Ostoskori on tyhjä.

Polk Audio LSiM703 hyllykaiutin

Polk Audio LSiM703 hyllykaiutin

4/5

Saatavuus : Kysy lisää

749,90  / kpl

Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

Polk Audio Signature LSiM703 hyllykaiutin, musta

LSiM703 on Polk Audion hyllykaiuttimien lippulaivamalli. Huippulaadukkaan LSiM-sarjan musikaalisuus ja yksityiskohtaisuus kuljettavat sinut keskelle konserttia tai elokuvaa.

Kaiuttimesta laadukkaan tekee mm. älykkäästi suunniteltu kotelo, Orth jakosuodin, PowerPort®-refleksiaukko ja Dynamic Balance -teknologialla valitut kaiutinmateriaalit.

Kotelo on suuniteltu siten, että keskiääni toistaa kriittiset taajuudet 200 Hz – 2 kHz optimaalisesti. Keskiäänen ja midbasson kartiot ovat solukkorakenteista polypropyleeniä, joka on kevyttä ja jäykkää. Materiaali on hyvä vaimentamaan ei-toivottua resonanssia.

Polk Audio LSiM703 hyllykaiutin, musta

LSiM703 on Polk Audion hyllykaiuttimien lippulaivamalli. Huippulaadukkaan LSiM-sarjan musikaalisuus ja yksityiskohtaisuus kuljettavat sinut keskelle konserttia tai elokuvaa. Kaiuttimesta laadukkaan tekee mm. älykkäästi suunniteltu kotelo, Orth jakosuodin, PowerPort®-refleksiaukko ja Dynamic Balance -teknologialla valitut kaiutinmateriaalit.

Diskantti oli yksi LSiM-sarjaa edeltäneen LSi-sarjan menestyksen avaimista. Diskanttia on paranneltu entisestään, minkä ansiosta sen tehonkesto on parempi ja dynaaminen taajuusvaste laajempi. Kaiuttimen keskiääni ja diskantti ovat sijoitettu erilliseen koteloon, mikä vähentää haitallisia heijastuksia elementtien takana. Kotelo on suuniteltu siten, että keskiääni toistaa kriittiset taajuudet 200 Hz – 2 kHz optimaalisesti. Keskiäänen ja midbasson kartiot ovat solukkorakenteista polypropyleeniä, joka on kevyttä ja jäykkää. Materiaali on hyvä vaimentamaan ei-toivottua resonanssia.

Tekniset tiedot:

– Kaiuttimen tyyppi: passiivinen 3-tiekaiutin refleksikotelossa
– Midbasso: 6,5″ solukkorakenteinen polypropyleeni
– Keskiääni: 3,25″ solukkorakenteinen polypropyleeni
– Diskantti: 1″ rengassäteilijä
– Taajuusvaste: 36 Hz – 40 kHz
– Herkkyys: 88 dB (2,83 V/m)
– Impedanssi: 8 Ω
– Jakotaajuudet: 300/2800 Hz
– Suositeltu vahvistinteho (RMS): 20-200 W

Mitat (L x K x S): 224 x 425 x 370 mm
Paino: 13,4 kg

Hinta/kappale!

Tarvitsetkö myös näitä?

Voisit olla kiinnostunut myös näistä?