Multicomp Pro Audioadapteri, 6.3mm uros – 3.5mm naaras

Saatavuus: Varastossa

5,00 /kpl

Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

Multicomp Pro Audioadapteri, 6.3mm uros – 3.5mm naaras

Huippuluokan Multicomp Pro kuulokeadapteri. Ensiluokkainen ja napakka kontakti takaa pitkän käyttöiän.

Täysin kuparinen runko on kova ja kestävä. Kuparinen liitinrunko on päällystetty nikkelillä joka estää korroosiota ja tekee adapterista kestävän valinnan vuosiksi eteenpäin.

Luotettava ja monipuolinen ratkaisu kaikkiin liitäntätarpeisiin.

Tuotetiedot
Multicomp Pro Audioadapteri, 6.3mm uros - 3.5mm naaras

Etsitkö korkealaatuista kuulokeadapteria, joka tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn ja kestävyyden? Multicomp Pro 6.3mm uros - 3.5mm naaras on täydellinen valinta!

Erinomainen laatu ja kestävyys

Tämä kestävä kuulokeadapteri on suunniteltu kestämään kovaa käyttöä ja tarjoamaan luotettavan liitännän pitkään. Sen erityisen kova, nikkelipinnoitettu runkomateriaali takaa erinomaisen kestävyyden ja suojaa liittimiä.

Kestävä ja parempi signaalin laatu

Multicomp Pro adapterin pistokepään materiaali on sinkkiä joka johtaa signaalia hyvin ja kestää kovaa kulutusta. Nikkelipinnoitus kovan kuparirungon päällä vähentää korroosiota ja tarjoaa erinomaisen johtavuuden, mikä takaa puhtaan ja häiriöttömän äänenlaadun. Kontakti on myös napakka ja luotettava.

6.3mm ja 3.5mm Liittimillä

Adapterissa on 6.3mm urosliitin ja 3.5mm naarasliitin, joten voit sen avulla sovittaa pienemmän kuulokeliittimen isoon plugiliitäntään ja nauttia korkealaatuisesta äänestä.

Valitse Multicomp Pro audioadapteri, kun tarvitset laadukasta ja kestävää ratkaisua liitäntöihisi. Nauti parhaasta signaalinlaadusta ja pitkäikäisestä suorituskyvystä tällä huippuluokan adapterilla!
Lue lisää
Sulje

Suora 6,3mm u – 3.5mm n, stereo adapteri, väri: metalli

Kontaktikärjen materiaali: Nikkelöity sinkki
Rungon materiaali: Nikkelöity kupari
Eristemateriaali: Polyasetaali