Rainbow IL-C4.2C MB

Saatavuus: Varastossa

Alkuperäinen hinta oli: 269,00 €.Nykyinen hinta on: 159,00 €.

Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

Rainbow IL-C4.2C MB

Autokohtaiset kaiuttimet Mercedes Benz malleihin ovat alusta loppuun asti tarkasti suunniteltuja.

Suoraan alkuperäisen kaiuttimen tilalle sopivat elementit, auton alkuperäisiin liittimiin sopivat liittimet ja ennen kaikkea auton akustiikkaan räätälöity ääni.

Päivitä alkuperäinen kaiutinjärjestelmä uudelle tasolle OEM-tyyliin. Halutessasi voit poistaa kaiuttimet ja palauttaa alkuperäiset paikoilleen, mitään muutoksia autoon ei tarvitse tehdä. Mitään ei näy matkustamoon, ainoastaan korvasi huomaavat eron entiseen.

Tuotetiedot
Rainbow IL-C4.2C MB - Autokohtaiset kaiuttimet Mercedes Benz malleihin ovat alusta loppuun asti tarkasti suunniteltuja. Suoraan alkuperäisen kaiuttimen tilalle sopivat elementit, auton alkuperäisiin liittimiin sopivat liittimet ja ennen kaikkea auton akustiikkaan räätälöity ääni.

Päivitä alkuperäinen kaiutinjärjestelmä uudelle tasolle OEM-tyyliin. Halutessasi voit poistaa kaiuttimet ja palauttaa alkuperäiset paikoilleen, mitään muutoksia autoon ei tarvitse tehdä. Mitään ei näy matkustamoon, ainoastaan korvasi huomaavat eron entiseen.

Näitä erillissarjoja on kolmea eri tasoa. IL-C4.2C ( Classic ) on malliston edullisin sarja, joka on jo huimasti auton alkuperäisiä kaiuttimia parempi. IL-C4.2E ( Enchanced ) on paremmalla diskantilla ja keskiäänen kartiolla varustettu seuraava taso. IL-C4.2S ( Superior ) on malliston paras sarja, siinä paremman diskantin seurana on keraamisesti pinnoitettu keskiäänen kartio.

Voit lisätä järjestelmääsi myös autokohtaiset 8″ subwoofer-kaiuttimet. Rainbow IL-S8 MB L on kuljettajan puolen elementti ja Rainbow IL-S8 MB R on apukuljettajan puolen elementti.

Koko järjestelmällä teet autostasi konserttisalin jossa musiikin kuuntelu on todellinen nautinto!

2-way 4 inch (10 cm) Compo Set
20 mm Silk dome Tweeter
Max. 65 Watts
Minimum Amplifier Power: 15 Watts
Frequency Response: 50 Hz – 20 kHz

Suitable for following MB models:

- W222 ( S-series from 2014 - )
- C217 ( S-series from 2015 - )
- X253 / C253 ( GLC-series from 2016 - )
- W213 ( E-series from 2016 - )
- W205 ( C-series from 2014 - )
Lue lisää
Sulje