NAD T758 V3i 7.1 A/V Viritinvahvistin MDC

Saatavuus: Varastossa

Alkuperäinen hinta oli: 1 799,00 €.Nykyinen hinta on: 1 699,00 €.


Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

NAD T758 V3i 7.1 A/V Viritinvahvistin MDC

Modulaarirakenteinen kotiteatterivahvistin, huippuluokan äänenlaadulla. Lisämoduleilla voit laajentaa tulevaisuudessa vahvistimen ominaisuuksia tai lisätä uusia liitäntöjä.

Markkinoiden edistynein Dirac Live -huonekorjain. BluOs (Bluesound) HiRes -striimaus sisäänrakennettuna, myös MQA purku.

Viimeisin T758 V3i päivitys tarjoaa nyt vielä AirPlay 2 sekä Siri puheohjaus -tuen.

Tuotetiedot
EISA PARAS TUOTE PREMIUM HOME THEATRE RECEIVER NAD T 758 V3

 

Jos etsit av-viritinvahvistinta premium-luokan ominaisuuksilla ilman premium-luokan hintalappua, kannattaa tutustua NAD:in T 758 V3:een. Kyseessä on seitsenkanavainen Dolby Atmos/DTS:X-toteutus, joka on laajennettavissa 7.1.4-konfiguraatioon ulkoisella vahvistinosiolla. Mukana on myös automaattinen Dirac Live -huonekorjain luokkansa parasta kalibrointia varten sekä NAD:in Modular Design Construction (MDC), joka avaa reitin tulevaisuuden ominaisuuspäivityksille ja estää laitteen ennenaikaisen ikääntymisen. BluOS-integraatiokin löytyy, joten suoratoistopalvelut pelaavat ja Bluesound-laitteiden välinen monihuoneyhteensopivuus on taattu samoin kuin myös mqa-toisto. Ja suurin yllätys on se, miltä T 758 V3 kuulostaa tositoimissa. Sen ääni on luonnollista ja hienovaraista kuultavaa, ja PowerDrive-vahvistintoteutus takaa tarvittaessa sopivan dynaamisen iskun. Tämä vahvistin hoitaa sekä leffat että musiikin.

Suorituskyvyn parannus palkittuun T757 malliin. NAD T758 jatkaa maineikkaan vahvistinvalmistajan suoraviivaisen suunnittelurakenteen mallia. Siitä huokuu ja kuuluu NADin panostus ensiluokkaiseen, luonnolliseen äänenlaatuun ja järkevä hintalappu erottaa sen räikeästi kilpailevista merkeistä jotka panostavat pääasiassa A/V laitteidensa ominaisuuksiin.

 

MDC -modulirakenteinen A/V Vastaanotin

 

NAD T758 V3i on suorituskykyinen päivitys palkittuun T 758 A/V-vastaanottimeemme. T 758 V3i jatkaa NAD:in ”yksinkertainen on parempi” -filosofiaa tarjoamalla helpon ja sujuvan käyttäjäkokemuksen. NAD on aina omistautunut valmistamaan ”no-nonsense”-tuotteita mahdollisimman korkealla äänenlaadulla, eikä T 758 V3i tee tähän poikkeusta - T 758 V3i on elämys aisteille.Vahvistimessa käytetään modulaarista MDC-teknologiaa, joka mahdollistaa laitteen päivittämisen vastaamaan tulevia haasteita. Jo nyt laite on valmis uusimpia 4K Ultra-HD -videoita varten. T758 V3i tarjoaa täydellisesti mukautettavat AV-asetukset jotka mahdollistavat laitteen räätälöimisen yksilöllisiin tarpeisiin. Laitetta voi myös ohjata sitä varten suunnitellulla kauko-ohjain-applikaatiolla.

 

  
Lue lisää
Sulje

MDC erottaa laitteen kilpailijoistaan

Me NAD:illa suunnittelemme laitteet tulevaisuudenkestäviksi. Modulaarinen rakenne, yksi viime aikojen merkittävistä keksinnöisä ja se on vastaus teknologian vanhenemiselle. MDC-modulin avulla laitteen digitaalinen ääni- ja video-osio on päivitettävissä vastaamaan tulevaisuuden haasteisiin. Maineikkaan Red Dot Design Awardin -palkinnon voittanut MCD-moduli pitäisi olla korkealla valintakriteereissä modernia AV-laitetta valittaessa.

 

Äänentoisto edellä

Suositut monikanavaiset ääniformaatit, mukaan lukien uudet HD-formaatit kuten Dolby Atmos ja DTS Master Audio, puretaan laitteessa käyttämällä uusimman sukupolven moniytimistä digitaaliprosessoria. Laitteessa on täysi tuki korkean resoluution ääniformaateille. BluOS -sovellus mahdollistaa myös MQA (Master Quality Authenticated) ääniformaatin käytön. NAD:in päätevahvistin on toteutettu perinteikkäästi patentoidulla ’Power Drive’ -tekniikalla, minkä ansiosta vahvistimessa on IEC-lähtötehoihin nähden valtava hetkellinen tehoreservi ja suuri virranantokyky vaikeisiinkin kaiutinkuormiin. Käytätpä laitetta sitten musiikinkuunteluun tai elokuvien katseluun, T 758 V3i palvelee sinua tinkimättömällä tarkkuudella ja voimalla.

 

Puhdas kuvantoisto

T 758 V3i tarjoaa tinkimättömän suorituskyvyn käyttäen viimeisintä videotekniikkaa. Laitteen videopiirit kykenevät käsittelemään UltraHD-video-signaalia, jonka resoluutio on jopa 3840 x 2160 pikseliä 60 ruudun sekuntinopeudella, 4:4:4-värivalikoimalla ja High Dynamic Range (HDR)-tuella. HDMI tukee myös yksinkertaista analogista videosignaalia silloin kun HiRes -kuvaa ei ole tarjolla. T 758 V3i ei käsittele kuvaa millään tavoin, joten ohjelmalähteen ja näytön välinen yhteys säilyy täysin alkuperäisen laatuisena alusta loppuun. Laite tukee myös sekä äänen paluukanavia (ARC) että CEC-kauko-ohjausjärjestelmiä.

 

Joustavuus

Olemme luoneet erittäin yksinkertaisen ja joustavan käyttöliittymän laitteen hallitsemiseksi. Jokainen sisääntulo on räätälöitävissä käyttäytymään automaattisesti tarkoituksenmukaisella tavalla signaalin laadusta riippuen. Tarpeettomat liitännät voidaan haluttaessa poistaa käytöstä. Tämän lisäksi AV-asetukset voidaan mukauttaa toimimaan halutulla tavalla ohjelmamateriaalista riippuen. Myös kaikki sisääntuloliitännät on mahdollista nimetä täysin vapaasti. Vahvistimesta on mahdollista ohjata toista kuunteluvyöhykettä ja haluttaessa siihen käyttöön voi hyödyntää myös takakanavien vahvistimia. Vieläkin monipuolisempia monihuonejärjestelyjä voi toteuttaa liittämällä vahvistin kotiautomaatiojärjestemään.

 

Huippuluokan Dirac -huonekorjain

Dirac Live® on kiistatta edistynein digitaalinen huonekorjausjärjestelmä, joka on tänä päivänä saatavilla. Yleensä sellaisen löytää vain sellaisten ’High End’-laitteiden yhteydestä, jotka maksavat monin verroin niin paljon kuin T 758 V3i. Dirac Live -sovellutuksen avulla voit tehokkaasti korjata kuunteluympäristön äänentoistolle aiheuttamia virheitä. Laitteen mukana toimitetaan mittausmikrofoni ja sekä tietokoneella, että puhelinapplikaatiolla toimiva korjausohjelma.

Lisää tietoa Dirac Live :stä, klikkaa tästä.

Huom ! NAD T 758 V3i sisältää Dirac Live -peruslisenssin. Edistyneet harrastajat voivat halutessaan päivittää järjestelmän täyden kaistan versioon.

 

BluOS yhteensopiva

BluOS on edistyksellisin tarjolla oleva verkon suoratoistoon ja monihuonekäyttöön kykenevä käyttöjärjestelmä. BluOS tukee yli viittätoista musiikinjakopalvelua ja lisäksi se pystyy indeksoimaan jopa 250,000 musiikkikappaletta paikallisista tiedostoista. T 758 V3i voidaan liittää osaksi korkearesoluutioista BluOS-monihuonejärjestelmää, jossa voi olla jopa 64 erillistä soitinta. BluOS toimii kaikilla merkittävillä alustoilla. Sitä voi ohjata yhtä hyvin Windows, kuin Apple iOS-järjestelmällä, kuin Android- ja iPhone-applikaatioilla. BluOS voidaan liittää myös osaksi mitä hyvänsä merkittävää kotiautomaatiojärjestelmää.

 

Master Quality Authenticated (MQA) -tallenteet

Master Quality Authenticated (MQA) on vallankumouksellinen tekniikka, joka mahdollistaa musiikin välittämisen studiotason äänenlaadulla. Kaikki BluOS -ominaisuuksilla varustetut laitteet kykenevät toistamaan MQA-tallenteita niiden täydellä resoluutiolla. MQA mahdollistaa kuuntelemaan äänitteitä tarkalleen siten, kun taitelija on ne itse määritellyt huippuluokan studiossa. MQA-tallenteita on tarjolla jo yli miljoona ja niitä on mahdollista kuunnella NAD T758 V3i:lla .

VAHVISTIN

Ulostuloteho stereo: 110 W (8 ohm annetulla säröllä)

Ulostuloteho (Kaikki kanavat samanaikaisesti): 7 x 60W (0.05% THD, 20-20kHz) IHF

Dynaaminen teho : 8 ohms: 137 W, IHF

Dynaaminen teho 4 ohm 243 W

Harmoninen särö lähtöteholla: <0.05%

Intermodulaatiosärö: <0.05%

Vaimennuskerroin 8 ohmia: >60

Sisääntuloherkkyys ja impedanssi: 750mV/50kohm

Taajuusvaste: ±0.8dB (ref. 1kHz, 20Hz-20kHz)

Signaalikohinasuhde: >100dB (lähtöteholla 8 ohm, A-painotus) >0dB (ref. 1W 8ohm, A-painotus)

 

YLEISTÄ

Tyhjäkäyntiteho: 53 W

Sähkönkulutus valmiustilassa: <0.5 W

Ulkomitat (LxKxS): 435 x 172 x 397mm (jalkoineen ja nuppeineen)

Nettopaino: 15.4 kg

Bruttopaino: 18.0 kg