Ostoskori on tyhjä.

Polk Audio LSiM707 lattiakaiutin

Polk Audio LSiM707 lattiakaiutin

4/5

Saatavuus : Kysy lisää

1.999,90  / kpl

Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

Polk Audio LSiM707 lattiakaiutin (musta)

HighEnd Luokan äänentoistoa korkealuokkaisesta lattiakaiuttimesta. TODELLA järeät lattiakaiuttimet jotka soveltuvat TODELLA SUURILLE ÄÄNENVOIMAKKUUKSILLE!

Nämä lattiakaiuttimet on tehty sinulle, joka haet voimakasta ja dynaamista äänentoistoa, kaikilla kuunteluvoimakkuuksilla ja sen äänenpainevarat riittävät täyttämään isonkin kuuntelutilan.

Kaiuttimissa on ovaalit 6×9″ subwooferelementit, joiden kartioiden pinta-ala on suurempi kuin perinteisten pyöreiden kaiuttimien. Bassoelementit ovat refleksikoteloitu patentoitua PowerPort®-teknologiaa hyödyntäen, jolloin ilmavirta on laminaarinen ja bassotoisto tehokkaampi. Kaiuttimen bassoelementtien puhekelat ovat suunniteltu siten, että elementtien iskut ovat optimaalisen pitkiä. Näiden innovaatioiden ansiosta LSiM707 kaiuttimissa on tehokas bassotoisto ja upea äänimaisema, jossa siirtymät eri taajuuksien välillä sujuvat luonnollisesti.

Suositeltu vahvistinteho: 20-300 W/kanava, Taajuusvaste: 20 Hz – 40 kHz, Impedanssi: 8 Ω

Polk Audio LSiM707 lattiakaiutin (musta)

Polk Audion LSiM707 lattiakaiuttimet ovat todella järeät kaiuttimet, jotka tuottavat voimakasta, dynaamista ääntä. Kaiuttimissa on ovaalit 6×9″ subwooferelementit, joiden kartioiden pinta-ala on suurempi kuin perinteisten pyöreiden kaiuttimien. Bassoelementit ovat refleksikoteloitu patentoitua PowerPort®-teknologiaa hyödyntäen, jolloin ilmavirta on laminaarinen ja bassotoisto tehokkaampi. Kaiuttimen bassoelementtien puhekelat ovat suunniteltu siten, että elementtien iskut ovat optimaalisen pitkiä. Näiden innovaatioiden ansiosta LSiM707 kaiuttimissa on tehokas bassotoisto ja upea äänimaisema, jossa siirtymät eri taajuuksien välillä sujuvat luonnollisesti.

Midbassokaiuttimen kartio on huokoista polypropyleeniä, joka on kevytrakenteista sekä erinomaisen vaimentavaa ja jäykkää materiaalia. Kaiuttimen ripustus on butyylikumia, joka on tietokonemallinnettu siten, että ei-toivotut resonanssit on minimoitu ja kaiuttimien ääni kuulostaa mahdollisimman puhtaalta. Keskiääni ja diskantti ovat erillisissä kammioissa, jotta niiden taajuusvaste ja stereokuva olisivat parhaat mahdolliset. Diskanttikaiutin on 1″ säteilijä, joka on edellisen LSi-sarjan diskantin paranneltu versio. Siihen on tehty parannuksia mm. vaiheplugin ja kalvon suhteen.

Tekniset tiedot:

– Kaiuttimen tyyppi: 3,5-tiekaiutin
– Bassoelementit: 2 x 6×9″ ovaali passiivisäteilijä
– Midbasso: 6,5″ solukkorakenteinen polypropyleeni
– Keskiääni: 3,25″ solukkorakenteinen polypropyleeni
– Diskantti: 1″ rengassäteilijä
– Taajuusvaste: 20 Hz – 40 kHz
– Herkkyys: 88 dB (2,83 V/m)
– Impedanssi: 8 Ω
– Jakotaajuudet: 100/300/3000 Hz
– Suositeltu vahvistinteho (RMS): 20-300 W

Mitat (L x K x S, jalustan kanssa): 241 x 1291 x 468 mm
Paino: 45 kg/kaiutin

Hinta/kappale!

Tarvitsetkö myös näitä?

Voisit olla kiinnostunut myös näistä?