Ostoskori on tyhjä.

Polk Audio RC60i In-ceiling kaiutinpari

Polk Audio RC60i In-ceiling kaiutinpari

4/5

Saatavuus : Kysy lisää

199,90  / pr

Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

Polk Audio RC60i kattokaiuttimet

RC60i tuottaa tuttua ja laadukasta Polk-ääntä, joten se sointuu erinomaisesti yhteen muiden Polk Audion kaiuttimien kanssa.

RC60i näyttää erehdyttävästi kattolampulta, joten se voidaan asentaa kotiin hyvinkin huomaamattomasti. Kaiuttimien ääni on kuitenkin merkittävästi parempi kuin perinteisten kattokaiuttimien.

Ne muodostavat “virtuaalisen kotelon”, joka parantaa niiden bassotoistoa ja tekee matalien ja keskitaajuuksien siirtymästä sulavamman. RC60i:n diskantti on suunnattavissa, mikä parantaa kaiuttimen suuntaavuutta ja parantaa sijoituskykyä. Kaiuttimen ritilät ovat maalattavissa, joten ne saadaan sopimaan joka kodin sisustukseen.

 

Polk Audio RC60i kattokaiuttimet

RC60i tuottaa tuttua ja laadukasta Polk-ääntä, joten se sointuu erinomaisesti yhteen muiden Polk Audion kaiuttimien kanssa. RC60i näyttää erehdyttävästi kattolampulta, joten se voidaan asentaa kotiin hyvinkin huomaamattomasti. Kaiuttimien ääni on kuitenkin merkittävästi parempi kuin perinteisten kattokaiuttimien. Ne muodostavat “virtuaalisen kotelon”, joka parantaa niiden bassotoistoa ja tekee matalien ja keskitaajuuksien siirtymästä sulavamman. RC60i:n diskantti on suunnattavissa, mikä parantaa kaiuttimen suuntaavuutta ja parantaa sijoituskykyä. Kaiuttimen ritilät ovat maalattavissa, joten ne saadaan sopimaan joka kodin sisustukseen.

Tekniset tiedot:

– Kaiuttimien tyyppi: kattoon asennettavat passiiviset kaksitiekaiuttimet
– Kaiutinelementit: 6,5″ midbassokaiutin, 0,75″ suunnattava diskantti metallisoidulla pehmytkalotilla
– Taajuusvaste: 40 Hz – 20 kHz
– Suositeltu vahvistinteho: 20-100 W/kanava
– Herkkyys: 89 dB
– Nimellisimpedanssi: 8 ohmia

Asennusreiän halkaisija: 194 mm
Asennussyvyys: 60 mm
Kokonaishalkaisija: 229 mm
Kokonaissyvyys: 73 mm

Hinta/pari

Tarvitsetkö myös näitä?

Voisit olla kiinnostunut myös näistä?