Pro-Ject Debut Carbon EVO Satiinivärit

Saatavuus: Varastossa, Kysy lisää

629,00€ / kpl


Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

Pro-Ject Debut Carbon EVO Satiinivärit

Aina on löydettävä aikaa kehittymiselle. Pro-Jectin kautta-aikain suosituin levysoitinmalli on nyt uudistunut ja kaikkia osa-alueita on parannettu. Tuloksena uskomattoman hienostunut levysoitin, saatavilla satiini -ja kiiltoviimeistelyllä.

Debut Carbon EVO on varustettu yksiosaisella hiilikuituäänivarrella, sähköisellä nopeudenvaihdolla, täysin uudella, paremmin vaimentavalla moottorin ripustuksella sekä paremmista malleista tutuilla säädettävillä vaimennusjaloilla. Lisäksi se on varustettu jo tehtaalla laadukkaalla Ortofon 2M-Red äänirasialla.

HUOM. Tarkista eri värien saatavuus ennen tilausta, jotkin värit voivat olla tilaustavaraa.

Tuotetiedot
Pro-Ject Debut Carbon EVO Satiinivärit

 

Nyt on vinyyliharrastajilla syytä innostua!

 

Pro-Ject esittelee Debut Carbon mallin uusimman EVO -kehitysversion!

 

Debut Carbon EVO on varustettu yksiosaisella hiilikuituäänivarrella, sähköisellä nopeudenvaihdolla, täysin uudella, paremmin vaimentavalla moottorin ripustuksella sekä paremmista malleista tutuilla säädettävillä vaimennusjaloilla. Lisäksi se on varustettu jo tehtaalla laadukkaalla Ortofon 2M-Red äänirasialla.

  

 
Lue lisää
Sulje

Ominaisuudet

• High-End levysoitin järkevään hintaan

• 8,6” yksiosainen hiilikuituäänivarsi pienikitkaisilla safiirilaakereilla

• Tehtaalla asennettu ja säädetty Ortofon 2M-Red äänirasia (erikseen 110,-)

• Raskas teräslautanen TPE-vaimennusrenkaalla (TPE=Thermo Plastic Elastomer)

• Elektroninen nopeuden säätö 33 & 45 kierrosta (78 kierrosta mahdollinen mukana toimitettavalla vetohihnalla)

• TPE-vaimennettu moottorin ripustus takaa tehokkaan moottorin eristyksen

• Laadukkaan kullatut RCA-liittimet ja Connect It E -kaapeli, joka on varta vasten levysoitinkäyttöön suunniteltu (matalakapasitanssinen, tehokkaasti suojattu)

• Korkeussäädettävät, TPE-vaimennetut alumiiniset säätöjalat

• Saranoitu, säädettävä pölykansi

• 9 tyylikästä värivaihtoehtoa

 

Viimeistelyvaihtoehdot:

Pianovärit: musta, valkoinen, punainen

Satiini/mattavärit: musta, valkoinen, teräksensininen, tummanvihreä, kullankeltainen

Puuviilu: pähkinä

 

Debut Carbon EVO on täysin käsikäyttöinen levysoitin. Se on suunniteltu tuottamaan ensisijaisesti huipputason suorituskykyä ja äänenlaatua. Silti se on sekä järkevän hintainen, että ulkonäöltään hienostuneen esteettinen: se lunastaa paikkansa olohuoneen keskeisenä elementtinä tyylillä. Nimi periytyy edeltäjältä, joka ehti voittaa lukemattomia testejä ja tunnustuksia: Debut Carbon -mallisarja on ollut myyntimenestys ympäri maailmaa. Nyt Debut Carbon EVO tulee ja on joka osa-alueella parempi edeltäjäänsä, niin teknisiltä ominaisuuksiltaan kuin viimeistelyltään.

 

Debut Carbon EVO’n keskeinen elementti on 8,6” hiilikuituinen äänivarsi. Hiilikuidulla on edulliset akustiset ominaisuudet, mutta korkeiden valmistuskustannusten takia hiilikuituisia äänivarsia harvoin näkee alle 800 Euron levysoittimissa. Tässä suhteessa Debut Carbon EVO’lla on ainutlaatuinen etu kilpailijoihin nähden. Safiirista valmistetut erikoislaakerit, äänivarren laadukas sisäinen johdotus, häiriösuojattu liitinrasia ja toisessa päässä äänivartta tehtaalla asennettu Ortofon 2M-Red MM-äänirasia muodostavat hiilikuituvarren kanssa yhdistelmän, joka kykenee upeaan äänenlaatuun. Ne yhdessä poimivat levyltä musiikin vivahteet, herkkyyden ja voiman kaikessa hienoudessaan.

Debut Carbon EVO on heti tunnistettavissa rakenteen ja viimeistelyn laadusta. Pintavaihtoehtoja on yhdeksän joten niistä varmasti löytyy jokaiseen sisustukseen istuva ratkaisu. Klassinen levysoittimen suorakaiteen muotoinen runko on ajattoman pelkistetty. Valmistusmateriaali on MDF, koska sillä on tätä käyttötarkoitusta ajatellen tärkeä ominaisuus: hyvä resonanssien vaimennus. Debut Carbon EVO’n suunnittelu tähtää kaikilla osa-alueilla resonanssien minimoimiseen ja hallintaan.

 

Omaa suunnittelua ja tuotantoa oleva moottori on tehty tarkkojen toleranssien mukaan värinöiden minimoimiseksi. Tämän lisäksi moottori on eristetty rungosta uuden, TPE-vaimennetun kiinnityslevyn avulla. Tämä uusi moottorin kiinnitys tehokkaasti eristää moottorin levysoittimen muista kriittisistä osista, mutta samalla pitää moottorin tarkasti paikallaan. Tällä saavutetaan entistä stabiilimpi pyöritysnopeus. Levysoittimen runko lepää alustallaan kolmen säädettävän, TPE-vaimennetun metallijalan päällä. Ne muodostavan vakaan pohjan levysoittimen toiminnalle ja eristävät sen tehokkaasti alustastaan.

 

Debut Carbon EVO soittaa vakiovarustein 33, 45 ja 78 kierroksen levyjä. Nopeuden vaihtoa ohjataan helppokäyttöisellä kolmiasentoisella (33 – OFF – 45) keinukytkimellä. 78 kierroksen levyjä varten mukana toimitetaan pyöreä vetohihna, neula Ortofon Stylus 2M 78 ei sisälly toimitukseen. Sähköinen nopeudenvaihto tuo käyttömukavuutta, mutta ennen kaikkea moottorin elektronisesti reguloitu ohjauspiiri varmistaa moottorin tarkan ja vakaan pyörintänopeuden.

Moottori ja vetohihna pyörittävät levylautasta aluslautasen välityksellä pitäen soittimen ulkonäön puhdaslinjaisen tyylikkäänä. Aluslautanen lepää ruostumattomasta teräksestä ja pronssista tarkkuustyöstetyn päälaakerin varassa. Varsinainen levylautanen on terästä: sillä on massaa 1,7 kiloa ja se on sisäpuolelta TPE-vaimennettu. Tämä on teknisesti erinomainen yhdistelmä: massa takaa vakaan ja tarkan pyörimisnopeuden ja TPE-vaimennus poistaa resonanssit.

 

Debut Carbon EVO teknisesti edistyksellinen levysoitin, kauttaaltaan audiofiili -laatua. Myös sisustaja kiittää: yhdeksän tyylikästä pintavaihtoehtoa ja linjakkaan pelkistetty olemus mahdollistaa analogisen musiikin tuomisen keskeiseen osaan elämässä. Säädettävin saranoin varustettu pölykansi, Ortofon 2M-Red äänirasia tehtaalla säädettynä ja semi-balansoitu, matalakapasitanssinen, tehokkaasti suojattu Pro-Ject Connect It E -levysoitinkaapeli kuuluvat vakiovarustukseen. Debut Carbon EVO on hifi-legendan uusi kehitysversio, joka taatusti säväyttää ja tuo iloa omistajalleen vuosiksi eteenpäin.

Tekniset tiedot

Pyörintänopeudet    33/45 r.p.m.. *** 78 r.p.m. vaihtoehtoinen
Speed variance    33: ±0.50% 45: ±0.60%
Wow and flutter    33: ±0.17% 45: ±0.15%
Signal to noise    68dB
Effective tonearm mass    6g
Effective tonearm length    8.6 ” ( 218.5 mm)
Overhang    18,5 mm
Power consumption    4 W/ 0 W in Stand-By
Outboard power supply    15V / 0 – 0.8 mA DC (set at 0.5 mA), universal power supply
Dimensions (W x H x D)    415 x 118 x 320 mm, dust cover open 415 x 365 x 405mm
Weight    5,6 kg
Dimensions packaging (W x H x D)     488 x 235 x 393 mm
Weight incl. packaging    8.0 kg

*** 78 Kierroksen pyörintänopeus voidaan asettaa vaihtamalla litteä vetohihna pyöreään vetohihnaan, asettamalla se isomman halkaisijan akselille ja painamalla ON/OFF kytkin oikealle puolelle. Huom. Savikiekkoja varten tarvitset vähintään oman savikiekkoneulan, mutta suosittelemme käyttämään omaa äänirasiaa savikiekoille joka on ns. mono malli, näin saavutetaan aidompi äänentoistokokemus.