Pro-Ject Power Box RS2 Phono virtalähde

Saatavuus: Kysy lisää

949,00€ /


Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

Pro-Ject Power Box RS2 Phono virtalähde

Referenceluokan universaali lisävirtalähde Pro-Ject levysoittimille sekä Pro-Ject RIAA esivahvistimille. 15 V ja 18 V virran lähtöliitännät.

Tuotetiedot
Pro-Ject Power Box RS2 Phono virtalähde

 

Eristä levysoittimesi ja RIAA-korjaimesi verkkosähkövirran häiriöiltä tällä helppokäyttöisellä akkulisävirtalähteellä.

 

Lineaarinen virtalähde on tärkeä osa parantaen merkittävästi levysoittimien sekä RIAA esivahvistimien äänenlaatua. Koostuu massiivisesta toroidimuuntajasta, jossa on suojaus ensiö- ja toissijaisen käämityksen välillä toimien eristävänä muuntajana välttäen häiriöiden tunkeutumisen verkkovirrasta audiokomponenttiin.

 

Puhdas ja tasainen energia on erittäin tärkeää varsinkin matalatasoisien signaalien vahvistamisessa. Levysoittimen äänirasian antojännite on kaikkein matalin kaikista tunnetuista äänilähteistä. Tyypillinen ulostulon taso MC äänirasialle on n. 0.2mV = 0.0002V. Näin matalatasoinen signaali on erittäin herkkä kaikenlaisille häiriöille ja kohinalle.

 

Kun yhdistät Power Box RS2 lisävirtalähteen Phono Box RS RIAA-korjaimeen ja yhteensopivaan 15V. Pro-Ject levysoittimeen ja kytket sen päälle, vain akut ovat käytössä (adapteri ja virtalähde on fyysisesti katkaistu) joten Phono Box RS on täysin eristetty verkkovirrasta. Kun akun käyttöjännite laskee ja saavuttaa tietyn pisteen, käytön jatkaminen vaarantaa akkujen toiminnan, latauslaite kytkeytyy tällöin automaattisesti päälle. Käyttötilan ilmaisee LED valo etupaneelissa ja kun virtalähde siirtyy lataamaan akkuja normaali käyttäminen on edelleen mahdollista, mutta tällöin siirrytään takaisin verkkovirtatilaan jolloin täysi eristäminen verkkovirrasta ei luonnollisesti ole mahdollista. Vaikkakin suurin hyöty lataustilassa ei ole käytettävissä, akkujärjestelmä toimii itsessään isona filtteröintipankkina ja äänentoisto on edelleen merkittävästi parempi kuin jos käyttäisi tavallista sähkövirta-adapteria. Kun akku on täyteen ladattu, latauslaite kytkeytyy pois päältä ja jälleen Power Box RS tuottaa virran sen omasta akkupankista.

 
Lue lisää
Sulje

• Puhtain ja paras äänentoisto Phono Box RS RIAA-korjaimelle

• Täydellinen eristävyys Phono Box RS RIAA-korjaimelle verkkovirran häiriöistä toiston aikana

• Edistynyt Lithium Polymeeri akku (yksi kullekin kanavalle)

• Akkujen käyttöajan optimointi tapahtuu mikroprosessoriohjauksen kautta

• Toimintatilan LED ilmaisimet

• Saatavilla musta ja hopea väri

 

 

Lähtöjännite levysoittimelle 15V / 2A (±0,5% ripple)

Lähtöjännite RIAA korjaimelle 18V / 2A (±0,5% ripple)

Suora verkkovirtaliitäntä

Ulkomitat (LxKxS) 206 x 71 x 209mm

Paino 3100gr

Takuu 24kk