Denon PMA-900HNE Streamaava int. stereovahvistin

Saatavuus: Varastossa

849,00 - 849,00€ / kpl
999,00


Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

Denon PMA-900HNE Streamaava integroitu stereovahvistin

Edistynyt suuren virranantokyvyn vahvistintekniikka, joka varmistaa huipputasoisen äänenlaadun analogisista ja digitaalisista lähteistä.

Denon PMA-900HNE parantaa kuuntelukokemustasi mistä tahansa lähteestä mukaan lukien MM- ja MC-Phono-liitäntä levysoittimelle, television äänen digitaalinen liitäntä (optinen Toslink) sekä musiikkipalveluiden suoratoisto sisäänrakennetulla HEOS®-järjestelmällä!

Hieno ulkonäkö täydentyy kauttaaltaan laadukkaalla tuntumalla. Vahvistimen etulevy on alumiinia. Denonin tapaan kaukosäädin on ergonominen ja helppokäyttöinen.

Tuotetiedot
Denon PMA-900HNE Streamaava integroitu stereovahvistin

 

Integroitu 2x 85W stereovahvistin jossa moderni HEOS suoratoistotekniikka sisäänrakennettuna, lisättynä Airplay 2 tuella ja Bluetooth liitännällä, langaton ja langallinen verkkoliitäntä.

 

Advanced High Current -teknologia

 

Denonin ensiluokkaisella vahvistintekniikalla ja Advanced High Current -konfiguraatiolla suunniteltu PMA-900HNE ohjaa kaiuttimia vahvalla 85 watin teholla per kanava (mitattu 4 ohmin kuormalla). Denonin insinöörit rakensivat PMA-900HNE:n vahvistinpiirin huolellisesti käyttämällä parhaita äänikomponentteja, jotka tuottavat jopa 100 kilohertsiin yltävän taajuusvasteen.

  


 

 

Lue lisää
Sulje

Moderni suoratoistotekniikka sisäänrakennettuna

HEOS®-järjestelmä muodostaa langattoman tai langallisen yhteyden kotiverkkoon, ja se mahdollistaa lähes rajattomat suoratoistovaihtoehdot. Kuuntele laajaa valikoimaa online-musiikkipalveluita tai muodosta yhteys älylaitteeseesi AirPlay 2- tai Bluetooth-yhteyden välityksellä. Voit ohjata musiikintoistoa ja äänenvoimakkuutta kätevästi puhelimella tai tablet-tietokoneella. PMA-900HNE pelaa luonnollisesti yhteen muiden HEOS-yhteensopivien laitteiden kanssa, joten voit varustaa vaikka kaikki kodin huoneet ensiluokkaisella musiikintoistolla. Spotify-sovelluksesta käsin pystyt myös ohjaamaan toiston suoraan vahvistimeen, helppoa ja kuulostaa mahtavalta!

MM/MC levysoitin taajuuskorjain

PMA-900HNE sisältää phono-esivahvistimen, joka tukee sekä MM- että MC-äänirasioita. Yksinkertainen ja suoraviivainen toteutus parantaa merkittävästi äänenlaatua.

Digitaaliset ääniliitännät

PMA-900HNE:ssä on kolme optista tuloa ja yksi koaksiaaliliitäntä, ja se tukee PCM-signaaleja jopa 192 kHz/24-bit resoluutioon asti, parantaakseen television ja monien muiden digitaalisten äänilähteiden äänenlaatua. Vahvistin osaa halutessasi käynnistyä automaattisesti television käynnistyessä. Voit myös opettaa television kaukosäätimen voimakkuuskomennot vahvistimelle, jolloin käyttö on entistä helpompaa, kun peruskäytössä pärjäät vain yhdellä säätimellä.

Tekniset tiedot:

2 x 50 W (8 Ohm), 2 x 85 W (4 Ohm) vahvistinteho
Advanced High Current -päätevahvistin
Basson, diskantin ja balanssin säädöt
Linjatulojen häiriöetäisyys: 105 dB
MM- ja MC-tulojen häiriöetäisyys: 86 / 71 dB
HEOS
Airplay 2
Bluetooth
Langaton ja langallinen verkkoliitäntä
USB-liitäntä massamuistille
Häviöttömien tiedostomuotojen tuki (HEOS verkkotoisto ja USB: DSD 5.6 MHz / FLAC HD 192/24 / ALAC 96/24 / WAV 192/24