Alpine R-S65C.2-W907 (MB Sprinter) Erillissarja

Saatavuus: Varastossa

349,00 /pr


Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

Alpine R-S65C.2-W907 (MB Sprinter)

Uuteen Mercedes Benz Sprinteriin tehty erillissarja. Suunniteltu ja kasattu Suomessa! Päivitetty C.2 versio uusilla elementeillä.

Yhteensopivuus: MB Sprinter (W907) 2018->

Tuotetiedot
“The Loudest Family on the Block”

 

Alpine R-S65C.2-W907

 

Mercedes Benz Sprinteriin (W907) tehty erillissarja!

 

R-S65C.2-W907:n lähtökohtana on Alpinen toisen sukupolven R-malliston 6,5″ erillissarja, joka on Suomessa jatkojalostettu uuteen MB Sprinteriin 100% yhteensopivaksi.

 

Erillissarjan midbassot sekä diskantit sopivat suoraan alkuperäisten kaiuttimien tilalle. Sarjan asentaminen ei vaadi minkäänlaisia muutoksia auton rakenteisiin tai johdotuksiin, vaan kaikki kaiuttimet sekä liittimet on tehty Plug& Play asennettaviksi.
Lue lisää
Sulje

Diskanttikaiuttimet

Neodyymimagneetilla oleva diskantti sopii suoraan MB Sprinterin alkuperäisen diskantin tilalle, eikä kaiuttimen asentaminen vaadi mitään muutoksia auton rakenteisiin. Diskantit asennetaan autoon ilman suojaverkkoja.
R-sarjan diskanteissa käytetään midbasson tavoin CFRP -kartiota, joka mahdollistaa toiston ulottumisen 40kHz:iin asti ja elementti täyttää Hi-Res Audion vaatimukset. Uusi R-Series diskantti on rasittamaton ja soundi on tasapainoinen sekä yhtä pehmeä kuin kalliimmissa kangaskalottidiskanteissa.

Jakosuotimet

Erillissarjan asentaminen on pyritty tekemään mahdollisimman helpoksi. Jakosuodin on todella pienikokoinen ja se kytketään diskanttijohdon väliin.

Liittimet

Diskantti- ja midbassoelementtien liittimet sopivat suoraan Sprinterin liittimiin, eikä auton alkuperäisiä johdotuksia tarvitse muokata millään tavalla.

Midbassot

CFRP-kartio
Yksi tärkeimmistä uudistuksista on CFRP (Carbon Fiber Reinforced Polymer) -kartio, joka on hiilikuituvahvistettua polymeeriä. Kartiomateriaali on erittäin kevyt, mutta todella jäykkä. Perinteinen kartiomateriaali on reunoiltaan löysempi kuin keskeltä, mutta CFRP mahdollistaa valmistusvaiheessa kartiomateriaalin jäykistämisen erityisesti reuna-alueilta ja lopputuloksena on jäykkä ja joustamaton materiaali koko kartioalueella. Tällä saadaan toistoon tarkkuutta, eikä tarkkuus häviä, kun äänenvoimakkuutta nostetaan reippaammin.

H.A.M.R. ripustus
Alpinen patentoima H.A.M.R. (High Amplitude Mutli-Roll) on myös uusituissa R-Series kaiuttimissa. Tällä saadaan toistoon tarkkuutta, sillä Multi-Roll muotoilun ansiosta ripustus liikkuu perinteiseen ripustukseen verrattuna paljon tasaisemmin ja kartion liikerata pysyy lineaarisena.

Wave Guide pölykuppi
Alpinen kehittämä Wave Guide -pölykuppi vähentää vaihevirheitä ja vääristymiä sekä tuo tarkkuutta ja yksityiskohtia soundiin.

Suuremmat puhekelat
Toisen sukupolven R-Series malliston puhekelat ovat kasvaneet 30millimetristä 35 millimetriin. Samalla myös neodyymimagneetin koko on suurentunut ja näillä on saatu kaiuttimen moottorista rankempi, jolla taas puolestaan saadaan bassopuolelle kontrollia ja enemmän voimaa.

Tekniset tiedot:

Diskantti
1′′ (2.5cm) Ring Radiator
CFRP (Carbon Fiber Reinforced Polymer) kartio
Neodyymimagneetti
Hi-Res Audio yhteensopivuus

Midbasso
CFRP (Carbon Fibre Reinforced Polymer) kartio
HAMR yläripustus
Suuri 35mm puhekela (alumiinia)
Alumiiniset johtimet puhekelalle
Neodyymimagneetti
DX Ring
Wave Guide
Matala runkorakenne
Mukana soviterenkaat

Jakosuodin
Asennetaan diskanttijohdon väliin
Tasonsäätö: 3 portainen ( 3, 0, -3 dB)
High Grade komponentit

Yhteensopivuus: MB Sprinter (W907) 2018->