Oehlbach Power Socket 505 Virranjakoblokki

Saatavuus: Varastossa

79,00 /kpl

Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

Oehlbach Power Socket 505 Virranjakoblokki

Virransyöttö on yksi laadukkaan av-järjestelmän kriittisimmistä komponenteista.

Korkealaatuinen Powersocket 505 on 6-osainen 2 x USB virranjakoblokki alumiinista valmistetussa rungossa. Kullattu liitäntä parhaan mahdollisen kontaktin mahdollistamiseksi, virranjakoblokissa ei lisäksi ole minkäänlaisia filttereitä.

Powersocket 505 varmistaa että sähkönjanoisetkin komponenttisi saa vakaasti ja riittävästi virtaa.

Tuotetiedot
Oehlbach Power Socket 505 Virranjakoblokki

 

Oehlbach Powersocket 505 on korkealaatuinen moniosainen pistorasia, jossa kiinteä alumiinikotelo. Mukana toimitetun 1,5 metrin virtajohdon ja kuuden erillisen virtaliitännän avulla, lukuisat keskeisellä viihde-alueella olevat laitteet voivat saada virtaa vakaalla ja turvallisella tavalla.

 

Kompaktin rakenteen ansiosta virranjakoblokki voidaan asentaa joustavasti ja ilman ongelmia. Turvalukot, joissa on lapsilukko, on myös järjestetty 45 ° kulmaan helpon asentamisen ja asettamisen aikaansaamiseksi.

 

Multimedialaitteille, älypuhelimille ja tableteille Powersocket 505 tarjoaa myös kaksi USB-latausliitäntää, jotka on integroitu sivulle ja joiden latausvirta on enintään 2,4 ampeeria. Virranjakoblokissa on virtakytkin josta päävirta kytketään päälle ja pois päältä valaistun turvakytkimen kautta.

 
Lue lisää
Sulje

Tekniset tiedot

6 Osainen virranjakoblokki, mukana tulee 1.5 metrin irroitettava virtakaapeli oman virtajohdon käyttämisen mahdollistamiseksi.
2 x USB Virransyöttö (sivussa, 5V/2.4A)
Ripustettavissa seinään
Kullatut kontaktit täydelliseen signaalinsiirtoon
6 Turvapistoketta 45° kulmassa lapsiturvallisilla liittimillä
Saksalaista teknologiaa

Harjattu alumiininen kotelo
Paino: 850gr