Multicomp Pro RCA jatkoliitin adapteri

Saatavuus: Varastossa

7,50 /kpl

Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

Multicomp Pro RCA jatkoliitin adapteri

Huippuluokan Multicomp Pro RCA jatkoliitin adapteri on täydellinen valinta vaativaan käyttöön.

Kullatut, täysin kupariset RCA naarasliittimet takaavat parhaan mahdollisen signaalin siirron, erinomaisen johtavuuden ja napakan liitoksen.

Kova ja kestävä kuparinen runko ja kätevä muoto tekevät tästä adapterista luotettavan ja monipuolisen ratkaisun kaikkiin RCA-liitäntöihisi.

Tuotetiedot
Multicomp Pro RCA jatkoliitin adapteri

Etsitkö korkealaatuista RCA-jatkoliitintä, joka tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn ja kestävyyden? Multicomp Pro RCA jatkoliitin adapteri on täydellinen valinta!

Erinomainen laatu ja kestävyys

Tämä kestävä rca jatkoliitin on suunniteltu kestämään kovaa käyttöä ja tarjoamaan luotettavan liitännän pitkään. Sen erityisen kova kuparinen runkomateriaali takaa erinomaisen kestävyyden ja suojaa liittimiä.

Kullatut liittimet parantavat signaalinlaatua

Multicomp Pro adapterin kullatut liittimet takaavat parhaan mahdollisen signaalin siirron. Kultaus vähentää korroosiota ja tarjoaa erinomaisen johtavuuden, mikä takaa puhtaan ja häiriöttömän äänen- ja kuvanlaadun.

RCA naaras liittimet

Adapterissa on RCA naarasliittimet, jotka ovat puhdasta kuparia. Kupariliittimet tarjoavat ylivoimaisen sähkönjohtavuuden ja vähentävät signaalihäviötä, joten voit nauttia korkealaatuisesta äänestä ja kuvasta.

Monipuolinen ja käytännöllinen

Kulmaliitinmuotoilu tekee tästä adapterista erityisen käytännöllisen silloin kun kahta RCA johtoa tarvitsee jatkaa. Sen kompakti koko ja kestävä rakenne tekevät siitä ihanteellisen valinnan sekä koti- että ammattikäyttöön.

Valitse Multicomp Pro RCA jatkoliitin adapteri, kun tarvitset laadukasta ja kestävää ratkaisua RCA-liitäntöihisi. Nauti parhaasta signaalinlaadusta ja pitkäikäisestä suorituskyvystä tällä huippuluokan adapterilla!
Lue lisää
Sulje

Suora RCA-adapteri, 3,2 mm, väri: kulta

Naaras ja uros liittimien materiaali: Kupari
Rungon materiaali: Kupari
Eristemateriaali: Polyasetaali

Tarvitsetko myös näitä?

Voisit olla kiinnostunut myös näistä?