Ostoskori on tyhjä.

JBL Series II 1224BR 12″ Valmisbasso

JBL Series II 1224BR 12″ Valmisbasso

4/5

Saatavuus :

219,00 

Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

JBL S2-1224SS 12″ Passiivinen Koteloitu subbari
Series II Sarjan jyhkeä 12″ basso, bassorefleksikotelo erityisellä SlipStream portilla takaa tarkan ja voimakkaan bassotoiston. Tehonsieto 275W/1100W, erityinen “soundikytkin” 2 tai 4 ohmia

 

TUOTEKUVAUS

Uusi loistava Series II subwoofermallisto, koteloitu 12″ subwoofer erityisellä “soundikytkimellä”, valitse 2 ohmia paineikkaampaan tai 4 ohmia laadukkaampaan bassotoistoon.

Erityinen, patentoitu, JBL SlipStream bassorefleksikotelo sekä Series II sarjan 12″ subwoofer takaa sinulle puhtaan ja voimakkaan, ultramatalalle ulottuvan bassotoiston.

Erityinen impedanssin valitsin (2 tai 4 ohmia) tekee subwooferin sovittamisesta kaiutinjärjestelmään ennen näkemättömän helppoa, saat siis 2 tai 4 ohmin mallin samassa helppokäyttöisessä paketissa !

Tehonsieto 275W/1100W, taajuusvaste 25-175hz.

JBL: n II Sarjan subwooferin refleksikotelo on viritetty toistamaan tehokkaasti alimmatkin bassotaajuudet. Sen patentoitu Slipstream refleksiputki on muotoiltu ja suunniteltu laskennallisesti niin että ilmavirtaa pääse vapaasti kulkemaan refleksiputken läpi, näin vältetään yleiset refleksiputken “porttihäiriö” äänet, voit näin nauttia puhtaasta ja häiriövapaasta bassotoistosta kovillakin kuunteluvoimakkuuksilla.

Patentoitu impedanssivalintakytkin mahdollistaa helpon kytkentäkuorman (2 tai 4 ohmia) valinnan kytkimen avulla. Voit näin helposti optimoida toiston vahvistimelle sopivaksi ja se tekee subwooferista yhteensopivan lähes kaikkiin äänentoistojärjestelmiin.

Korkean suorituskyvyn viimeistelee puhdastoistoinen subwoofer elementti joka tuottaa syvän matalien taajuuksien toiston, äänentoiston joka on ollut JBL:n tunnusmerkki ammattiäänentoiston puolella jo lähes 70 vuoden ajan.

Ominaisuudet

Polypropeeni bassokartio

Valettu polypropeenikartio varmistaa että kartio taipuu mahdollisimman vähän lähestyttäessä sen äärirajoja, tämä tekee toistosta särövapaamman ja toisto on napakka ja alas ulottuva.

Progressiivinen alaripustus

JBL Käyttää progressiivista alaripustusta Series II subwoofer kaiuttimissaan, jotta toisto pysyy mahdollisimman kontrolloituna verrattuna yleisimpiin alaripustustyyppeihin. Hyötynä on paljon kontrolloidumpi bassonisku tiukemmalla toistolla.

Punottu johdotus

Johdotus on punottu subwooferin alaripustuksen päälle, tämä on kestävämpi ratkaisu joka pidentää subwooferin käyttöikää ja estää johtimia katkeamasta mekaanisen rasituksen voimasta.

Tekniset ominaisuudet

Kartion halkaisija 12″
Tehonsieto 275Wrms, 1100Wpiikki
Herkkyys (@2.83V): 93db
Taajuusvaste 25-175Hz
Puhekelan halkaisija: 2″ (50mm)
Impedanssi: Valitsin 2 tai 4 ohmia
Ulkomitat (PxLxK): 600x330x425mm

Tarvitsetkö myös näitä?

Voisit olla kiinnostunut myös näistä?