Rainbow IL-S8 MB L (VASEN)

Saatavuus: Varastossa

249,00 /kpl


Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

Rainbow IL-S8 MB L (VASEN)

 HighEnd-luokan subwoofer elementti Mercedes-Benz autoihin!  Nyt voit päivittää C-sarjan, E-sarjan, S-sarjan ja GLZ-sarjan äänentoistojärjestelmän täysin uudelle tasolle. Ilman minkäänlaisia muutoksia autoon.

Nämä subwooferit myydään kappaleittain. IL-S8 MB L on kuljettajan puolelle ja IL-S8 MB R on apukuljettajan puolelle tarkoitettu elementti.

Tuotetiedot

Rainbow IL-S8 MB L


Rainbowlla on ilo esitellä HighEnd-luokan subwoofer elementit Mercedes-Benz autoihin! Plug & Play asennus alkuperäisille kaiutinpaikoille. Nyt voit päivittää C-sarjan, E-sarjan, S-sarjan ja GLZ-sarjan äänentoistojärjestelmän täysin uudelle tasolle. Ilman minkäänlaisia muutoksia autoon, täysin OEM tyyliin. Nämä subwooferit myydään kappaleittain. IL-S8 MB L on kuljettajan puolelle ja IL-S8 MB R on apukuljettajan puolelle tarkoitettu elementti.


Subwoofereiden lisäksi voit päivittää myös muut etukaiuttimesi. Saatavilla on kolme eri tasoa etukaiuttimia. Rainbow IL-C4.2C ( Classic ) on malliston edullisin sarja, joka on jo huimasti auton alkuperäisiä kaiuttimia parempi. Rainbow IL-C4.2E ( Enchanced ) on paremmalla diskantilla ja keskiäänen kartiolla varustettu seuraava taso. Rainbow IL-C4.2S ( Superior ) on malliston paras sarja, siinä paremman diskantin seurana on keraamisesti pinnoitettu keskiäänen kartio.


- Autokohtainen subwoofer tiettyihin M-B malleihin
- Soveltuu alkuperäisen vasemman kaiuttimen tilalle (kuskin puoli)
- 8" Subwoofer
- Max. teho 90 Wattia
- Upotusmitat: 65 x 45 x 4,5 mm

Yhteensopivuus:
- Mercedes-Benz C-series ( W205 ) 2014-
- Mercedes-Benz E-series ( W213 ) 2016-
- Mercedes-Benz S-series ( W222 ) 2013-
- Mercedes-Benz GLC-series ( X253 ) 2015-

Lue lisää
Sulje