Bluesound RC1 kaukosäädin

Saatavuus: Varastossa

69,00 /kpl

Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

Bluesound RC1 kaukosäädin

Bluesound IR kaukosäädin, ohjaa helposti Bluesound soittimiasi. Se on helppo ottaa käyttöön ja kiitos sen selkeän näppäinasettelun ja dedikoitujen ohjauspainikkeiden se on erinomaisn helppo käyttää.

Lisäksi voit ohjelmoida BluOS Controller applikaation sisältä 10 valmista esivalintaa ja aktivoida ne suoraan kaukosäätimen fyysisistä painikkeista, voit ohjelmoida pikapainikkeita esim. suosikki albumeillesi, soittolistoille tai radioasemille ja aktivoida ne kaukosäätimestä yhdellä napin painalluksella.

 

Tuotetiedot
Bluesound RC1 Kaukosäädin

 

Bluesound RC1 antaa sinulle helpon hallinnan kaikkiin bluesound-soittimiin. Asennus on yksinkertaista, ja sen virtaviivainen painikkeiden asettelu ja erilliset ohjaimet antavat sinun hallita helposti mitä tahansa Bluesound-soitinta ilman, että sinun tarvitsee ottaa esiin tablettia tai puhelinta.

 

• Yksinkertainen, ergonominen muotoilu virtaviivaisilla ja omistetuilla soittimen ohjaimilla.
• Toimii heti pakkauksesta sisäänrakennetuilla infrapunakoodeilla Bluesound-soittimille.
• Ohjelmoi jopa 10 esiasetusta kuunnellaksesi suosikkimusiikkiasi yhdellä kosketuksella
• Tuettu Bluesound Gen 2: lla ja uudemmilla soittimilla, joissa on BluOS 3.6.2 tai uudempi.
• Käytä yhtä kaukosäädintä kaikille soittimillesi tai hanki yksi kaukosäädin jokaista huonetta varten.

 

 

 
Bluesound tuotteilla rajattu myymäläsaatavuus, tarkista toimitustilanne ennen kuin tulet käymään myymälässämme. Verkkokaupan tilauksissa toimitusaika voi olla normaalista poiketen n. 4-5 päivää.
Lue lisää
Sulje

Bluesound remote with NODE

YKSINKERTAINEN, VIRTAVIIVAINEN KAUKOSÄÄDIN
Bluesound RC1 -kaukosäädin on suoraan käyttövalmis laatikosta otettuna, jolloin voit nauttia yhden kosketuksen ohjauksesta Bluesound-soittimien kanssa koko kodissa ilman mitään asetuksia tai ohjelmointia. Bluesound RC1: ssä on ohjaimet melkein kaikkeen – soundbarista ja langattomista kaiuttimista stereokomponenteihin ja langattomiin suoratoistovahvistimiin.

 

bluesound remote close up

HELPOSTI YHDELLÄ NÄPPÄIMENPAINALLUKSELLA
Pienennä äänenvoimakkuutta, valitse esiasetus ja kuuntele suosikkisoitolistasi tai kytke Bluesound-äänentoistojärjestelmään virta elokuvaillan ajaksi – kaikki yhdellä sormen napautuksella. Bluesoundin dedikoiduilla IR-säätimillä voit nauttia yhden kosketuksen ohjauksesta heti laatikosta otettuna ja hallita helposti kaikkea viihdettäsi. Perusohjaukset, kuten äänenvoimakkuus ja toisto / tauko, on esiohjelmoitu ja asetettu helppoon navigointiin lisäämällä kyky ohjelmoida eniten kuuntelemasi musiikki jopa 10 esiasetuksen taakse.

 

Diagram of streaming music via WiFi to other rooms

TOIMII KOKO KODISSASI
Ohjaa mitä tahansa Bluesound-tuotetta missä tahansa huoneessa. Bluesound RC1 -kaukosäätimen avulla voit ohjata soittimia eri huoneissa ja hallita musiikkia koko kodissa tarvitsematta käyttää puhelimellasi tai tabletillasi olevaa BluOS Controller -sovellusta joka kerta. Se keskittää kaikkien Bluesound-soittimien ohjauksen ja ohjaa yhdeksi laitteeksi yksinkertaisella infrapunayhteydellä, joka antaa sinulle vapauden ja joustavuuden hallita musiikkia helposti ainutlaatuisilla mutta yksinkertaisilla tavoilla.

 

bluesound remote close up with hand

EI TARVITSE ASENNUSTA
Käynnistä yksinkertaisesti osoittamalla RC1-kaukosäädin mitä tahansa langatonta Bluesound-suoratoistolaitetta, vahvistinta tai kaiuttimia varten. Määritä esiasetukset minuuteissa puhelimen, tabletin ja työpöydän BluOS Controller -sovelluksella.

YHTEENSOPIVUUS

Tuetut Blusound tuotteet

Tuettu Bluesound Gen 2: lla ja uudemmilla soittimilla, joissa on BluOS 3.6.2 tai uudempi.

 

Toimitukseen sisältyy kaukosäädin, mallikuvissa näkyvät lisätuotteet myydään erikseen.