Rockford Fosgate M1WL-65MB 6.5″ Color Optix™ 2-Tie Tornikaiutinpari

Saatavuus: Varastossa

799,00 /pr


Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

Rockford Fosgate M0WL-65MB 6.5″ Element Ready™ Moto-Can 2-Tie Tornikaiutinpari

Uudet 6,5 tuuman motorsport -tornikaiuttimet on suunniteltu kestäviksi ja vankoiksi kestämään ääriolosuhteita. Korkeampi teho, kuljettajan mukauttaminen ja Element ReadyTM -muotoilu luovat vertaansa vailla olevan off-road-äänikokemuksen.

Tuotetiedot
Rockford Fosgate M1WL-65MB 6.5" Color Optix™ 2-Tie Tornikaiutinpari Color Optix™:Valitse valmis väris tai rakenna omasi.  Kirkas ja rajaton valaistuskokemus Rockford Fosgate Color OptixTM plug-and-play -ohjaimella ja -sovelluksella. Element Ready™: Rockfordin Element ReadyTM -tuotteet on suunniteltu rankkaan maasto -ja marineympäristöön. Ne on valmistettu kestämään vettä, likaa, mutaa ja UV-säteitä, mikä varmistaa, että kaiuttimesi kestävät kovassakin käytössä. Räätälöitävissä ajajan mukaan: Useilla säleikkövaihtoehdoilla, 3DILTM-teknologialla 360 astetta kääntyvällä takavalaistulla logolla, yleiskiinnitysjärjestelmä, 1–2 tuuman pyöreät tangot, kaikki on suunniteltu täydellisesti ajollesi sopivaksi. Heavy Duty liitännät: Integroidut DeutschTM/AmphenolTM-liitännät tarjoavat alan johtavan plug-and-play-liitettävyyden sekä virheettömän asennuksen.
Lue lisää
Sulje

Color Optix™:

Valitse värisi pakkauksesta tai säädä omaa kirkasta, laajaa ja rajatonta valaistuskokemustasi Rockford Fosgate Color OptixTM plug-and-play -ohjaimella ja -sovelluksella.

Tarvitsetko myös näitä?

Voisit olla kiinnostunut myös näistä?