Radiokulma Terassi HiFi paketti 4:llä kaiuttimella

Saatavuus: Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Alkuperäinen hinta oli: 591,40 €.Nykyinen hinta on: 549,00 €.


Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

Radiokulman isompi terassi HiFi paketti aluekohtaisella hallinnalla
4 Kaiutinta Vahvistin Bluetooth tulolla Kaiutinvalitsin 45 metriä kaiutinkaapelia

Lisää viihtyvyyttä tällä äänentoistopaketilla jonka kaiuttimet voit asentaa vaivattomasti sisätiloihin (myös kosteisiin tiloihin) tai ulkotiloihin kuten terassille, patiolle jne.

Paketissa maailman myydyimmät yleiskaiuttimet, JBL Control One ja laadukas minikokoinen Tangent Ampster BTII vahvistin Bluetoothilla.

System One kaiutinvalitsimella voit hallita neljää kaiutinta pareittain omina alueinaan, säätää erikseen äänenvoimakkuuden kaiutinparikohtaisesti ja tarvittaessa kytkeä haluamasi kaiutinparin päälle tai pois.

Tuotetiedot
Radiokulma Terassi HiFi paketti isoon tilaan aluekohtaisella hallinnalla. 4 Kaiutinta Vahvistin Bluetooth tulolla Kaiutinvalitsin 45 metriä kaiutinkaapelia

Terassipaketti joka on hifi tason äänentoistopaketti niin sisä- kuin ulkotiloissa. Tästä voi rakentaa myös näppärän kotihifipaketin laadukkaalla äänentoistolla. Laadukkaat kontaktit varmistaa korkealaatuinen 4Connect 2.5mm2 kaiutinkaapeli jota paketin mukana toimitetaan 45 metriä.

Kaiuttimien mukana toimitetaan nivelletty seinäteline joten ne on helppo asentaa kiinteästi seinälle, katon rajaan jne... Vahvistin voidaan piilottaa rakenteisiin, kiitos langallisen infrapunasilmän ja siinä on automaattinen herätys Bluetoothin kautta, jolloin musiikki kuuluu automaattisesti kaiuttimista kun aloitat musiikin toiston.

 

Tangent Ampster BT II Pienoisvahvistin

Täysiverinen vahvistin pienoiskoossa mahtavilla ominaisuuksilla ja edulliseen hintaan! Langaton Bluetooth äänitulo, sekä kattavat digitaaliset ja analogiset äänitulot automaattisella herätteellä.

L&B Ääni & Kuva – Hyvä vahvistin pikkurahalla, Tangentin pieni langaton vahvistin on loistovalinta esimerkiksi harrastustilaan tai teinin huoneeseen.

 

System One SC4B Kaiutinjakaja 4-aluetta

Mahdollistaa neljän passiivikaiutinparin kytkemisen tavalliseen kaksikanavaiseen vahvistimeen, sisältää aluekohtaiset säädöt ja päälle/pois kytkimet.

 

JBL Control One 2-Tie Tarkkailukaiuttimet, pr

JBL Control One – Yksi maailman myydyimmistä yleiskaiuttimista. JBL Control One, tarjoaa tasapainoisen äänentoiston kohtuullisin hankintakustannuksin. Kompakti 2-tie tarkkailukaiutin, jonka voi sijoittaa sisä -ja ulkotiloihin. Seinätelineet sisältyy toimitukseen!

Huomaamaton koko ei tarkoita huomaamatonta ääntä, tämä vakuuttavan vankasti rakennettu kaiutin täyttää tilan kuin tilan mahtavalla äänenlaadulla.

 

FOUR Connect 4-800241 STAGE2 OFC-kaiutinkaapeli 2×2.5mm2, m

Laadukkaasta 100% happivapaasta kuparista valmistettu kaiutinkaapeli jonka eriste säilyttää notkeutensa pakkasessakin ja tarjoaa erinomaisen suojan kaapelille. Stage 2 on valinta kun haluat parhaan mahdollisen kontaktin signaalillesi.
Lue lisää
Sulje