Oehlbach Powerstation 909 HighEnd Virranjakokeskus

Saatavuus: Varastossa

749,00€ / kpl


Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

Oehlbach Powerstation 909 HighEnd Virranjakokeskus

Tarvitsetko vakaan ja turvallisen virransyötön sähkönjanoisille audio/videolaitteillesi? Powerstation 909 on monipistokkeinen virranjakokeskus jonka sisäinen kaapelointi on tehty happivapaasta, peräti 3.3mm² vahvuisesta kuparikaapelista!

Jämerään alumiiniseen etupaneeliin on upotettu näyttö josta näkee tietoa virrankulutuksesta ja jännitteestä ja se ilmaisee kun laitteet on kytketty oikeaan vaiheeseen.

Powerstation 909 onkin absoluuttisesti paras investointi turvaamaan kallisarvoiset laitteesi sähköverkon epävakaudelta, häiriöiltä ja ylijännitepiikeiltä.

 

Tuotetiedot
Oehlbach Powerstation 909 HighEnd Virranjakokeskus

 

Pistorasiasta saatava sähkö voi sisältää runsaasti erilaisia häiriöitä, jotka saattavat aiheuttaa monenlaisia ongelmia, hurinoita ja yleistä epämääräisyyttä äänentoistoon.

 

Oehlbach Powerstation 909 HighEnd Virranjakokeskus poistaa sähköverkon häiriöt ja tarjoaa merkittävästi miellyttävämmän audiokokemuksen.

 

Tukevassa alumiinisessa etupaneelissa kätevästi jännitenäyttö, oikean vaiheen näyttö ja erilliset virtakytkimet kahdelle ryhmälle (power 1, power 2).

 

Täydellinen sähkönsyöttö High End ja hifilaitteillesi. Irroitettava virtajohto mahdollistaa myös kaapelin päivityksen tai vaihdon eri pituiseen.

 
Lue lisää
Sulje

OEHLBACHin Powerstation 909 on täydellisesti valmistettu virranjakokeskus, joka on suunniteltu 19″ räkkikiinnitykseen / pöytäversioksi, joka täyttää äärimmäisen korkeat odotukset.

Siinä on yhteensä kahdeksan yksittäistä pistokeliitäntää – neljä digitaalista (suodatettu) ja neljä analogista (suodattamatonta) pistokeliitäntää.

Lisäksi siinä on kaksi erillistä pistorasiaryhmää, jotka koostuvat kahdesta suodatetusta ja kahdesta suodattamattomasta pistorasiasta, kukin voidaan kytkeä erikseen päälle ja pois.

Powerstation 909: ssä on vaihemerkit kussakin yksittäisessä pistokkeessa ja oikea liitäntä on ilmoitettu punaisella merkkivalolla sen varmistamiseksi, että laitteen vaiheet on kytketty oikein.

Tämä on ainoa tapa estää tehokkaasti potentiaalitasausvirtoja häiritsemästä ääni- ja kuvainformaatiota.

Tämä poikkeuksellinen pistorasia on varustettu myös virtakytkennän viivetoiminnolla (kolme sekuntia) joka estää epämiellyttävät virtapiikit, kun se kytketään päälle.

Etupaneelissa on näyttö, joka voidaan kytkeä pois päältä ja joka on upotettu kiinteään alumiiniseen etupaneeliin ja josta näkee on tietoa virrankulutuksesta ja jännitteestä.

Sisäjohtimien poikkileikkaus on peräti 3,3 mm² ja johtimet on valmistettu erittäin puhtaasta hapettomasta kuparista, tämä muodostaa aidon huippuluokan sisäisen kaapeloinnin ja takaa vakaan virtalähteen kaikissa tilanteissa – myös suuritehoisilla komponenteilla.

Virtajohto toimitetaan mukana.

Ylijännitesuojaus turvaa laitteesi esim. ukkosen aiheuttamilta sähköpiikeiltä (suosittelemme silti jos mahdollista kytkemään virtalähteen pois verkkovirrasta ukkosen ajaksi)

Sisääntulojännite 230V

Sisäiset johtimet 3.3 mm² happivapaa kupari

Paino 6.7 kg

Toimitus sisältää: Virtakeskus, Verkkovirtajohto 1.5m, räkkikiinnitystarvikkeet 19″ räkkiin, käyttöohjeet (ei suomeksi)