Ostoskori on tyhjä.

Polk Audio RC6s Stereo In-ceiling kaiutin

Polk Audio RC6s Stereo In-ceiling kaiutin

4/5

Saatavuus : Kysy lisää

179,90  / kpl

Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

Polk Audio RC6s kattoon asennettava stereokaiutin

Tarvitsetko stereoääntä tilaan johon on mahdollista asentaa vain yksi kaiutin? Ei hätää! Polk Audio RC6s kaiuttimessa on kaksi diskanttia ja kahden puhekelan kaiutinelementti, joten se on kirjaimellisesti kaksi kaiutinta yhdessä paketissa.

RC6s tuottaa tuttua ja laadukasta Polk-ääntä, joten se sointuu erinomaisesti yhteen myös Polk Audion perinteisten kaiuttimien kanssa. RC6s muodostaa “virtuaalisen kotelon”, joka parantaa kaiuttimen bassotoistoa sekä tekee matalien ja keskitaajuuksien siirtymästä sulavamman.

Kaiuttimen ritilä on maalattavissa, joten se saadaan varmasti sopimaan joka kodin sisustukseen. RC6s on myös kosteudenkestävä, eli se voidaan asentaa kylpyhuoneeseenkin.

Polk Audio RC6s kattoon asennettava stereokaiutin

Mikäli haluat stereoäänen, mutta sinulla on tilaa asentaa vain yksi kaiutin, niin Polk Audio RC6s on ratkaisusi! Kaiuttimessa on kaksi diskanttia ja kahden puhekelan kaiutinelementti, joten se on kirjaimellisesti kaksi kaiutinta yhdessä paketissa. RC6s tuottaa tuttua ja laadukasta Polk-ääntä, joten se sointuu erinomaisesti yhteen myös Polk Audion perinteisten kaiuttimien kanssa. RC6s muodostaa “virtuaalisen kotelon”, joka parantaa kaiuttimen bassotoistoa sekä tekee matalien ja keskitaajuuksien siirtymästä sulavamman. Kaiuttimen ritilä on maalattavissa, joten se saadaan varmasti sopimaan joka kodin sisustukseen. RC6s on myös kosteudenkestävä, eli se voidaan asentaa kylpyhuoneeseenkin.

Tekniset tiedot:

– Kaiuttimen tyyppi: kattoon asennettava stereokaiutin
– Kaiutinelementit: 6,5″ midbassokaiutin kaksoispuhekelalla, 2 x 0,75″ diskantti metallisoidulla pehmytkalotilla
– Taajuusvaste: 40 Hz – 20 kHz
– Suositeltu vahvistinteho: 20-100 W/kanava
– Herkkyys: 89 dB
– Nimellisimpedanssi: 8 ohmia

Asennusreiän halkaisija: 192 mm
Asennussyvyys: 67 mm
Kokonaishalkaisija: 227 mm
Kokonaissyvyys: 79 mm

Hinta/kappale!

Tarvitsetkö myös näitä?

Voisit olla kiinnostunut myös näistä?