Canton Power Sub 12 Akt. Subwoofer 12.1″+12.1″

Saatavuus: Varastossa

779,00€ / kpl


Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

Canton Power Sub 12 Akt. Subwoofer 12.1″ 12.1″ passiivisäteilijä

Canton Power Sub 12 on korkealaatuisilla komponenteilla varusteltu aktiivinen subwoofer. Cantonin eksklusiivinen teknologia, SC-tekniikka ja huonekompensointipiiri, mahdollistaa sen että ultramatalat taajuudet tulee esiin selkeästi ja tarkasti missä tahansa kohtaa huoneessa ilman vääristymiä.

Vahvistinteho 200/380 Wattia, bassorefleksi suunnittelu passiivisella lisäkartiolla, ultramatalalle ulottuva vaste (alarajataajuus 20hz).

Tuotetiedot
Lisävoimaa elokuvien ja musiikin kuuntelun

Uusi tähti on syntynyt subwoofer-taivaalle!

 

Canton Power Sub 12 on viimeisimmillä tekniikoilla ja korkealaatuisilla komponenteilla varusteltu aktiivinen subwoofer, jota voidaan käyttää yleisesti monen tyyppisien kaiuttimien kanssa. Se harmonisoituu upeasti kaikkien Canton HiFi -kaiuttimien sekä myös muiden valmistajien kaiuttimien kanssa tehokkaalla ja tarkalla bassotoistollaan.

 

Magneettikiinnitteinen ovaalinmuotoinen etuverkko
Tyylikkäät ja ajattomat ovaalinmuotoiset etuverkot antavat oivallisen suojan elementeille ja tarttuvat etulevyyn helposti magneettikiinnityksen avulla, sulautuen jokaiseen moderniin sisustusratkaisuun.

 

Tässä kaiutinmallistossa yhdistyy tinkimättömän tarkka Saksalainen insinöörityö sekä silmiä hivelevän kaunis design!
Lue lisää
Sulje

Elokuvista ja musiikista nauttimiseen

Uusi tähti subwoofer taivaalla: Power Sub 12 aktiivisubwooferimme on täydellisesti varusteltu ja äärimmäisen matalalle ulottuva subwooferkaiutin ja se tekee kaiken tämän erittäin vakuuttavalla äänenpainekapasiteetilla!

Kaksi 308 mm:n tehoelementtiä tarjoavat vaikuttavat basso-ominaisuudet Power subwoofer mallistomme isoimmassa subwooferissa. Se on täydellinen kumppani GLE-sarjan kaiuttimillemme, mutta universalistina se voidaan yhdistää minkä tahansa muun stereo- ja kotiteatterikaiuttimen kanssa.

Aktiivinen vahvistinmoduli tuottaa erittäin korkean huipputehon, 380 wattia, mikä auttaa Power Sub 12 subwooferia saavuttamaan erinomaisen dynaamisen suorituskyvyn.

Hämmästyttävää on myös sen valtava matalan basson toistokyky, joka on “SC-tekniikkamme” ja “huonekompensointipiirimme” ansiota. Ultramatalat taajuudet tulee esiin selkeästi ja tarkasti missä tahansa kohtaa huoneessa ilman vääristymiä.

Tähän hintaluokkaan kuuluvat huippulaadukas titaaninen bassokaiutin ja passiivisäteilijänä kova MDF-kalvo.

Lopputulos: Ultramatala bassotoisto terävillä ääriviivoilla ja valtavalla äänenpainekapasiteetilla. Erityisen vaikuttava stereo- ja monikanavamusiikkikokemus.

Sen kohtuullisen kompaktit ulkomitat 36 x 47.5 x 50 cm (L x K x S) ja n. 24 kilon elopaino, mahdollistaa sen että Power Sub 12 säilyy järkevän kokoisena tehobassona.

Power_Sub_12_1012x588

Ääni ja video

Power Sub 12 -bassokaiuttimemme auttaa sinua kokemaan musiikkisi ja elokuvasi uudella tavalla: Musiikin ja elokuvien kuulemisen lisäksi myös tunteminen tekee kuuntelukokemuksesta todella tunnelmallisen ja elävän.

Laadukkaiden teknisten komponenttien ja suuren vahvistintehon ansiosta Power Sub 12 saavuttaa tämän helposti. Se tekee vaikutuksen myös suurella tehonkäsittelyllä ja valtavalla dynaamisella kapasiteetilla.

Lisäämällä Power Sub 12, suosikkimusiikkisi saa voimaa ja elävyyttä ja ulottuvuutta matalaankin äänirekisteriin. Koet toimintaelokuvia aivan uudella tavalla, kun Power Sub 12 taivuttaa basso-lihaksensa hallitusti ja saa olohuoneesi sisätilat vapisemaan.

Samanaikaisesti älykäs SC-tekniikkamme suojaa aktiivista subwooferia mahdollisilta vaurioilta ja varmistaa pienimmän mahdollisen vääristymän.

Power Sub 12 ei ole erityisen kriittinen sijoittelun suhteen “huonekorjauspiirinsä” ansiosta, mikä mahdollistaa matalataajuisen toiston kolmivaiheisen säätämisen ja varmistaa siten, että Power Sub 12 tuottaa aina selkeän ja tarkan basson.

GLE_1012x588mY6iIfQdmNyXU

Ihastuttavat yksityiskohdat

Cantonin Power Sub 12 aktiivibassokaiutin toimii bassorefleksiperiaatteen mukaisesti ja passiivisella säteilijällä. Tarkan mekaanisen suorituskyvyn takaamiseksi se on varustettu ylellisesti mitoitetulla kaiutinelementillä, joka sisältää uusimman sukupolven ääniaallon muotoisen yläripustuksen.

Perinteisiin yläripustuksiin verrattuna, moninkertainen yläripustus mahdollistaa paljon pidemmän poikkeaman ja vähentää äänen vääristymiä. Matalataajuisten signaalien maksimaalisen tarkkuuden ja oikean impulssikäsittelyn saavuttamiseksi Power Sub 12 käyttää titaanista valmistettua 308 mm: n korkean suorituskyvyn bassokaiutinta ja samankokoista passiivista kartiota, joka on valmistettu tukevasta MDF: stä.

Power Sub 12 toimii hyvin kaikkien stereo- ja kotiteatterikaiuttimien kanssa äänenvoimakkuuden, vaiheen ja jakosäätimen ansiosta. Sen automaattinen virtakytkin mahdollistaa kätevän ja mutkattoman käytön jokapäiväisessä elämässä. Ääntä läpäisevä suojakangas tarttuu magneettisesti etulevyyn, ja sen runsaasti pyöristetyt “kulmat” antavat Power Sub 12: lle itsenäisen, houkuttelevan ilmeen.

Ominaisuudet:

Toimintaperiaate: bassorefleksi suunnittelu passiivisella lisäkartiolla
Portaaton vaiheenkääntö
Bassoelementti: 308 mm / 12,1″ (titaanikartio)
Passiivisäteilijä: 308 mm / 12,1″
Jakotaajuus: 50…200 Hz (säädettävä)
Vahvistin (RMS / MAX): 200 / 380 W
Taajuusvaste: 20 – 200 Hz
Automaattinen virranhallinta
Liitännät: 2 x RCA tulo, 2 x RCA lähdöt, Kaiutintasoinen tulo
Mitat (K x L x S): 36 x 47.5 x 50 cm
Paino: 23,8 kg

Väri: musta tai valkoinen matta