Ostoskori on tyhjä.

Panasonic SC-ALL5 Vesitiivis Monihuonekaiutin

–6%

Panasonic SC-ALL5 Vesitiivis Monihuonekaiutin

4/5
Poista

Saatavuus : Kysy lisää

329,00 

349,00  / kpl 329,00  / kpl
/ kpl

Poista

Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

Panasonic SC-ALL05 Vesitiivis & Akkukäyttöinen Monihuonekaiutin
Tehokas ja helposti siirrettävä yhdistetty ALL05-kaiutin pystyy täyttämään minkä tahansa huoneen lempimusiikillasi, sisällä tai ulkona.

Tehokkaan 9 tunnin akun ansiosta voit uudelleenladata ja liikkua missä haluat kotonasi ja kauempana. Vesitiiviin* muotoilun ansiosta voit ympäröidä itsesi musiikilla jopa kylpyhuoneessa tai puutarhassa.
*Musiikkia ei voi toistaa, jos kaiutin on upotettu kuumaan veteen.

Laajennettava langaton monihuonejärjestelmä, Vesitiivis (IPX7/ IPX5)
Kannettava, akulla varustettu, Pikavalintapainikkeet
Stereopariliitos, Bluetooth® Re-Master


Yleiskatsaus
Jos pidät musiikista etkä halua sen koskaan loppuvan, tarvitset ALL05:n. Siinä yhdistyvät tehokkaan 9 tunnin akun joustavuus ja innovatiivinen roisketiivis muotoilu, jotka tekevät siitä täydellisen kaiuttimen, kun haluat pitää suosikkikappaleesi soimassa. Kuten kaikilla muillakin ALL Connected -sarjan kaiuttimilla, voit toistaa musiikkia melkein mistä tahansa lähteestä, mukaan lukien Bluetooth ja älylaitteet, sekä yhdistää sen muihin ALL Connected -sarjan äänijärjestelmiin niin, että voit kuunnella kotonasi uskomattoman korkealaatuista ääntä langattomasti ja rajattomasti.

Kuuntele ilman rajoituksia
ALL Connected -äänentoistojärjestelmä on ryhmä laitteita, jotka voit verkottaa langattomasti lähes minkä tahansa äänilähteen saumatonta monihuonetoistoa varten. Voit toistaa älylaitteesta, digitaalisesta musiikkikirjastosta, CD-levyiltä ja musiikkitilauspalveluista. Valittavissasi ovat ALL9-, ALL6-, ALL05- ja ALL2-kaiuttimet, ALL7CD all-in-one HiFi, PMX100 high-resolution HiFi, ALL70T Soundbar kotiteatterille, ALL30T Speakerboard ja ALL1C Connect -laite, jolla voit päivittää nykyiset äänentoistolaitteet yhteensopiviksi minkä tahansa muun ALL Connected -laitteen kanssa.

Kaikki lähteet, missä ja milloin tahans
a
Kuuntele lempimusiikkiasi missä tahansa oletkin – keittiössä, kylpyhuoneessa tai vaikka pihalla. ALL Connected -tuoteperheen laitteilla kuuntelet joustavasti musiikkia lähes mistä tahansa lähteestä. Ne tukevat digitaalisia musiikkikokoelmia seuraavista lähteistä: älylaitteet tai NAS-asemat, DAB, Internet, FM Radio, CD-levyt, AUX ja televisioääni. Päivitetty Panasonic Music Streaming -sovellus on parempi kuin koskaan ja antaa sinun nauttia alkuperäisistä ominaisuuksista ja suoratoistotoiminnoista.

Äänenlaatu
Kompaktista koostaan huolimatta ALL05 tuottaa voimakkaan äänen. Panasonicin ainutlaatuinen digitaalinen vahvistintekniikka tuottaa selkeät diskanttiäänet ja syvät bassoäänet. Tämä yhdessä tehokkaan ladattavan 9 tunnin akun kanssa tarjoaa erinomaisen äänen, joka on täydellinen meluisampiin ympäristöihin, kuten suihkuun tai puutarhaan.

Bluetooth
Lempimusiikkisi kuunteleminen kaikkialla kodissasi ei ole koskaan ollut näin helppoa. Suoratoista suosikkiradioasemasi lähetys tai digitaalinen musiikkikappale suoraan tai käytä Bluetooth
<sup>®</sup>-yhteensopivia älylaitteita musiikin suoratoistoon YouTubesta tai haluamastasi tilauspalvelusta. Lisäksi ALL Connected -sarjan äänentoistojärjestelmä toimii saumattomasti ja antaa sinun hallita musiikin suoratoistoa helposti missä tahansa kotonasi.

Vesitiivis muotoilu
Jotta voisit toistaa musiikkia missä tahansa oletkin, ALL05:ssä on vesitiivis IPX7- ja IPX5-suojaus. Halusitpa sitten kuunnella power balladia suihkussa tai kesähittien klassikkoja puutarhassa, vesitiivis* muotoilu takaa, että musiikin toisto ei katkea. Voimakkaan basson, hienosäädettyjen diskanttiäänien ja tehokkaan akun ansiosta ALL05 on täydellinen kaiutin meluisampiin ympäristöihin, kuten kylpyhuoneeseen ja puutarhaan.
*
Musiikkia ei voi toistaa, jos kaiutin on upotettu kuumaan veteen.

Kannettava ja tehokas
Monihuonetoiminnon, Wi-Fin tai Bluetoothin käytön ja kestävän ladattavan 9 tunnin akun ansiosta voit ottaa ALL05 Connected -kaiuttimen mukaasi minne tahansa kotonasi. Suoratoista lempimusiikkiasi melkein mistä tahansa lähteestä, mukaan lukien Bluetooth ja älylaitteet, ja yhdistä muihin ALL Connected -äänentoistojärjestelmiin, niin voit kuunnella uskomatonta äänenlaatua kaikkialla kotonasi ilman johtoja ja rajoitteita.

Intuitiivinen käyttää ja helppo hallita
Parannettu käytettävyys, intuitiivinen hallinta ja ohjausvaihtoehdot – tässä sovelluksessa on kaikki, mitä tarvitset alkuasetusten tekemiseen. Selkeä ja yksinkertainen graafinen käyttöliittymä mahdollistaa useiden kaiutinryhmien intuitiivisen hallinnan, Restreaming-toiminnon käytön sekä tietenkin kaiken suosikkimusiikkisi käytön.

Kuuntele ilman rajoituksia
ALL Connected -äänentoistojärjestelmä on ryhmä laitteita, jotka voit verkottaa langattomasti lähes minkä tahansa äänilähteen saumatonta monihuonetoistoa varten. Voit toistaa älylaitteesta, digitaalisesta musiikkikirjastosta, CD-levyiltä ja musiikkitilauspalveluista. Valittavissasi ovat ALL9-, ALL6-, ALL05- ja ALL2-kaiuttimet, ALL7CD all-in-one HiFi, PMX100 high-resolution HiFi, ALL70T Soundbar kotiteatterille, ALL30T Speakerboard ja ALL1C Connect -laite, jolla voit päivittää nykyiset äänentoistolaitteet yhteensopiviksi minkä tahansa muun ALL Connected -laitteen kanssa.

 

AUDIO JÄRJESTELMÄ

 

Ulostuloteho 2 kanavaa
Ulostuloteho (RMS) Kokonaisteho 20W (AC Adapteri), 8W (Akku)
Edestö 10W/k (1kHz, 6ohm, 10% THD)/ AC Adapteri, 4W/k (1kHz, 6ohm, 10% THD)/ Akku
AllPlay™ MP3, AAC, FLAC (jopa 192k/24bit), ALAC (jopa 192k/24bit), WAV (jopa 192k/24bit)
VERKKOLIITÄNTÄ & HELPPOKÄYTTÖISYYS Monihuonetoisto jossa Qualcomm® AllPlay™ kyllä
Langaton verkkoliitäntä (WLAN) kyllä
Juhlatila/Monihuonetila kyllä/ kyllä
Wi-Fi Taajuusalueet kyllä (5GHz/ 2.4GHz)
Ethernet (10 Base-T/ 100 Base-TX) kyllä
WPS Tuki kyllä
Bluetooth® Langaton teknologia kyllä
Panasonic Music Streaming Aplikaatio kyllä (ladattavissa iOS/Android)
Edelleen striimaus (Bluetooth®) kyllä
Stereo Liitäntä kyllä
DESIGN Vesitiivis kyllä (IPX7, IPX5, kaiutin ei toimi upotettuna kuumassa vedessä)
Siirrettävä kyllä
Esivalinta/Suosikin valintanappi (internet radio) 6 nappia (kyllä)
Etukaiuttimet Kaiutinkokoonpano 1-tie 1 Kaiuttimen järjestelmä, Passiivisäteilijä
Kaiutinelementti 6.5 cm Koko taajuusalueen x2
TERMINAALIT LAN Terminaali / 10 Base-T/ 100 Base-TX kyllä
MUUT Virtalähde AC 100-240V 50/ 60Hz (AC adapteri)
Virrankulutus Normaalikäytössä 11W
Valmiustilassa 0.25W
Toistoaika akulla 8.5 tuntia (Wi-Fi), 9 tuntia (Bluetooth)
ULKOMITAT / PAINO Kaiutin (L x K x S) 170 x 179 x 77 mm/1.5 kg
 
 
1