Ostoskori on tyhjä.

Konto Pisara Bassoansa

Konto Pisara Bassoansa

4/5
Poista

Saatavuus : Kysy lisää

360,00  / kpl

Poista

Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

Bassoansa sijoitetaan nurkkaan ja parhaimmillaan yksi pisara vaimentaa yläbassoja 200hz:stä alkaen mikä on juurikin se ongelmallisin kuminaa aiheuttava taajuusalue. Kestävä elementti, päälle voi asettaa max. 10 kg painoisia esineitä

Huom. Bassoansan hintaan sisältyy tavanomaista isompi rahtilasku, jos tilaat useampia kuin 1 kpl niin varmista kokonaishinta rahdille.

Akustiikka

Akustiikkatuotteillamme on erinomainen äänen absorbointikyky. Konto-akustiikkatuotteet ovat pintaturpeesta valmistettuja luonnontuotteita, jotka on kehitetty akustiikan parantamiseksi. Akustointimateriaalimme on kevyt, ja se on helppo kiinnittää. Se sietää erinomaisesti kosteutta, ja se on homehtumaton. Se on lisäksi myös hyvä lämmöneriste, ja sitä voi leikata. Kaikki tämä yhdistyy kauniiseen elävään ulkonäköön, joka luo uusia mahdollisuuksia sisustuksellisesti.

Turpeen hyvästä toimivuudesta hengitysilman kanssa on kokemuksia jo satojen vuosien ajalta. Akustiset tuotteemme ovat tästä syystä turvallisia ja terveellisiä käyttää. Tämä on todistettu Työterveyslaitoksella teetetyissä testeissä. Tuotteen voi kierrättää energiajätteenä käytön jälkeen.
Olemme kehittäneet pintaturpeesta uusia ainutlaatuisia tuotteita, joita kukaan muu ei valmista maailmassa. Konto-akustiikkalevy on suomalaista muotoilua, jonka voi asentaa seinälle, kattoon tai jopa kevyeksi tilanjakajaksi. Saat meiltä kodin, toimiston, päiväkodin tai koulun akustiikan parantamiseksi turvallisen ja terveellisen vaihtoehdon, joka on tehty luonnonmateriaalista.

Miljoonat sävyt
Konto-akustiikkatuotteet käsitellään M1-luokitellulla maalilla. Niitä saa sävytettyinä kaikkiin värikartan sävyihin.

Painetut kuvat
Akustiikkalevyihin saa painettua kuvan, kirjaimia tai logon. Tuo taide tilaan ja kysy tarjousta.

Luonnollinen hiljaisuus
Konto-akustiikkatuotteet luovat luonnollisen hiljaisuuden erilaisiin tiloihin. Ne tuovat palasen luontoa poistamaan sisätilojen kaikua, ja lisäävät viihtyisyyttä turvallisella ja miellyttävän pehmeällä tavalla. Kauttamme saat halutessasi myös akustiikkasuunnittelun ja asennuspalvelun.

Akustiikkalevyn ominaisuudet
Standardimitat 594×594 ja 1194×594 mm. Kokoja saatavissa 120×240 cm asti.
Standardipaksuudet 20, 30 ja 40 mm.
Saatavissa myös muotoiltuja levyjä.
Äänen absorptioluokka A (EN ISO 354 & EN ISO 11654).
  

Klikkaa tiedostonimiä alapuolella nähdäksesi arvot:
Absorption_coefficients_Konto_Acoustics_40_mm
Absorption_coefficients_Konto_Acoustics_30_mm
Absorption_coefficients_Konto_Acoustics_20_mm
 
M1-luokitus
Lämmönjohtavuus 0,037 W/mK (standardi EVS-EN 12667)
Kiinnitys alakattojärjestelmällä, listoilla, ruuveilla, liimalla tai jopa sopivalla kaksipuolisella rakennusteipillä kattoon tai seinään.
Koska tuote on tehty luonnonkuiduista, levyssä voi esiintyä vaihtelua liittyen väriin tai pinnan tasaisuuteen. Eri aikoina maalatuissa sarjoissa voi esiintyä myös värisävyeroja.

Tuotekuvaus

  • Mitat 104 x 40 x 50 cm
  • Paino 20 kg
  • Pintalevynä muotoon prässätty 20 mm:n akustiikkalevy, sisälmys täynnä huokoisempaa turvelevyä
  • Kestävä elementti, päälle voi asettaa max. 10 kg:n painoisia esineitä
  • Tehokas matalien äänien vaimentaja Pisaran tehollinen vaikutusalue alkaa loivasti n. 100 hz:n paikkeilta.

Parhaiten yksittäinen Pisara vaimentaa yläbassoja n 200 hz:stä alkaen, mikä onkin monessa tilassa juuri se pahin kuminaa aiheuttava taajuusalue. Aivan matalimmat taajuudet ovat yleensä ongelmana vasta isoissa kuuntelutiloissa, joissa huoneen pituus on 10 metriä tai sen yli. Ylärajataajuutta Pisaran toiminnalla ei ole lainkaan, vaan se toimii akustiikkalevyn tavoin koko kuuloalueella eli 20000 hz:iin saakka. Mikäli halutaan vaimentaa vielä alhaisempia bassotaajuuksia, niin kaksi Pisaraa rinnakkain tai päällekkäin vaimentaa taajuuksia jo varsin hyvin 100 hz:stä alkaen ja hieman sen alapuoleltakin.

Toimitusaika n. 2-3 viikkoa.