JL Audio E110 10″ Akt. Subwoofer

Saatavuus: Varastossa

2 090,00€ 1 890,00€


Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

JL Audio E110 Huippukorkealuokkainen 10″ aktiivisubwoofer

10″ Aktiivinen subwofer 1200 watin vahvistimella, kaikki e-sub subwooferit valmistetaan JL Audion omassa tehtaassa Yhdysvalloissa ja testataan tarkasti täyttämään kriittisimmänkin laadunvalvonnan vaatimukset.

Tuotetiedot
10 tuuman aktiivinen subwoofer, 1200 watin vahvistin

E-Sub sarjan subwoofereissa hyödynnetään useita erityisiä valmistustekniikoita jotta saavutetaan poikkeuksellisen hyvä äänenlaatu ja vastine rahoillesi kaikissa ajateltavissa sovelluksissa ja käyttötarkoituksissa.

Kaikkien todella korkealuokkaisten subwoofereiden sydän on niissä käytetty kaiutinelementti. E-Sub mallien elementti on joka suhteessa vaikuttava mahdollistaen matalan särön suurillakin tehoilla. Toisaalta pienimmätkään nyanssit eivät jää kuulematta. Kaiutinelementti ja sen "moottori" suunnitellaan JL Audion erityisen DMA teknologian mukaan. Näin elementin kartion käyttäytyminen on linaarista myös suurilla liikepoikkeamilla. Toisin kuin useimmat valmistajat otamme huomioon todellisella ohjelmamateriaalilla esiintyvät poikkeamat ja virranvaihtelut. DMA optimoinnin ansiosta elementti kykenee toistamaan sille syötetyn signaalin tarkasti kaikilla äänenvoimakkuuksilla, jolloin matalien taajuuksien eroteltavuus ja dynamiikka on omaa luokkaansa.

E-Sub elementin asennussyvyys on erittäin suuri- erittäin hyvästä syystä. Näin saadaan suuret välimatkat ripustuksen kolmen eri osan välille (yläripustuksen ja kaksois-spiderin) Koska ripustus näin jakautuu koko puhekelan pituudelle on se erittäin sivuttaisjäykkä koko liikepoikkeaman matkalla. Etuna on parempi lineaarisuus, alhaisempi särö ja parempi kestävyys ja luotettavuus. Piirre josta olemme erityisen ylpeitä on elementin rungon yläosa joka muodostaa samalla kotelon etulevyn. Elementin takaosa puolestaan on pultattu kotelon takalevyyn, näin elementin runko on itseasiassa osa koteloa.

Teholähteeksi näille innovatiivisille elementeille suunnittelimme kokonaan uuden mahdollisimman tehokkaan vahvistimen jossa on mahdollisimman hyvä hyötysuhde, näin vahvistin on myös pienikokoinen ja kevyt.

 

Vahvistinmoduulissa on myös studiotason signaaliprosessointi, jota käytetään kotelon päällä olevasta paneelista käsin. Olemme varmoja että käytät mieluummin näitä säätöjä kuin useimpien subwoofereiden hankalasti takalevyyn sijoitettuja säätimiä. Elegantti peitelyvy kätkee säätimet ja suojaa niitä kun et käytä niitä.

E-Sub subwooferit ovat suunniteltu sopimaan monenlaisiin sovelluksiin, monimutkaisista monikanavaisista kotiteatterilaitteistoista perinteisiin stereojärjestelmiin.

Sisäätuloliitännät koostuvat linjatasoisista balansoimattomista tuloista sekä kaiutintasoisista tuloista. Takalevyssä olevalla kytkimellä voi valita ovatko tuloliitännät maadoitetut vai kelluvat, erittäin hyödyllinen apuväline maalenkeistä tai potentiaalieroista johtuvan hurinan poistamiseen.

 

Yhdysrakenteinen aktiivijakosuodin on rakenteeltaan aito kaksi-tie, neljännen asteen Linkwitz-Riley suodin. Alipäästösuotimen signaali johdetaan vahvistimelle ja ylipäästösuotimen signaali johdetaan pariin RCA-liittimiä. Kun sisäinen suodin ohitetaan kuten kotiteatterisovelluksissa useimmiten tehdään, saadaan lähtöliitännöistä sama signaali kuin sisäänmenoissa on läsnä. Tästä liitännästä signaali voidaan johtaa edelleen toiseen E-sub:iin. Myös vaiheenkääntökytkin ja portaaton vaiheensäätö löytyvät paneelista.

Kaikki E-Sub subwooferit valmistetaan JL Audion omassa tehtaassa Yhdysvalloissa ja testataan tarkasti täyttämään kriittisimmänkin laadunvalvonnan vaatimukset.

 

Tekniset tiedot
• Kotelotyyppi: Suljettu
• Viimeistely: Musta Saarni / Kiilto Valkoinen
• Taajuuvaste (kaiuton huone): 25 - 116 Hz (±1.5dB) / -3 dB at 23 Hz / 119 Hz / -10 dB at 18 Hz / 143 Hz
• Vahvistinteho 1200Wrms
• Virtatila, Automaattinen (signaalin tunnistus)

Signaaliprosessointi
• Balansoimattomat tulot: Stereo tai Mono (kaksi rca jakkia)
• Kaiutintasoinen tulo: irrotettava plugi
• Maatason erotus kytkettävissä päälle/pois
• Tason säätö 0-15db
• Jakosuodin: Alipäästö
• Jakojyrkkyys: 24db/okt
• Jakotaajuuden säätö: 25-130hz
• Jakosuodin ohitettavissa
• Vaiheenkääntö 0-280°, referenssitaajuus 80hz
• Polariteetti 0 tai 180°
• Mitat (KxLxS) 36.2 x 34.3 x 41.9cm
• Paino 23.9kg
Lue lisää
Sulje