Multicomp Pro Audioadapteri, 6.3mm uros – RCA naaras

Saatavuus: Varastossa

6,00 /kpl

Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

Multicomp Pro Audioadapteri, 6.3mm uros – RCA naaras

Huippuluokan Multicomp Pro audioadapteri. Ensiluokkainen ja napakka kontakti takaa pitkän käyttöiän.

Kullatut kontaktipinnat takaavat laadukkaan kontaktin ja pitkäkestoisen käyttöiän, jotka tekevät tästä adapterista luotettavan ja monipuolisen ratkaisun kaikkiin liitäntätarpeisiin.

Tuotetiedot
Multicomp Pro Audioadapteri, 6.3mm uros - RCA naaras

Etsitkö korkealaatuista audioadapteria, joka tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn ja kestävyyden? Multicomp Pro 6.3mm uros - RCA naaras on täydellinen valinta!

Erinomainen laatu ja kestävyys

Tämä kestävä adapteri on suunniteltu kestämään kovaa käyttöä ja tarjoamaan luotettavan liitännän pitkään. Sen erityisen kova runkomateriaali takaa erinomaisen kestävyyden ja kontaktien kultaus suojaa liittimiä.

Kestävä ja parempi signaalin laatu

Multicomp Pro adapterin pistokepään materiaali on sinkkiä joka on kullattu, lopputuloksena kontakti joka johtaa signaalia hyvin ja kestää kulutusta. Kultapinnoite messinkisen rungon päällä, vähentää korroosiota ja tarjoaa erinomaisen johtavuuden, mikä takaa puhtaan ja häiriöttömän äänenlaadun. Kontakti on myös napakka ja luotettava.

6.3mm ja RCA Liittimillä

Adapterissa on 6.3mm urosliitin ja RCA naarasliitin, joten voit sen avulla kytkeä rca liitäntäisen laitteen toiseen laitteeseen jossa on 6.3mm mono audiotulot ja nauttia korkealaatuisesta äänestä.

Valitse Multicomp Pro audioadapteri, kun tarvitset laadukasta ja kestävää ratkaisua liitäntöihisi. Nauti parhaasta signaalinlaadusta ja pitkäikäisestä suorituskyvystä tällä huippuluokan adapterilla!
Lue lisää
Sulje

Suora 6,3mm u – RCA n, mono adapteri, väri: musta/kulta

Kontaktikärjen materiaali: Kullattu sinkki
Rungon materiaali: Kullattu messinki
Eristemateriaali: Polyasetaali