Ostoskori on tyhjä.

Polk Audio Sat30 ulkokaiutin, ruskea

Polk Audio Sat30 ulkokaiutin, ruskea

4/5

Saatavuus : Kysy lisää

199,90  / kpl

Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

Polk Audio Atrium Sat30 ulkokaiutin, ruskea

Polk Audio Atrium Sat30 on ulkokaiutin, joten se on valmistettu kestämään sadetta, suuria lämpötilavaihteluita ja muita rankkoja sääolosuhteita. Lisäksi sen kotelo on suunniteltu kestämään iskuja, joita esimerkiksi puutarhatyökalut voivat aiheuttaa.

Se voidaan asentaa erilaisille pinnoille tai ripustaa roikkumaan esimerkiksi terassin katosta. Paketissa on myös vahvistettua kaiutinkaapelia, jota ei esimerkiksi siimaleikkuri hajota.

Kaiutin voidaan yhdistää myös toisen Sat30 kaiuttimen ja Atrium Sub10 subwooferin kanssa, jolloin tämä kolmen kaiuttimen yhdistelmä voidaan kytkeä kaksikanavaiseen vahvistimeen. Tämä trio tuottaa dynaamista ääntä jopa vaikeissa, avoimissa ulkotiloissa.

 

Polk Audio Atrium Sat30 ulkokaiutin, ruskea

Polk Audio Atrium Sat30 on ulkokaiutin, joten se on valmistettu kestämään sadetta, suuria lämpötilavaihteluita ja muita rankkoja sääolosuhteita. Lisäksi sen kotelo on suunniteltu kestämään iskuja, joita esimerkiksi puutarhatyökalut voivat aiheuttaa. Kaiuttimen laadun takeeksi sille myönnetään viiden vuoden takuu! Pakettiin sisältyy kaiuttimen lisäksi monipuoliset asennustarvikkeet erilaisia asennustapoja varten. Se voidaan asentaa erilaisille pinnoille tai ripustaa roikkumaan esimerkiksi terassin katosta. Paketissa on myös vahvistettua kaiutinkaapelia, jota ei esimerkiksi siimaleikkuri hajota.

Kaiuttimessa on pitkäiskuinen 3,5″ elementti, jossa on 1″ puhekela, komposiittikartio ja butyylikumiripustukset. Diskantin halkaisija on 0,75″ ja sen magneetti on valmistettu neodyymistä. Kaiutinelementit hyödyntävät Polk Audion Dynamic Balance® teknologiaa. Vaikka Atrium Sat30 on pieni kaiutin, se toistaa kuitenkin matalia taajuuksia laadukkaasti Capacitive Coupling Techonologyn (CCT) ansiosta. CCT korostaa toiston voimakkuutta taajuuksilla, jotka ovat yleensä vaikeita pienille kaiuttimille. Tämä parantaa kaiuttimen dynaamista vastealuetta, joten musiikki kuulostaa paremmalta ja realistisemmalta.

Sat30 kaiuttimessa on sisäänrakennettu ylipäästösuodin, ja se voidaan kytkeä suoraan omaan vahvistinkanavaansa. Kaiutin voidaan yhdistää myös toisen Sat30 kaiuttimen ja Atrium Sub10 subwooferin kanssa, jolloin tämä kolmen kaiuttimen yhdistelmä voidaan kytkeä kaksikanavaiseen vahvistimeen. Tämä trio tuottaa dynaamista ääntä jopa vaikeissa, avoimissa ulkotiloissa.

Atrium Sat30 tekniset tiedot:

– Kaiuttimen tyyppi: passiivinen 2-tiekaiutin
– Elementit: 3,5″ keskiääni komposiittikartiolla, 0,75″ polyuretaanidiskantti neodyymimagneetilla
– Taajuusvaste: 100 Hz – 22 kHz
– Herkkyys: 83 dB
– Suositeltu vahvistinteho: 10-100 W/kanava
– Nimellisimpedanssi: 8 Ω

Mitat (L x K x S): 140 x 152 x 203 mm
Paino: 1,8 kg

Hinta/kaiutin!

Tarvitsetkö myös näitä?

Voisit olla kiinnostunut myös näistä?