Pro-Ject Pro-Ject Ground it E Laitealusta

Saatavuus: Kysy lisää

169,00 /kpl

Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

Pro-Ject Ground It E Laitealusta

Laadukas laitealusta audiolaitteillesi kuten levysoittimelle. Valmistettu paksusta MDF levystä ja viimeistelty vaikuttavalla pianolakka pinnalla tämä kohtuuhintainen vaimennuslevy auttaa parantamaan levysoittimen äänenlaatua, ja se on kannattava panostus kaiken merkkisille levysoittimille.

Kuvassa näkyvä levysoitin ei sisälly toimitukseen.

Tuotetiedot

The Ground-IT E on täydellinen päivitys ei vain tehdäkseen levysoitintasi audiojärjestelmäsi keskipisteeksi, vaan lisäksi myös parantaa sen suorituskykyä. Valmistettu paksusta palasta MDF levyä ja viimeistelty upean kiiltävällä piano lakka pinnalla, edullinen Ground-IT E soveltuu laajaan valikoimaan erilaisia levysoittimia. Pohjassa on 4 kartiomaista piikkijalkaa, joiden välissä on erityisesti suunnitellut vaimennusrenkaat jotka auttavat vähentämään resonanssia ja irroittaa levysoittimen mahdollisilta tärinöiltä ja mekaanisilta häiriöiltä.


The Ground-IT E alustan päälle voi sijoittaa keskipainoisen levysoittimen, jonka mitat ovat alle 480 x 28 x 390mm (LxKxS) ja sen päälle voi asettaa myös peitekuvut Cover-IT E ja Cover-IT RPM 1/3 Carbon.

Avainominaisuudet:
    Kiiltävä piano lakka viimeistely
    Kartiomaiset sinkki piikkijalat joissa vaimennusrengas
    Korkeudensäädöllä
    Yhteensopiva laajalle valikoimalle levysoittimia
    Cover-IT E ja Cover-IT RPM 1/3 Carbon sopivat päälle
 
Tekniset tiedot:
Mitat (L x K x S): 480 x 28 x 390mm
Jalat: Piikkijalat
Paino: 4kg

Lue lisää
Sulje