Shure 55SH Series II Retro Mikrofoni

Saatavuus: Varastossa

185,00 /kpl

Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

Shure 55SH Series II Retro Mikrofoni

Shure 55SH Series II on komponenteiltaan modernisoitu klassikkomikrofoni, erinomainen erityisesti laulukäytössä räätälöidyn taajuusvasteensa ansiosta.

Tämä Elvis-mikrofoniksi kutsuttu malli soveltuu moniin erilaisii käyttösovellutuksiin. Klassinen Shure UNlDYNE® II design ja päivitetyt akustiset komponentit vastaavat tämän päivän vaatimuksia.

Tuotetiedot
Shure 55SH Series II

 

Shure 55SH Series II on komponenteiltaan modernisoitu klassikkomikrofoni, erinomainen erityisesti laulukäytössä räätälöidyn taajuusvasteensa ansiosta.

 

Tämä Elvis-mikrofoniksi kutsuttu malli soveltuu moniin erilaisiin käyttösovellutuksiin. Klassinen Shure UNlDYNE® II design ja päivitetyt akustiset komponentit vastaavat tämän päivän vaatimuksia.
Lue lisää
Sulje

Shure tuotetestamentti merkitsee innovatiivista ja omaleimaista tuotevalikoimaa. Jokainen tuote on oman aikakautensa huipputuote omassa käyttösovellutuksessaan. Monet näistä tuotteista ovat jääneet klassikoiksi. Tyypillisiä esimerkkejä ovat 55 ja Green Bullet.

Shure 55SH design on maailman tunnetuin mikrofoni ulkomuodoltaan. Tämä Elvis-mikrofoniksi kutsuttu malli soveltuu moniin erilaisii käyttösovellutuksiin. Klassinen Shure UNlDYNE® II design ja päivitetyt akustiset komponentit vastaavat tämän päivän vaatimuksia. 55SH on erinomainen erityisesti laulukäytössä räätälöidyn taajuusvasteensa ansiosta.

55SH Series II suuntakuvio on hertta, joka “eristää” tehokkaasti varsinaisen äänilähteen ja jättää huomioimatta taustaäänet. Vähemmän kierto-ongelmia. Malli on varustettu matalaohmisella lähdöllä. Sisäinen kapselin ripustus eliminoi tehokkaasti runko- ja kaapeliäänet. Kestävä metallikuori. Kääntyvä, kiinteä jalusta-adapteri (45 astetta eteenpäin ja 80 astetta taaksepäin). On/off-kytkin. Klassinen muotoilu – moderni soundi. Taattua Shure laatua.

Ominaisuuksia

Suuntakuvio: hertta

Taajuusvaste: 50Hz – 15kHz

Herkkyys: –58 dBV/Pa (1,3 mV)

Impedanssi: 150 ohm

Paino: 624 g