vaimennusmattoa ja Silent Coat Extra Multilayer:n kanssa saavutettiin kaikista tehokkain vaimennus! Entistä paksumpi 5mm kolmekerroksinen rakenne takaa entistä tehokkaamman vaimennuksen.


AutoSound -lehden mittauksissa vertailtiin 19 eri vaimennusmattoa ja Silent Coat Extra Multilayer:n kanssa saavutettiin kaikista tehokkain vaimennus!

 

 


Lue lisää
Sulje

SILENT COAT EXTRA MULTILAYER on vaimennusmatto, jonka vaimennusteho on huippuluokkaa. Maton 5mm paksu kolmikerrosrakenne takaa ennenkuulumattoman vaimennuksen.

Kahden pehmeän butyylikerroksen välissä on bitumikomposiittikerros, joka tuo matolle lisäpainoa ja eliminoi erittäin tehokkaasti vaimennettavan pinnan värähtelyt. Matto soveltuu käytettäväksi tasaisilla ja suurilla pinnoilla. Käyttökohteita: Lattia, tavaratilan pohja ja muut tasaiset pinnat

SILENT COAT EXTRA MULTILAYER -maton kanssa voidaan käyttää lisävaimennuksena SILENT COAT SOUND ABSORBER ja SILENT COAT NOISE ISOLATOR mattoja.

Mitat: 375mm x 270mm x 5mm

“Myös vaimnnusteho on hämmästyttävän hyvä, tähän asti testatuista selkeästi paras! Kohinalla keskimääräinen vaimennus on noin 11 desibeliä verrattuna vaimentamattomaaan peltiin.”

AutoSound 3/2014