Multicomp Pro RCA Uros Uros adapteri

Saatavuus: Varastossa

4,00 /kpl

Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

Multicomp Pro RCA Uros Uros adapteri

Huippuluokan Multicomp Pro RCA uros-uros adapteri on täydellinen valinta vaativaan käyttöön.

Kullatut, täysin kupariset RCA urosliittimet takaavat parhaan mahdollisen signaalin siirron, erinomaisen johtavuuden ja napakan liitoksen.

Kova ja kestävä runko ja kätevä muoto tekevät tästä adapterista luotettavan ja monipuolisen ratkaisun kaikkiin RCA-liitäntöihisi.

Tuotetiedot
Multicomp Pro RCA Uros Uros adapteri

Etsitkö korkealaatuista RCA adapteria, joka tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn ja kestävyyden? Multicomp Pro RCA uros-uros adapteri on täydellinen valinta!

Erinomainen laatu ja kestävyys

Tämä kestävä rca uros uros adapteri on suunniteltu kestämään kovaa käyttöä ja tarjoamaan luotettavan liitännän pitkään. Sen erityisen kova runkomateriaali takaa erinomaisen kestävyyden ja suojaa liittimiä.

Kullatut liittimet parantavat signaalinlaatua

Multicomp Pro adapterin kullatut liittimet takaavat parhaan mahdollisen signaalin siirron. Kultaus vähentää korroosiota ja tarjoaa erinomaisen johtavuuden, mikä takaa puhtaan ja häiriöttömän äänen- ja kuvanlaadun. Kontakti on myös napakka ja luotettava.

RCA uros liittimet

Adapterissa on RCA urosliittimet, jotka ovat puhdasta kuparia. Kupariliittimet tarjoavat ylivoimaisen sähkönjohtavuuden ja vähentävät signaalihäviötä, joten voit nauttia korkealaatuisesta äänestä ja kuvasta.

Monipuolinen ja käytännöllinen

Muotoilu tekee tästä adapterista erityisen käytännöllisen silloin kun RCA naarasliitin täytyy muuntaa naaras tyyppiseksi. Sen kompakti koko ja kestävä rakenne tekevät siitä ihanteellisen valinnan sekä koti- että ammattikäyttöön.

Valitse Multicomp Pro RCA uros uros adapteri, kun tarvitset laadukasta ja kestävää ratkaisua RCA-liitäntöihisi. Nauti parhaasta signaalinlaadusta ja pitkäikäisestä suorituskyvystä tällä huippuluokan adapterilla!
Lue lisää
Sulje

Suora RCA-adapteri, 3,2 mm, väri: musta/kulta

Liittimien materiaali: Kupari
Rungon materiaali: Polyasetaali
Eristemateriaali: Polyasetaali

Tarvitsetko myös näitä?

Voisit olla kiinnostunut myös näistä?