Multicomp Pro RCA Kulmaliitin adapteri

Saatavuus: Varastossa

7,50 /kpl

Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

Multicomp Pro RCA Kulmaliitin adapteri

Erittäin korkealaatuinen Multicomp Pro RCA Kulmaliitinadapteri on täydellinen valinta vaativaan käyttöön.

Kullatut, täysin kupariset RCA uros- ja naarasliittimet takaavat parhaan mahdollisen signaalin siirron, erinomaisen johtavuuden ja napakan liitoksen.

Kova ja kestävä runko ja kätevä kulmaliitinmuotoilu tekevät tästä adapterista luotettavan ja monipuolisen ratkaisun kaikkiin RCA-liitäntöihisi.

Tuotetiedot
Multicomp Pro RCA Kulmaliitin adapteri

Etsitkö korkealaatuista RCA-liitintä, joka tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn ja kestävyyden? Multicomp Pro RCA Kulmaliitinadapteri on täydellinen valinta!

Erinomainen laatu ja kestävyys

Tämä kestävä rca adapteri on suunniteltu kestämään kovaa käyttöä ja tarjoamaan luotettavan liitännän pitkään. Sen erityisen kova runkomateriaali takaa erinomaisen kestävyyden ja suojaa liittimiä.

Kullatut liittimet parantavat signaalinlaatua

Multicomp Pro adapterin kullatut liittimet takaavat parhaan mahdollisen signaalin siirron. Kultaus vähentää korroosiota ja tarjoaa erinomaisen johtavuuden, mikä takaa puhtaan ja häiriöttömän äänen- ja kuvanlaadun.

RCA uros ja naaras liittimet

Adapterissa on RCA uros- ja naarasliittimet, jotka ovat puhdasta kuparia. Kupariliittimet tarjoavat ylivoimaisen sähkönjohtavuuden ja vähentävät signaalihäviötä, joten voit nauttia korkealaatuisesta äänestä ja kuvasta.

Monipuolinen ja käytännöllinen

Kulmaliitinmuotoilu tekee tästä adapterista erityisen käytännöllisen ahtaissa tiloissa, joissa suorat liitännät eivät ole mahdollisia. Sen kompakti koko ja kestävä rakenne tekevät siitä ihanteellisen valinnan sekä koti- että ammattikäyttöön.

Valitse Multicomp Pro RCA Kulmaliitinadapteri, kun tarvitset laadukasta ja kestävää ratkaisua RCA-liitäntöihisi. Nauti parhaasta signaalinlaadusta ja pitkäikäisestä suorituskyvystä tällä huippuluokan adapterilla!
Lue lisää
Sulje

Oikeakulmainen RCA-adapteri, 3,2 mm, väri: hopea/kulta

Naaras ja uros liittimien materiaali: Kupari
Rungon materiaali: ABS kovetettu
Eristemateriaali: Bakeliitti