Polk Audio V6s In-ceiling kaiutin

Saatavuus: Kysy lisää

299,00 /kpl


Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

Polk Audio V6s In-ceiling kaiutin

Polk Audio V6s on poikkeuksellinen kattokaiutin, sillä sitä voidaan käyttää stereo- tai surround-kaiuttimena. Valintakytkimestä voit valita kaiuttimen toimintaperiaatteen, surround tai stereokaiutin. 

Midbasson polypropyleenikartio on erittäin kevyt, ja sen avulla kaiutin tuottaa selkeää keskiääntä ja iskevää bassoa tehokkaasti. Kaiutin on asennettuna erittäin huomaamaton, kiitos sen valkoisen ritilän ja sulavalinjaisen profiilin.

Tuotetiedot
'

Polk Audio V6s In-ceiling kaiutinPolk Audion V6s on poikkeuksellinen kattoon asennettava kaiutin, sillä sitä voidaan käyttää stereo- tai surround-kaiuttimena. Kaiuttimessa on valintakytkin sekä kaksi erillistä terminaalia, joiden valinta vaikuttaa siihen, onko se surround- vai stereokaiutin. Midbasson polypropyleenikartio on erittäin kevyt, ja sen avulla kaiutin tuottaa selkeää keskiääntä ja iskevää bassoa tehokkaasti. Kaiutin on asennettuna erittäin huomaamaton, kiitos sen valkoisen ritilän ja sulavalinjaisen profiilin.Tekniset tiedot:- Kaiuttimen tyyppi: kattoon asennettava kaksitiekaiutin (stereo/surround)
- Kaiutinelementit: 6,5" midbassokaiutin polypropyleenikartiolla, 2 x 0,75" pehmytkalottidiskantti
- Taajuusvaste: 33 Hz - 27 kHz
- Herkkyys: 89 dB
- Suositeltu vahvistinteho: 10-100 W (stereo), 10-200 W (surround)
- Kullatut kaiutinterminaalitAsennusreiän halkaisija: 208 mm
Asennussyvyys: 82,6 mm
Kokonaishalkaisija: 245 mm (ritilä)
Kokonaissyvyys: 95,3 mmHinta/kappaleLue lisää
Sulje

Tarvitsetko myös näitä?

Voisit olla kiinnostunut myös näistä?