Pro-Ject T1 Phono SB levysoitin

Saatavuus: Kysy lisää

459,00€ / kpl


Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

Pro-Ject T1 Phono SB levysoitin

Pro-Ject T1 soitin, jossa sähköinen nopeudenvaihto sekä RIAA etuvahvistin. Pro-Ject T1 on ensimmäinen T-malliston levysoitin. T-malliston tarkoitus on tuottaa todella korkealaatuista ääntä rajoitetulla budjetilla.

Soitin on suunniteltu huolellisesti kompromissit minimoiden korkealuokkaisista materiaaleista. Tavoitteena on ollut valmistaa huoliteltu levysoitin, joka kykenee toistamaan levyjä lämpimästi, mutta erottelevasti.

T1 Phono SB tarjoaa T1-perusmallin ominaisuuksien lisäksi sekä elektronisen nopeuden valitsimen (33/45rpm), että integroidun MM-äänirasioille tarkoitetun levysoitinetuvahvistimen.

Tuotetiedot
Pro-Ject T1: Uuden sukupolven levysoitin

 

Pro-Ject T1 on ensimmäinen T-malliston levysoitin. T-malliston tarkoitus on tuottaa todella korkealaatuista ääntä rajoitetulla budjetilla. Soitin on suunniteltu huolellisesti kompromissit minimoiden korkealuokkaisista materiaaleista. Tavoitteena on ollut valmistaa huoliteltu levysoitin, joka kykenee toistamaan levyjä lämpimästi, mutta erottelevasti. T1 Phono SB tarjoaa T1-perusmallin ominaisuuksien lisäksi sekä elektronisen nopeuden valitsimen (33/45rpm), että integroidun MM-äänirasioille tarkoitetun levysoitinetuvahvistimen.

 

 

 
Lue lisää
Sulje

TÄRKEIMMÄT OMINAISUUDET:

–   Hihnaveto tarkasti reguloidulla elektronisella 33/45rpm nopeudenvalitsimella
–   Integroitu levysoitinetuvahvistin
–   Resonoimaton aluslautanen
–   Painava 8 mm paksu, resonoimaton kuulapuhalletusta lasista valmistettu levylautanen
–   Raskas CNC-työstetty runkorakenne: Ei välyksiä, ei muovia
–   Ortofon OM 5E MM-äänirasia
–   8.6 tuuman alumiininen tarkkuustyöstetty äänivarsi
–   Värähtelemätön ja pienikitkainen äänivarren laakerointi
–   Integroidulla rasiakiinnityksellä varustettu äänivarsi
–   Supersuojatut, puolisymmetriset, matalakapasitanssiset levysoitinkaapelit
–   Värähtelyjä vaimentavat levysoitinjalat
–   Tyylikäs pölykansi säädettävillä saranoilla
–   Saatavana pianolakkamustana, mattavalkoisena ja pähkinäpuuviilutettuna
–   Eurooppalaista käsityötä

Sisäänrakennettu levysoitinetuvahvistin valintakytkimellä

 

Tyylikäs CNC-työstetty levysoitin on saatavana korkeakiiltoisena mustana, mattavalkoisena sekä pähkinäpuuviilutettuna. Runko on massiivirakenteinen, eikä siinä ole onttoja kohtia. Näin rakennettuna runkoäänet on saatu minimoitua. Muovisten osien määrä on pyritty minimoimaan.

 

Huippuviimeistely, tyylikäs ulkonäkö ja audiofiilitason ääni. Tarkkuus-CNC -työstetty runko ja raskas resonanssiton levylautanen.

Samaa nollaresonanssifilosofiaa on käytetty vetolautasta suunniteltaessa. Raskas, kuulapuhalletusta lasista valmistettu levylautanen ja huovasta valmistettu levymatto on hyvin resonansseja vaimentava yhdistelmä. Viimeisen silauksen antaa värinänvaimennukseen varta vasten suunnitellut levysoittimen jalat.

 

Audiofiili-laatutasoa entistä edullisemmassa hintaluokassa.

Useimmat levysoitinvalmistajat käyttävät soittimissaan reguloimattomia tasavirtamoottoreita, joissa esiintyy nopeusvaihtelua. T1 Phono SB-soittimessa käytämme hyväksi todettua, elektronisesti kontrolloitua tarkkuus-vaihtovirtamoottoria. T1 Phono SB soittimessa myös pyörimisnopeuden valinta tapahtuu elektronisesti nappia painamalla (33/45rpm). Tuloksena on pienikohinainen ja vakaa vetojärjestelmä.

 

Sähköinen nopeusvalitsin LP- ja singlenopeuksien välillä DC/AC-moottorinohjaus takaa stabiilin pyöritysnopeuden

T1-levysoittimien hihnaveto on suunniteltu uusiksi. Tarkkuusvaletun aluslautasen laakerointi on ultra-tarkka. Ruostumattomasta teräksestä ja messingistä valmistetun laakerin mittatarkkuus on 0,001mm – sama kuin halutuissa Essential III -levysoittimissamme! Valittu vetojärjestelmä varmistaa äänivarrelle ja -rasialle tasaisesti pyörivän ja resonanssittoman toimintaympäristön.

 

Ultra-tarkka vetomoottori ja aluslautanen. Alhainen melutaso ja virheetön nopeustarkkuus

T1-malliston äänivarsikonstruktio on uutta suunnittelua joka perustuu aiempiin Pro-Ject-malleihin. Sen tyylikäs 8,6 tuumaa pitkä varsiosa on valmistettu yhdestä jäykästä alumiinipalasta. Varren laakerointi on pienikitkainen, mutta välyksetön. Varteen integroitu äänirasiakelkka on jäykkärakenteinen eikä tuota omia värähtelyjä samaan tapaan kuin irrotettavat-, ruuvatut- tai kiinni liimatut äänirasiakelkat.

 

Yhdestä alumiinipalasta valmistettu äänivarsi. Tukeva, jäykkä ja kevyt – juuri kuten sen tuleekin olla

Pienikitkainen äänivarren laakerointi. Herkkä ja tarkka seurantakyky.
T1 Phono SB toimitetaan Ortofonin valmistamalla OM 5E moving magnet -tyyppisellä äänirasialla. OM 5E on varustettu elliptisesti hiotulla timanttineulalla. Tässäkään asiassa ei ole säästelty.

 

Korkealuokkainen Ortofon OM 5E on varustettu elliptisellä neulalla.

Lisäksi soitin on viimeistelty hyvin suojatulla, puolisymmetrisellä ja matalakapasitanssisella välijohdolla. Tämä ei ole mikään vakio RCA-kaapeli, vaan Pro-Jectin varta vasten levysoitinkäyttöön suunnittelema. Laitteen mukana toimitetaan myös soittimen levykansi, sekä huopainen levymatto.

T1 Phono SB on todellinen ihme hintaluokassaan. Tämä vuosikymmenten kokemuksella suunniteltu aito hifi-luokan levysoitin valmistetaan edelleen Euroopassa. T1 Phono SB näyttää ja kuulostaa erinomaiselta!

 

 

TEKNISET TIEDOT:

Nopeudet: 33 ja 45 rpm (sähköinen nopeudenvalinta)

Vetotapa: Hihnaveto

Max. nopeuspoikkeama: 33: 0.7 %. 45: 0.6 %

Huojunta ja värinä: 33: 0.25 %. 45: 0.23 %

Levylautanen: Painava 8 mm paksu, huopamatolla varustettu lasinen levylautanen

Levylautasen laakeri: Ruostumatonta terästä/messinkiä

Häriöetäisyys: 65 dB

Äänivarsi: Alumiinia, pituus 8.6 ”

Äänivarren tehollinen pituus: 218.5 mm

Overhang: 18.0 mm

Äänivarren tehollinen massa: 8.0 g

Vastapaino: Äänirasian massalle 5 -10 g (=vakiorasialle)

Neulavoiman säätöalue: 0-50 mN (säädetty vakiorasialle 17.5 mN)

Lähtöliitännät: Phono RCA/Linja RCA

Vakiovarusteet: Pölykansi, huopamatto

Sisäänrakennettu virtalähde: 230, 50 Hz

Virrankulutus: 3 W max

Ulkomitat: 415x100x335 (LxKxS)

Paino: 3.8 kg netto