Ostoskori on tyhjä.

Marantz SR5015 7.2 AV Vahvistin 8K HDMI HEOS

Marantz SR5015 7.2 AV Vahvistin 8K HDMI HEOS

4/5
Poista

Saatavuus : Kysy lisää

1.029,00  / kpl

Poista

Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

Marantz SR5015 7.2 AV Vahvistin 8K HDMI HEOS

Aivan kuten voit odottaa Marantzilta, SR5015 kotiteatterivahvistimen suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota äänenlaatuun ja se luo äänentoistomaailman johon on todella helppo uppoutua.

SR5015 On sekä tehokas että hienostunut vahvistin joka soveltaa viimeisintä HDMI 8K teknologiaa kolmiulotteisten äänentoistoformaattien tuella.

Huikean äänentoistokokemuksen takaa peräti 7.2 erillisvahvistin josta irtoaa 180W tehoa per kanava.

Marantz SR5015 7.2 AV Vahvistin 8K HDMI HEOS

 

Aivan kuten voit odottaa kaikilta Marantz AV -vastaanottimilta, SR5015 kiinnittää erityistä huomiota äänenlaatuun, ja se luo erittäin mukaansatempaavan ja runsaasti yksityiskohtaisen tilaäänikokemuksen.

 

Lisäksi viimeisimmällä nykyisellä palautetopologialla ja Marantzin omalla kehittämällä HD-tarkkuudella SR5015 vahvistimessa on sekä voimaa että hienostuneisutta joka hämmästyttää kuuntelijaansa positiivisella tavalla. Suoratoista musiikkia johtavista musiikin suoratoistopalveluista ja kuuntele musiikkia koko kodissasi sisäänrakennetulla HEOS:lla.

 

Nauti erinomaisesta videon suorituskyvystä uusimpien HDMI-tekniikoiden, kuten 8K / 60Hz: n läpiviennin ja skaalauksen, erilaisten HDR-formaattien tuen, mukaan lukien HDR10, HDR10 +, Dolby Vision, Hybrid Log-Gamma (HLG) ja Dynamic HDR, ansiosta. Pelaa paremmalla kokemuksella 4K / 120Hz ** -läpiviennin, vaihtelevan virkistystaajuuden (VRR) ja automaattisen matalan viiveen (ALLM) ansiosta.

 

Uusi Marantz SR5015 hyödyntää vuosikymmenien kokemusta hifistä hyödyntämällä maailmanlaajuisesti tunnettujen ääniakustiikkasuunnittelijoiden virittämiä huipputason tiloja.

 

2-Suuntainen Bluetooth liitäntä mahdollistaa äänentoiston kuuntelemisen kaiuttimista ja Bluetooth kuulokkeista samanaikaisesti.

 

** Ominaisuus lisätään tulevaisuuden päivityksissä

Avainominaisuudet

• 7.2-kanavainen erillinen vahvistin kaikkeen viihteeseesi: Nauti suosikkielokuvistasi hämmästyttävän laadukkaalla 180 watin teholla kanavaa kohden.

• 8K / 60Hz ja 4K / 120Hz läpivientituki jokaiseen viihdetarpeeseen: Uusimman HDMI-tuen tekniikan avulla voit nauttia 8K-laatuisesta videosta 8K-lähdelaitteistasi tai 8K-skaalauksella Full HD- tai 4K-lähteistä.

• Enhanced Audio Return Channel (eARC) HDMI-tuki: EARC HDMI -lähtö lähettää pakkaamattomat ja objektipohjaiset äänimuodot, kuten Dolby Atmos ja DTS: X, suoraan älytelevisiosovelluksesta AV-vastaanottimeen.

• Tuntuu kuin olisit osa toimintaa viimeisimmällä elokuvatekniikalla:
8K / 60Hz: n läpivienti tai skaalaus sekä HDR10 +, HLG, Dolby Vision sekä dynaaminen HDR -tuki takaavat erinomaisen kuvanlaadun, kirkkauden ja kontrastin suhteen.

• Nosta pelaaminen seuraavalle tasolle: Parannetut pelijännitykset pienemmällä viiveellä 4K / 120Hz  -läpiviennin, vaihtelevan virkistystaajuuden (VRR), automaattisen matalaviiveisen tilan (ALLM) ja nopean kuvakehys siirtymän (QFT) ansiosta.

• High-Res-äänentoisto Hi-Fi-harrastajille: Nauti suosikki Hi-Res-äänenlaatutiedostojen toistosta FLAC-, ALAC- ja WAV-tuella sekä DSD 2,8 / 5,6 MHz: llä.

• Sisältää sisäänrakennetun HEOS:n ja ilmaisen HEOS-sovelluksen: Avaimesi digitaaliseen musiikin suoratoistoon, usean huoneen äänentoisto- ja puheohjaukseen koko kodissasi.

• Sisäänrakennettu Bluetooth ja Wi-Fi, joissa on 2,4 GHz / 5 GHz kaksitaajuustuki: Kiinteä langaton verkkoyhteys jopa ruuhkaisissa ympäristöissä.

• Eksklusiiviset komponentit korostavat Marantz-ääniominaisuuksia: Marantzin omistamat HDAM-piirilevyt, current feedback piirit, AKM AK4458 32-bittiset D/A-muuntimet ja Hybrid PLL Clock Jitter Reducer tuottavat tarkempaa, dynaamista ääntä.

Tehokas 7-kanavainen erillinen vahvistin

Nauti suuritehoisesta erillisestä tehovahvistinosasta ja nauti poikkeuksellisesta äänenlaadusta elokuville ja musiikille. Identtinen teho kaikilla seitsemällä kanavalla, 180 W kanavaa kohden, pienimpedanssisen taajuusmuuttajan kautta erinomaisella kaiutinohjauksella. Auto Eco Mode säätää kaiuttimien tehon äänenvoimakkuuden  näytön ekomittarin perusteella, mikä vähentää virrankulutusta reaaliajassa uhraamatta upeaa Marantz-ääntä.

Musiikaalisin ääni

Marantz-äänimestarit ovat virittäneet sen tuottamaan hienon äänentoiston joka on Marantzin tunnusmerkki. Mikään komponentti ei tule Marantz-äänimestareiden käsistä, ennen kuin se läpäisee tiukan testin. Ilahduta itseäsi musiikaalisimmalla äänentoistolla mistä tahansa äänilähteestä.

Dolby Atmos

Tunne kaikki ulottuvuudet Dolby Atmosissa. Nauti 5.1-surround-kaiutinjärjestelmästä ja kahdesta ylimääräisestä kaiuttimesta tai kahdesta Dolby Atmos -äänen nosto kaiuttimesta, jotka tuottavat dramaattisia ylitehosteita aidosti ympäröivälle äänelle, mukaan lukien Dolby Surround ylösmiksaus ominaisuus.

Niille, joilla ei ole kattoon tai ylöspäin suuntautuvia kaiuttimia järjestelmässä, Dolby Atmos Height Virtualization Technology simuloi Atmos-kokemusta eteenpäin suuntautuvien kaiuttimien kanssa. Määritä jopa viisi kaiutinta toistamaan kahden kattoon asennettavan kaiuttimen vaikutus tai käytä kaikkia seitsemää kanavaa neljän yläkaiuttimen voimakkaan vaikutuksen simulointiin.

DTS: X

DTS: X:n mukaansatempaava ääniformaatti sijoittaa äänen sinne, missä sitä luonnollisesti esiintyy tilassa, luoden elävän elämän oloisen, moniulotteisen äänentoiston. Mukana toimitettu DTS Neural: X ™: n tilaäänen uudelleenmäärittely tarjoaa paremman uppoutumisen ja korostetun realismin kaikkiin suosikkielokuviisi.

DTS Virtual: X tarjoaa mukaansatempaavan äänen ilman korkeuskanavia luoden virtuaaliset korkeusefektit 2.1, 5.1 tai 7.1 kaiutinasetuksessa.

Edistynyt 8K HDMI -liitäntä

Uusi Marantz SR5015 sisältää kuusi HDMI-tuloa ja kaksi lähtöä kaikille suosikkilähteillesi.

8K-skaalauksen lisäksi kaikki kuusi HDMI-tuloa tukevat Dolby Vision, HLG, HDR10 +, 4: 4: 4 Pure Color -alinäytteenottoa, 21: 9-videota, BT.2020-läpivientiä ja nykyistä HDCP 2.3 -kopiosuojausstandardia.

Yksi omistettu 8K HDMI-sisääntulo tarjoaa uusimmat HDMI 8K / 60Hz -määritykset ja nostaa kotiviihteesi seuraavalle tasolle. Nauti elokuvista kristallinkirkkaalla kuvanlaadulla erinomaisella kirkkaudella ja kontrastilla kaikkien nykypäivän dynaamisten HDR-videoformaattien kanssa. Uusi Marantz SR5015 tarjoaa myös parhaan viiveettömän pelikokemuksen 4K / 120Hz -läpivienti-, ALLM-, VRR- ja QFT-tuella.

Koe elokuvaviihteen seuraava luku

Uusi SR5015 tarjoaa kristallinkirkasta, korkealaatuista viihdettä. Nauti elokuvistasi 8K-muodossa 8K / 60Hz-läpiviennillä tai skaalauksella sekä uusinta HDMI-tekniikkaa, kuten Dynamic HDR ja Quick Media Switching (QMS), jota käytetään elokuvissa videoviiveiden poistamiseksi.

Seuraava taso pelaamisessa

Uusi SR5015 tarjoaa tähän asti korkealaatuisinta pelaamista. Koe pelaaminen 4K / 120Hz  -läpiviennillä sekä vaihteleva virkistystaajuus (VRR), nopea kuvakehys siirtymä (QFT) ja automaattinen matalan viiveen tila (ALLM), joka vähentää tai eliminoi viiveen ja kehyksen repeytymisen tasaisempaan, viiveettömään – sulavasti liikkuvaan kuvaan.

Täydellinen HDMI eARC -tuki

eARC (parannettu äänen paluukanava) tukee mukaansatempaavan äänen lähettämistä televisiosta yhdellä HDMI-kaapelilla, mikä yksinkertaistaa asentamista ja käyttämistä.

Tukee viimeisimpiä puheohjaustekniikoita

Amazon Alexa Voice Control ja Google Assistant puheavustajat on tuettu.

Sisäänrakennettu Apple AirPlay 2
Suoratoista ääntä suosikkimusiikkipalveluistasi, kuten Apple Music ja Spotify, tai katsele videoita palveluista, kuten YouTube ja Netflix, mistä tahansa iPhonesta, iPadista, Macista tai Apple TV: stä. Kuule ääni, joka on synkronoitu täydellisesti kaiuttimiin AirPlay 2 -lähteistä.

Suoratoista sisältöä langattomasti useaan AirPlay 2 -yhteensopivaan laitteeseen monihuoneisen äänen tuottamiseksi samanaikaisesti parantamalla äänen puskurointia, jotta äänentoisto sujuu sujuvasti. AirPlay 2 tarjoaa yhteensopivien äänilaitteiden hallinnan ja ryhmittelyn Apple Music- tai Home-sovelluksessa. Käytä AirPlay 2 -sovellusta tai ääniohjauksen kanssa Sirin kautta.

Sisäänrakennettu Wi-Fi ja langaton Bluetooth-suoratoisto Dual Diversity Antennilla

Kaksoisantennilla varustetun SR5015: n avulla voit suoratoistaa suosikkikappaleitasi langattomasti Wi-Fi- ja Bluetooth-yhteyden kautta. Kaksoisantennijärjestelmä takaa vakaan suoratoiston jopa ruuhkaisissa kaupunkiympäristöissä, ja Wi-Fi-toiminnossa on 2,4 GHz (11 b / g / n), 5 GHz (11 a / n) tekniikka, joka on yhteensopiva useimpien älylaitteiden kanssa. SR5015 tarjoaa nopean ja helpon painikkeen Wi-Fi-suojatun asennuksen ja yksinkertaisen iOS-Wi-Fi-jakamisen.

Musiikin suoratoisto jokaisessa huoneessa

Sisäänrakennettu HEOS on avain rajattomaan musiikkikokemukseen missä tahansa kotonasi. Toista älylaitteellesi tai henkilökohtaiselle mediapalvelimellesi tallennettuja kappaleita ja suoratoista suosikkihittejäsi johtavista suoratoistopalveluista, kuten Spotify, Amazon Music HD, TIDAL, TuneIn Internet Radio ja paljon muuta, jopa korkealla resoluutiolla. Yhdistä HEOS-yhteensopiva AVR-laite minkä tahansa sisäänrakennetun HEOS-tuotteen tai langattoman kaiuttimen kanssa ja jaa kaikki musiikkilähteet tai TV-äänet kaikkialla kotona.

Hi-Res-äänituki

Nauti musiikista täsmälleen artistin tarkoittamalla tavalla. SR5015 dekoodaa Hi-Res Audio ALAC-, FLAC- ja WAV-häviöttömät tiedostot aina 24-bittiseen / 192 kHz: iin saakka, sekä DSD 2,8 MHz: n ja 5,6 MHz: n raidat (SACD: n audiofiilimuoto). Kuuntele musiikkia etupaneelin USB-portin kautta tai verkon kautta.

Integroitu Phono-tulo

Liitä analoginen levysoitin helposti vastaanottimeen ja nauti vinyylikokoelmasi jokaisen äänitteen puhtaasta äänenlaadusta.

Edistynyt 32-bittinen D/A-muunnos kaikilla kanavilla

Edistyksellinen referenssiluokan 32-bittinen AKM AK4458 D / A -muunnin kaikilla kanavilla optimaalisen tarkkuuden ja laajimman dynaamisen alueen ja pienimmän vääristymän saavuttamiseksi. Tämä varmistaa tasaisen tarkkuuden ja tarkan kanavien yhteensopivuuden kaikilla kanavilla parhaan kuuntelukokemuksen takaamiseksi.

Marantz HDAM ja current feedback topologia

Sisältää omat HDAM (Hyper Dynamic Amplifier Module) -piirilevyt, jotka tarjoavat erinomaisen hiljaisen laajakaistaisen suorituskyvyn ja erittäin nopean taajuusnopeuden maksimaalisen dynaamisen alueen tukemiseksi korkean resoluution äänimuotoja varten. Current feedback-topologiateknologia, toinen Marantzin oma innovaatio, tarjoaa laajan suljetun silmukan kaistanleveyden ja erittäin korkean taajuuden, mikä takaa erinomaisen tarkkuuden laajakaistaisen äänilähteen kanssa.

Kaksi subwoofer-lähtöä

Tukee kahta subwooferia, jotka takaavat tasaisen matalataajuisen bassovasteen kuunteluympäristössäsi. Nauti tarkasta bassosta ilman kuultavia huippuja tai upotuksia riippumatta siitä, mihin asetat subwooferin.

Monilähde, monihuone

Nauti 5.1-kanavaisesta tilaäänestä kotiteatterissasi ja toista samanaikaisesti stereoääni samasta lähteestä tai muusta lähteestä erillisessä huoneessa. Liitä vain kaiutinpari vahvistettuihin monihuonelähtöin tai kytke ylimääräinen stereovahvistin ja kaiuttimet Zone 2 -ulostuloihin.

All Zone TV -ääni

Jaa päätilan TV-ääni toiseen huoneeseeb menettämättä täysin erillistä monikanavaista toistoa päätilassa. Valitse AVR-kaukosovelluksen toiselle vyöhykkeelle ”Äänilähde-Source”, jotta päävyöhykkeen ääni ei siirry stereo-PCM: äänitilaan.

Smart TV -yhteydet

Ohjaa vastaanotinta helposti älytelevisiosi kaukosäätimellä älytelevisioon liittyvän HDMI CEC -toiminnon avulla. Yksinkertaisesti aseta “HDMI Control” -asentoon ON viritinvahvistimessa ja aseta sitten “Smart Menu” -asetukseksi ON, jotta voit aloittaa SR5015-laitteen ohjaamisen television kaukosäätimellä. Smart Menu -aloitusnäytöllä pääset nopeasti lähde- ja surround-tilavalintoihin, AVR-asetusvalikkoon ja neljään Smart Selects -valikkoon.

Bluetooth-äänensiirto

Katso uusin elokuva tai kuuntele suosikkikappaleitasi herättämättä taloa. SR5015: n avulla voit toistaa ääntä samanaikaisesti sekä Bluetooth-kuulokkeista että liitetyistä kaiuttimista. Jos sinulla on perheenjäsen tai ystävä, jolla on kuulovamma, tämä on loistava vaihtoehto parantaa vuoropuhelua nostamatta kokonaismäärää.

Bluetooth-äänensiirto

Katso uusin elokuva tai kuuntele suosikkikappaleitasi herättämättä taloa. SR5015: n avulla voit toistaa ääntä samanaikaisesti sekä Bluetooth-kuulokkeista että liitetyistä kaiuttimista. Jos sinulla on perheenjäsen tai ystävä, jolla on kuulovamma, tämä on loistava vaihtoehto parantaa puheäänen kuuluvuutta nostamatta kokonaisäänenvoimakkuutta.

Audyssey MultEQ yksinkertaista asennusta ja huonekalibrointia varten

Optimoi äänikokemuksesi Audyssey MultEQ: n, dynaamisen äänenvoimakkuuden ja dynaamisen taajuuskorjaimen avulla kuunteluympäristön saumattomaan asetukseen.

Mukana toimitetulla mittausmikrofonilla MultEQ analysoi jokaisen kaiuttimen lähdön (mukaan lukien subwoofer) ja tuottaa tarkat digitaaliset suodattimet, jotka optimoivat jokaisen kanavan oikean taajuuden ja aikatason vasteen mukaan.

Käytä Audyssey Dynamic EQ -toimintoa selkeän puheäänen ja laajakaistavasteen aikaansaamiseksi myös pienemmällä äänenvoimakkuudella, tai Audyssey Dynamic Volume -toiminnolla räjähtävien äänien välttämiseksi ja äänenvoimakkuuden normalisoimiseksi, kun sisältö vaihtuu mainosten, ilmoitusten ja TV-ohjelmien välillä.

Jos olet edistynyt käyttäjä, Audyssey MultEQ Editor -sovelluksen (ostettavissa) avulla voit mennä “konepellin alle”, jotta voit säätää ja mukauttaa ääniympäristöäsi edelleen.

Audyssey MultEQ Editor -sovellus

SR5015 tukee Audyssey MultEQ Editor -sovellusta. Mene “konepellin alle” tarkastellaksesi ja säätääksesi yksityiskohtaisen äänenvirityksen asetuksia, mukauttamalla äänen tarkemmin huoneesi erityisiin ongelmiin ja räätälöimällä ääni henkilökohtaisten mieltymystesi mukaan, mukaan lukien:

• Tarkasta oikea asennus katsomalla kaiuttimien tunnistustulokset
• Katsele Audyssey-kalibroinnin tuloksia ennen ja jälkeen, jolloin huoneongelmat on helppo tunnistaa
• Muokkaa jokaisen kanavaparin Audyssey-kohdekäyrää makusi mukaan
• Säädä taajuuskorjaimen taajuusalue kullekin kanavaparille
• Vaihda kahden suurtaajuisen vierintäkäyrän välillä
• Ota/poista käytöstä keskialueen kompensointi, jotta laulualue tulee kirkkaammaksi tai tasaisemmaksi
• Tallenna ja lataa kalibrointitulokset

Audyssey MultEQ Editor -sovellus, Android- ja iOS-laitteille, on ostettavissa Apple App Storesta tai Google Play Kaupasta.

Marantz AVR -kaukosovellus

Marantz AVR Remote -sovellus iOS- ja Android-laitteille tarjoaa täydellisen hallinnan uusimpiin Marantz-verkon AV-vastaanottimiin. Käytä sitä virran kytkemiseen päälle / pois päältä, äänenvoimakkuuden, tulon ja asetusten säätämiseen tai siirtymiseen heti HEOS-sovellukseen.

Sisäänrakennetulla kaksoiskaiuttimien esiasetetulla muistilla

Uusi SR5015 tallentaa kaksi Audyssey-asetusta ja vaihtaa näiden kahden asetuksen välillä lennossa, mikä antaa sinulle vapauden säätää kuuntelukokemustasi sisällön tai kuunteluympäristön perusteella.

Kätevät Smart Select -toiminnot

Mukana tulevan kaukosäätimen neljän Smart Select -toimintopainikkeen avulla voit tallentaa haluamasi tai usein käytetyt asetukset ja muuttaa niitä milloin haluat – mukaan lukien tulolähde, äänenvoimakkuus, äänitila, Audyssey-kokoonpano ja jopa “All Zone Stereo” -asetukset juhlatilaa varten. SR5015 määrittää vastaanottimen heti haluamallesi asetukselle napin painalluksella.

Älykäs ECO-tila

Integroitu ECO-tila tarjoaa energiansäästöä ja näytön ECO-mittarin. Käytä vastaanotinta virransäästötilassa pienentämään enimmäislähtötehoa tai omaksumalla pienitehoisia strategioita kaikissa asetuksissa. Miten vain niin Marantzin huippuosaamisen määrittävä äänenlaatu pysyy muuttumattomana.

Monikanava-surround
DTS HD Master / DTS: X
DTS Neural: X
DTS Virtual: X
Dolby TrueHD / Dolby Atmos
Dolby Surround
Dolby Height-virtualisointi
Monikanavainen stereo enint. käsittelykanavien määrä (esivahvistin) 7.1

Äänenparannus
Erillinen tehovahvistin 7-kanavaa
Tehomuuntaja: EI tyyppinen
Pure Direct Tila
Current Feedback Topologia
Hyper Dynamic Vahvistinmodulit (HDAM)
Huippuluokan audiokomponentit
Audyssey MultEQ XT
Audyssey Dynamic EQ / Dynamic Volume
Audyssey APP -tuki
Kaiutinasetusten esiasetukset 2
Pakattu äänenvahvistin: MDAX2

HEOS-monihuoneohjaus ja suoratoisto
Häviölliset äänimuodot MP3 / WMA / AAC
Häviöttömät muodot FLAC / ALAC / WAV
DSD-äänen suoratoisto DSD5.6: een saakka, FLAC HD 192/24, WAV 192/24, ALAC 192/24
Aukoton toisto o (FLAC, WAV, ALAC, DSD)
AirPlay 2
Roon testattu
Internet-radio TuneIn
Spotify Connect  / Tidal  / Deezer  / muut
Amazon Prime Music / Pandora
Yhteensopiva Android / iOS-älypuhelinten etäsovelluksen kanssa
Yhteensopiva Android / iOS / Amazon Kindle -tablettien etäsovelluksen kanssa
Ethernet-portti
WiFi Liitäntä
Bluetooth
Bluetooth-kuulokeliitäntä

HDMI
HDMI-tulot takana / edessä 6/0
HDCP2.3-tuki
HDMI-lähtö 2
HDMI-enimmäistarkkuus (8k / 4k) 8k / 60-4k / 120
HDMI-HDMI-skaalaus jopa 8K 60/50
HDMI: 8K / 4K / CEC / eARC
HDMI: Dolby Vision / HDR 10+ / Dynaaminen HDR / HLG
HDMI: ALLM / QMS / QFT / VRR
HDMI-läpivienti valmiustilassa
DSD Audio yhteensopivuus

MULTIROOM / CI
HEOS-monihuone integroitu
TV-ääniryhmittely
Monihuonevyöhykkeet 2
Päähuoneen monikanavainen ääni – Zone stereo downmix
Vyöhykkeen äänilähde: HDMI / opt, koaksiaali / verkko, USB / analoginen  (2 kanavaa)  (2 kanavaa)
Vyöhykkeen äänilähtö: kaiutin / esilähtö
Verkkoselaimen asetukset
IP-ohjaus / Verkko-ohjaus / Sovelluksen hallinta
IR-silmän tulo
Marantz-kauko-ohjausväylä
DC-trigger lähtö 1

Muut
Ääniohjaus – Toimii Amazon Alexan kanssa
Ääniohjaus – Google Assist / Apple Siri
Automaattinen kaiuttimen asetus mikrofonilla Audyssey MultEQ XT
FL Näyttö 1 rivi
Graafinen käyttöliittymä – GUI Advanced
ISF-sertifikaatti
GUI-kielet 9
Asennusapuri
Älykäs valinta
Laiteohjelmiston päivitys verkon / USB: n kautta
Säädettävät jakosuotimet
Optimoitu basson uudelleenohjaus
ECO-tila
Automaattinen virrankatkaisu
Uniajastin

Syöttö / lähdöt
Komposiitti sisään / ulos 2+1/1
Komponentti sisään / ulos 2/1
HDMI-tulo / lähtö 6/2

Analoginen tulo / lähtö 4+1 / –
Phono (MM) sisään
Digitaalinen tulo: optinen / koaksiaalinen 2/2
Monihuonetulo: analoginen 1
Monikanavainen rca esilähtö  (7.2)
Subwooferin lähtö 2
Kaiutinliitin: Tavallinen ruuviterminaali
Kaiutinliittimien lukumäärä 7
Kaiutin A / B voidaan asettaa
Bi-amp-ohjaus voidaan asettaa
Monihuone kaiutinlähtö voidaan asettaa
Edessä olevat tulot:  Audio/Komposiitti/USB
USB Audio / Made for iPod / Toimii iPhonen kanssa / AirPlay / AirPlay
FM-viritin RDS: llä

Erittelyt
Vahvistinkanavien määrä 7
70% takuu
Lähtöteho (6 ohmia, 1 kHz, 0,7% 2-kanavaista) 140 W
Lähtöteho (6 ohmia, 1 kHz, 1% 1-kanavainen) 180 W

Yleiset

Saatavissa olevat värit: Musta / Hopea-Kulta
Järjestelmän kauko-ohjain RC042SR
Virrankulutus 650W
Virrankulutus Ei ääntä (ECO on / off), W 45 W / 75 W
Valmiustilan kulutus W 0,2
CEC-valmiustilan kulutus W 0,5
Virrankulutus verkko-ohjaus käytössä W: ssä 3.7

Suurimmat mitat

Antenni: Vaaka: (L x S x K) mm 440 x 348 x 161

Antenni: Pysty: (L x S x K) mm) 440 x 348 x 231

ilman antennia: (L x S x K) mm, 440 x 338 x 161

Paino kilogrammoina 10.1
Pakkauksen enimmäismitat (L x S x K) mm 520 x 429 x 243
Pakkauksen paino (sis. Tuotteen) kilogrammoina 12,3