Marantz MODEL 40n 2.1 Stereovahvistin HDMI / streameri

Saatavuus: Varastossa

2 379,00 - 2 379,00€ / kpl
2 499,00


Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

Marantz MODEL 40n 2.1 Stereovahvistin HDMI / streameri

Marantz Model 40n vahvistimessa fuusioituu uusi ja perinteinen tekniikka ainutlaatuisella tavalla. Verkkostreamauksen ja HDMI ARC liitännän avulla voit nauttia moderneista ominaisuuksista, vahvistinpuolen noudattaessa vielä perinteistä AB-luokan suunnittelua rengassydänmuuntajalla.

Valmistettu Japanissa, lopputuloksena on Marantzin tunnusmerkki, musikaalinen äänentoisto riittävällä vahvistusteholla. Model 40n tuottaa jopa 100W stereotehoa 4 ohmiin.

Tuotetiedot
Marantz MODEL 40n 2.1 Stereovahvistin HDMI / streameri

 

Kattava määrä analogi- ja digitaalituloja sekä sisäänrakennettu striimaus ja HDMI-liitäntä tekee kuuntelusta nautittavaa ja helppoa lähteestä riippumatta.

 

Toista musiikkia Spotify-, Amazon Music HD-, Tidal ja muista palveluista tai soita musiikkia omasta musiikkikirjastosta. Toimii Alexa-, Google- sekä Siri-puheohjauksella

 

Marantz Model 40n toimii kotisi monihuonejärjestelmän sydämenä.

 

HDMI ARC-liittimen avulla saadaan television ääni vietyä stereolaitteiston läpi ja voit ohjata äänenvoimakkuutta suoraan televisiosi kaukosäätimestä.

 

Marantz Model 40n on uusi laadukas stereovahvistin joka vastaa nykypäivän vaatimuksiin. Laitteessa on HDMI ARC-liitin, verkko-ominaisuudet, MM-levysoitinliitäntä sekä liuta liittimiä kuten pääte-asteen tulo.

 

Perinteinen AB-luokan vahvistin tuottaa 70 wattia kanavaa kohden mutta vahvistimen virtasyöttöä on parannettu lisäämällä toisen kondensaattoriparin, jolloin virtalähde tuottaa enemmän virtaa ja täten vahvistin jaksaa ajaa isompia kaiuttimia ja vaativampia kuormia paremmalla kontrollilla.

 

Herkät linjatulot ovat metallisessa suojakotelossa, samoin DAC piiri sekä HDMI kortti. Täten niin digitaalinen kuin häiriöille altis analogisignaali käsitellään mahdollisimman puhtaasti.

 

Marantz Model 40n on todella tyylikäs ja hyvä-ääninen vahvstin jossa kaikki nykypäivän tarpeet löytyvät yhdestä laitteesta.

 

 
Lue lisää
Sulje

Sisäänrakennettu korkearesoluutioinen digitaalinen suoratoisto

MODEL 40n on tarkoitettu niille, joiden musiikkikokoelma on rajaton ja verkossa. Yhdistä kotiverkkoosi Wi-Fi- tai Ethernet-yhteydellä. Sisäänrakennetun HEOS®:n ansiosta et tarvitse lisälaitteita suosikkikappaleidesi suoratoistoon. MODEL 40n tukee Spotifya, AirPlay 2:ta, Apple Musicia, Bluetoothia, Tidalia, TuneIn netiradiota ja muita palveluita – sekä oman musiikkikokoelmasi toistoa USB-A-tulon kautta tai yhteensopivilla kotipalvelimilla.

 

 

Marantz Musikaalinen Phono EQ

Vinyylitoiston ilo on sekä kuultavissa että kosketettavissa, mutta vaatii erittäin erikoistunutta elektroniikkaa korkeaan suorituskykyyn. Marantz Musical Phono EQ on sisäänrakennettuna, joten voit liittää levysoittimen MM-äänirasialla suoraan MODEL 40n vahvistimeen. Voit nauttia suosikkilevyistäsi ja löytää uusia, kaikki ilman ylimääräistä elektroniikkaa.

 

Tarkka sävynsäätö

Ääniasetuksesi ulottuvillasi. Säädä bassoa ja diskanttia äänellesi sopivaksi tai ohita sävysäädöt, niin saat puhtaimman mahdollisen äänen.

 

Ylellinen ulkoasu ja tuntuma

MODEL 40n seuraa pitkää sarjaa historiallisia Marantz-laitteita, jotka ovat tunnettuja hienosta suunnittelustaan. Kaikki yksityiskohdat huomioidaan – laadukkaat materiaalit, symmetria, klassinen porthole näyttö ja äänenvoimakkuuden säätimen tasainen toiminta. Stereosi ei tarvitse näyttää laboratoriolaitteelta. Marantz MODEL 40n pyytää tulla kuulluksi, nähdyksi ja kosketetuksi.

 

Hyper dynamic vahvistinmoduulit

Säilyttääkseen rakastamasi musiikin yksityiskohdat, vivahteet ja olemuksen Marantz kehitti HDAM-moduulit (Hyper Dynamic Amplifier Modules), jotka ovat nopeudeltaan ja reagointiltaan ylivoimaisia muihin tuotteisiin verrattuna. MODEL 40n hyödyntää tätä ainutlaatuista Marantzin innovaatiota varmistaakseen, että kaikki mitä kuuntelet, on aina musikaalisinta.

 

Subwoofer-lähtö

Syvä basson toisto herättää monenlaisia tuntemuksia. Yhdessä erinomaisten kaiuttimien kanssa MODEL 40n tuottaa vaikuttavan bassotoiston. Jos haluat enemmän, lisää subwoofer käyttämällä erillistä subwoofer-lähtöä ja säädä matalataajuuksien jakosuotimia ja voimakkuuden tasoa, integroidaksesi tarkasti subwooferin pääkaiuttimiesi kanssa.

Lähtöteho
Nimellislähtöteho 70W + 70W (8ohm), 100W + 100W (4ohm)

Ominaisuudet
Tehovahvistinpiiri HDAM-SA3
Tehomuuntaja kaksoissuojattu toroidaalinen
Elektroninen äänenvoimakkuudensäätö
Basso / Diskantti / Tasapainon säätö
Direct tila
Taajuusvaste 5Hz – 50kHz
Harmoninen kokonaissärö 0,02 % (20Hz – 20kHz, 8Ω)
Poistokerroin 100
Tuloherkkyys: Phono-tulo 2 mV / 47 kohm
Tuloherkkyys: CD/linja/tallennin 220 mV / 20 kohm
Tuloherkkyys: Tehovahvistimen tulo 1,6 V / 15 kohm
Signaali/kohina suhde PHONO (MM): 87dBCD: 106dB

Liitännät
Levysoitinliitäntä (MM), Marantz Musical Phono EQ
Ulkoisena päätevahvistimena toimintatila (Power Amp Direct)
Analoginen tulo (mukaan lukien Phono) / REC Out (RCA) 4 (PHONO, CD, LINE, RECORDER) / 1 (TALLENNIN)
Optinen tulo 1
Koaksiaalitulo 1
HDMI (ARC) PCM x 1 kpl
USB A 1 (takana), massamuistiluokka 5V/1A
Kaiutinterminaalit SPKT-1+
Kaukosäätimen väyläterminaali (RC-5 sisään / ulos)
Subwoofer Pre-out alipäästösuodatin valittavissa
40 Hz / 60 Hz / 80 Hz / 100 Hz / 120 Hz

Ohjaus
Sovellus HEOS App
Fyysinen kaukosäädin (vahvistimen ja CD-soittimen ohjaus)

Muut
Virrankulutus 220 W, 0.3 W (valmiustila)
AC sisääntulo
Tuotteen mitat (L x K x S) 443 x 130 x 432mm

Ulkoasu
Paneelin väri SG / BK
Etupaneeli alumiinia
Yläkansi terästä
Reunavalaistus kyllä (himmennin)
Äänenvoimakkuuden säädin alumiinia
Tulovalitsin Alumiini
Basso/Diskantti/Balanssi/ REC Out valintanupit Alumiini
Virtapainike Alumiini
Rungon materiaali SECC
Pohjakerros Paksumpi kaksinkertainen kerros

Tarvitsetko myös näitä?

Voisit olla kiinnostunut myös näistä?