Sangean PR-D4 Bluetooth Pöytä-/Matkaradio paristokäyttöinen

Saatavuus: Varastossa

119,00€ / kpl

Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

Sangean PR-D4 Bluetooth Pöytä-/Matkaradio paristokäyttöinen

Toimii paristoilla (4 x D ei sis. toimitukseen) tai ulkoisella USB virtalähteellä USB-C liitännän kautta (usb verkkovirtalaturi tai esim. usb virtapankin kautta, mukana USB-C – USB-A johto, ei virtalähdettä.

Tämä erittäin kompaktin kokoinen radio on litteä ja voit sijoittaa sen helposti esim. ikkunalaudalle.

Korkeatasoinen kannettava paristoradio Bluetooth ominaisuudella.

Käynnistä PR-D4 ja nauti upeasta äänestä 3 tuuman kokoalueen kaiuttimen kautta.

Tuotetiedot
Sangean PR-D4 Bluetooth Pöytä-/Matkaradio paristokäyttöinen

 

PR-D4 BT on kannettava AM/FM-radio, jossa on sisäänrakennettu Bluetooth ja joka on varustettu useilla vaihtoehdoilla parhaan mahdollisen vastaanoton saamiseksi. Vähemmän särinöitä ja häiriöitä, koet loistavan vastaanoton missä tahansa oletkin.

 

Useita toimintoja parhaan vastaanottokyvyn takaamiseksi. Nauti radiosta niin kuin se on tarkoitettu! AM Auto Tracking optimoi automaattisesti virittämäsi aseman herkkyyden ja auttaa hakemaan kaukaisia asemia. Säädettävä RF-kaistanleveyden kaventava tekniikka parantaa kaikkien AM- ja FM-asemiesi selektiivisyyttä. Sinun ei koskaan tarvitse huolehtia viereisten radiokanavien häiriöistä PR-D4 BT:n kanssa!

 

PR-D4 BT:ssä on pariston varaustilan ilmaisin, mutta se toimii myös usb verkkovirtalähteellä tai usb virtapankilla (radiossa usb-c liitäntä, virtalähde ei sis. toimitukseen). Käynnistä PR-D4 ja nauti upeasta äänestä 3 tuuman kokoalueen kaiuttimen kautta. Sisältää USB-C - USB-A kaapelin ulkoista USB virtalähdettä varten, ei sisällä (4xD) paristoja.

 

Saatavilla 3 tyylikästä väriä

 

Tumma Sininen 

Kerma 

Musta (tumman harmaan sävy) 

 
Lue lisää
Sulje