NAD C268 päätevahvistin

Saatavuus: Kysy lisää

Alkuperäinen hinta oli: 1 099,00 €.Nykyinen hinta on: 999,00 €.


Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

NAD C268 päätevahvistin

Monipuolinen siltakytkettävä päätevahvistin. Mukava kumppani esimerkiksi NAD C658 etuvahvistimelle.

Jatkuva teho 8 tai 4 ohmia (stereo tila, molemmat kanavat ajettuna) 80W, jatkuva teho sillattuna 8 ohmia 300W, dynaaminen teho (stereo, IIHF) 120W @ 8 ohm /  200W @ 4 ohm / 250W @ 2 ohm.

 

 

Tuotetiedot
NAD C268 Stereo päätevahvistin

 

NAD C 268 on erittäin edullinen stereo päätevahvistin, ja sen ominaisuudet ja tekniikka ovat vertaansa vailla verrattuna muihin luokkansa vahvistimia. C 268 on suunniteltu useille stereo kokoonpanoille, ja sitä voidaan käyttää erilaisissa tilanteissa, mukaan lukien perinteiset erillislaitteet, joissa on esivahvistin, tai suosikkikaiuttimet kaksoisvahvistukseen. NAD C 268 toimii jopa sillattuna ja muuttaa saumattomasti suuren tehonsa 80W x 2 erinomaiseen 300 wattiin yhtä kanavaa kohti. Vaikka C 268 saattaa vaikuttaa yksinkertaiselta tehovahvistimelta, tämä Classic -sarjan vahvistin on täynnä ominaisuuksia, jotka nostavat järjestelmäsi äänentoiston uudelle tasolle.

 
Lue lisää
Sulje

Hämmästyttävää joustavuutta

Kuten kaikissa Classic -sarjan vahvistimissa, olemme täällä NAD: ssa huolellisesti miettineet kaikkia mahdollisia käyttötapoja ja valinneet strategisesti tärkeimmät ominaisuudet. Valittavien balansoitujen tulojen ansiosta C268 on luonnollinen kumppani huippuluokan esivahvistimille ja prosessoreille. Näihin tuloihin kuuluu tason sovitus säätö, joka on hyödyllinen yhteensopivuuden maksimoimiseksi muiden komponenttien kanssa tai käytettäväksi kaksoisvahvistus kokoonpanoissa. Linjalähtö mahdollistaa lisätehon lisäämisen samalla kanavalla ylimääräisille kaiuttimille tai subwoofereille. Kaiken tämän yhdistettävyyden lisäksi on siltakytkin, joka tekee C 268: sta hämmästyttävän tehokkaan monoblokki -vahvistimen.

Voit myös yhdistää C268:n NAD C368 Hybrid Digital DAC -etuvahvistimeen, ja kun molemmat yksiköt on yhdistetty mono-tilaan, 300 wattia vääristymätöntä ääntä kohti on käytettävissä kuuntelunautintoasi varten. C268: n automaattinen tunnistusominaisuus valittavalla tunnistusherkkyydellä on täydellinen monimutkaisten järjestelmien automatisointiin tai vahvistimen piilottamiseen näkyvistä kaappiin. C268: n mukana toimitetaan maadoituskappale, joka on erittäin hyödyllinen maasilmukoiden ja melun poistamiseksi monimutkaisissa moniyksikköjärjestelmissä.

 

Perusasiat oikein

NAD: n Classic-sarjan jäsenenä C268 tarjoaa täyttävän äänentoiston musiikkiominaisuuksiensa ansiosta. Tarkka kanavatasapaino, oikeat tulo- ja lähtöimpedanssiominaisuudet sekä hiljaiset piirit kuuluvat kaikki tähän yhteen stereovahvistimeen. Lisäksi C268:n linjatulot, sekä balansoidut että rca liitännät, voivat vastaanottaa kaikenlaisia ​​analogisia lähdekomponentteja tarjoamalla ihanteelliset tuloimpedanssiominaisuudet lineaarisilla erittäin hiljaisilla puskurivahvistimilla, jotta estetään lähdelaitteen sopimattoman kuormituksen aiheuttama äänen heikkeneminen.

 

Hienostunut voima

NAD on siirtynyt pois vanhanaikaisista lineaarisista virtalähteistä ja luokan AB lähtöportaista, ja se on kehittänyt entistä tehokkaampia virtapiirejä, jotka perustuvat kytkinmuotoisiin virtalähteisiin ja luokan D lähtövaiheisiin. NAD:n edistyksellinen työ digitaalivahvistimessa on tuonut vahvistimien suorituskyvyn samalle tasolle perinteisen vahvistinsuunnittelun kanssa. C268: n kokonaissuunnittelu on hyvin lineaarinen laajalla kaistanleveydellä, mikä tarjoaa dramaattisia edistysaskeleita aiempiin malleihin verrattuna ja tasaisen suorituskyvyn kaikissa kaiutinkuormissa.

 

C 268:n virtalähde pystyy jatkuvasti tuottamaan lähes 200 wattia ja yli 500 wattia hetkellisesti, mikä mahdollistaa lyhytaikaiset musiikkisiirtymät. NAD:n innovatiivinen epäsymmetrinen PowerDrive hyödyntää täysimääräisesti jokaisen viimeisen käytettävissä olevan watin ja sen suuret dynaamisen tehon varannot, toistaen vaativimman musiikin tarkasti ilman vääristymiä tai pakkauksia. Se voi toimia myös millä tahansa verkkovirralla, jonka jännite on 100–240 V, ja tarjoaa puhdasta tasavirtaa kaikille C 268: n eri vaiheille. Tämä erittäin tehokas syöttö tarjoaa myös lähes täydellisen jännitteen säätelyn monissa olosuhteissa ja tarjoaa tasaisen häiriöttömän perustan pääteasteille.

C 268 käyttää mukautettua versiota hyväksi todistetusta Hypex UcD -pääteasteesta. Tämä mahdollistaa valtavan tehon melkein mittaamattomilla vääristymillä ja melulla kuuluvalla alueella. Kaikki tämän suunnittelun yksityiskohdat on suunniteltu huolellisesti ja toteutettu täydellisesti viimeisen suorituskyvyn pudottamiseksi.

VAHVISTIN

Jatkuva lähtöteho 8 ja 4 ohmiin (stereotila): 80 W (viite 20 Hz-20 kHz nimellislämpötilalla, molemmat kanavat)

Jatkuva lähtöteho 8 ohmiin (silta -tila): 300 W (ref. 20 Hz – 20 kHz THD 0,03%)

THD (20 Hz – 20 kHz): <0,03 % (250 mW – 80 W, 8 ohmia ja 4 ohmia)

IHF -dynaaminen teho (stereotila, 1 kHz, 1 % THD):

8 ohmia 120W / 4 ohmia 200W / 2 ohmia 250W

Vaimennuskerroin:> 100 (viite 8 ohmia 20 Hz – 20 kHz)

Tuloherkkyys (80 W: lle 8 ohmissa): 750 mV/50 khm

Taajuusvaste: ± 0,3 dB (20 Hz – 20 kHz)

 

YLEISTÄ

Valmiustila <0,5 W.

Yksikön mitat (LxKxS) – Brutto 435 x 100 x 390 mm

Nettopaino 7,3 kg

Lähetyksen paino 8,7 kg