Polk BOOM Bit Bluetooth-kaiutin

Saatavuus: Varastossa

29,90€ / kpl

Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

Polk BOOM Bit Bluetooth-kaiutin

Aidosti päälle puettava Bluetooth-kaiutin! Polk BOOM Bit on teräksisellä kiinnitysklipsillä varustettu todella pieni Bluetooth-kaiutin, jossa on myös sisäänrakennettu mikrofoni puheluita varten.

Bitin kyljessä on näppäimet, jolla voidaan säätää musiikin tai puheluiden äänenvoimakkuutta, vaihtaa kappaleita ja keskeyttää tai jatkaa toistoa. Kaiuttimessa on USB-liitin, jonka kautta sitä voidaan ladata.

Kaiutin sai kehuja AVPlus lehdessä 8/2017!
Maltillisesti orkestroidut kappaleet soivat puhtaasti, ja keskialueen toisto on miellyttävää. Äänenvoimakkuutta lähtee myös sen verran, että rintataskuetäisyydellä sen napsuttelee mielellään puoliväliin.
Lue koko juttu AVPlussan nettisivuilta.

Tuotetiedot

Polk BOOM Bit Bluetooth-kaiutin, musta
Kaiutin sai kehuja AVPlus lehdessä 8/2017!
"Maltillisesti orkestroidut kappaleet soivat puhtaasti, ja keskialueen toisto on miellyttävää. Äänenvoimakkuutta lähtee myös sen verran, että rintataskuetäisyydellä sen napsuttelee mielellään puoliväliin."
Lue koko juttu AVPlussan nettisivuilta.
Maailman ensimmäinen aidosti päälle puettava Bluetooth-kaiutin! Polk BOOM Bit on teräksisellä kiinnitysklipsillä varustettu todella pieni Bluetooth-kaiutin, jossa on myös sisäänrakennettu mikrofoni puheluita varten. Bitin kyljessä on näppäimet, jolla voidaan säätää musiikin tai puheluiden äänenvoimakkuutta, vaihtaa kappaleita ja keskeyttää tai jatkaa toistoa. Kaiuttimessa on USB-liitin, jonka kautta sitä voidaan ladata.
Tekniset tiedot:
- Liitettävyys: Bluetooth 4.1
- Akkukesto: Jopa 3 tuntia
- Kaiutinelementti: 1" (25,4 mm)
- Taajuusvaste: 352 Hz - 20 kHz
- Mikrofoni puheluita varten
Mitat (L x K x S): 35 mm x 75 mm x 20 mm
Paino: 30 g


Lue lisää
Sulje