Polk Audio Atrium5 ulkokaiutinpari (valkoinen)

Saatavuus: Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

439,00 /pr


Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

Polk Audio Atrium5 ulkokaiuttimet, valkoinen

Polk Audio Atrium5 on suunniteltu asennettavaksi ulkotiloihin, joten se kestää koettelevatkin olosuhteet vaivattomasti. Se kestää UV-säteilyä, sadetta, suuria lämpötilavaihteluita ja muitakin rankkoja sääolosuhteita.

Atrium5:ssä on säänkestävyyden lisäksi panostettu myös äänenlaatuun: kaiuttimet hyödyntävät Polk Audion patentoitua Dynamic Balance teknologiaa, joka poistaa midbasson sekä diskantin häiriöitä ja luo siten realistisemman äänimaailman niin matalilla kuin korkeillakin äänenvoimakkuuksilla.

Kaiuttimissa on myös patentoidut PowerPort-refleksiaukot, joiden ansiosta refleksiputkessa kulkeva ilmavirta on laminaarisempaa ja bassotoisto tehokkaampaa.

Tuotetiedot

Polk Audio Atrium5 ulkokaiuttimet, valkoinen


Polk Audio Atrium5 on suunniteltu ulkotiloihin, joten se on valmistettu kestämään UV-säteilyä, sadetta, suuria lämpötilavaihteluita ja muitakin rankkoja sääolosuhteita. Se on helppo kiinnittää pysty- tai vaakatasoon esimerkiksi terassille: Asenna kaiuttimen kiinnike seinään ja aseta kaiutin kiinnikkeeseen. Tähtää ja kiristä.

Atrium5:ssä on säänkestävyyden lisäksi panostettu myös äänenlaatuun: kaiuttimet hyödyntävät Polk Audion patentoitua Dynamic Balance teknologiaa, joka poistaa midbasson sekä diskantin häiriöitä ja luo siten realistisemman äänimaailman niin matalilla kuin korkeillakin äänenvoimakkuuksilla. Kaittimissa on myös patentoidut PowerPort-refleksiaukot, joiden ansiosta refleksiputkessa kulkeva ilmavirta on laminaarisempaa ja bassotoisto tehokkaampaa.

Tekniset tiedot:

- Kaiutinelementit: 5" midbasso, 0,75" diskantti
- Taajuusvaste: 60 Hz - 25 kHz
- Herkkyys: 90 dB
- Suositeltu vahvistinteho: 10-100 W
- Kullatut kaiutinterminaalit

Mitat (L x K x S): 172 x 262 x 197 mm
Paino: 2,1 kg/kaiutin
Väri: musta (maalattavissa)

Hinta/pari

Tuotteelle on mahdollista saada viiden vuoden takuu rekisteröimällä se Polk Audion nettisivuilla.
Lue lisää
Sulje