JBL Partybox 310 Bluetooth Bilekaiutin+mikrofoni

Saatavuus: Kysy lisää

499,00 /kpl


Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

JBL Partybox 310 Bluetooth Bilekaiutin +mikrofoni

Kannettava bilekaiutin, jossa upeat valot sekä tehokas JBL:lle ominainen äänentoisto. Mahtava ääni, ällistyttävät valot sekä uskomaton teho erottavat tämän kaiuttimen muista. Nyt mukana myös mikrofoni!

Koe mahtavia bileviboja 240-wattisella, JBL:lle ominaisella äänentoistolla sekä synkronoidulla, rytmiä tahdittavalla valospektaakkelilla. Vaikuttavan pitkä peräti 18 tunnin akunkesto ja suora verkkovirtaliitäntä.

Teleskooppikahvan sekä sisäänrakennettujen pehmeästi liukuvien pyörien ansiosta voit viedä bileet patiolta puistoon – ja kaikkialle siltä väliltä. Roiskeenkestävällä IPX4-suojalla varustettu JBL PartyBox 310 pitää musiikin soimassa – satoi tai paistoi.

Tuotetiedot
Uskomatonta JBL-äänentoistoa häikäisevällä valospektaakkelilla.

Mahtava ääni, ällistyttävät valot sekä uskomaton teho erottavat tämän kaiuttimen muista. JBL PartyBox 310 -kaiuttimen kyky siirtää täydet bileet kannettavaan roiskeenkestävään äänentoistolaitteeseen on vertaansa vailla. Voit laittaa suosikkisoittolistojasi soimaan missä tahansa, aina illanvietosta kotona rannan tanssibileisiin. Koe mahtavia bileviboja 240-wattisella, JBL:lle ominaisella äänentoistolla sekä synkronoidulla, rytmiä tahdittavalla valospektaakkelilla. Kytkemällä virtajohdon voit pitää tunnelman katossa koko yön. Vaihtoehtoisesti voit rullailla leiritulelle ja hyödyntää kaiuttimen vaikuttavaa 18 tunnin akunkestoa. JBL PartyBox 310 -kaiuttimella laitat bileet käyntiin.

Ominaisuudet
Tehokas JBL:lle ominainen soundi
Mikrofoni mukana
Valoa yöhön
Pidä bileet käynnissä
Mukaan kaikkialle. Bileet kaikkialla!
Laita vesikin väreilemään
Laita ääni kovalle. TODELLA kovalle
Bileet lähtevät käyntiin äänitehosteilla
DJ pimeässä
Kaiken takana on sovellus
Pidä kiinni. Nosta äänen tasoa
Sisäänrakennetun karaoketilan ansiosta voit laulaa soolon – tai dueton
Suoratoista kappaleitasi ihan omalla tavallasi
Paina soittolistojesi ”Toista”-painiketta
Sähköinen tunnelma

Ominaisuudet ja hyödytTehokas JBL:lle ominainen soundi
Korttelin ympäri tai rannan poikki – anna bileidesi kuulua 240-wattisella JBL:lle ominaisella äänentoistolla. Laula, räppää ja näppäile – laita sitten bassonuppi kaakkoon ja katso, kuinka tanssilattia herää eloon.

 Valoa yöhön
Lumoa yleisösi häikäisevällä dynaamisella rytmissä tanssivalla valospektaakkelilla. Hienovaraista sykettä ja tehokasta strobovälkyntää – valikoimasta löytyy tehoste jokaiseen tunnelmaan.

 Pidä bileet käynnissä
Voit jatkaa aina ensimmäisestä esiintyjästä auringonnousuun asti ja myöhempäänkin 18 tuntia kestävällä musiikkia luukuttavalla akunkestolla. Haluatko bilettää pidempään? Sinun tarvitsee vain kytkeä JBL PartyBox 310 -kaiuttimen virtajohto pistorasiaan ja voit jatkaa tanssimista koko viikonlopun.

Mukaan kaikkialle. Bileet kaikkialla!
Miten niin vain klubeista löytyy mahtavaa äänentoistoa? Teleskooppikahvan sekä sisäänrakennettujen pehmeästi liukuvien pyörien ansiosta voit viedä bileet patiolta puistoon – ja kaikkialle siltä väliltä.

Laita vesikin väreilemään
Voit viedä kaiuttimen takapihan juhlista uima-allasbileisiin. Roiskeenkestävällä IPX4-suojalla varustettu JBL PartyBox 310 pitää musiikin soimassa – satoi tai paistoi.

Laita ääni kovalle. TODELLA kovalle
Liitä yhteensopivat kaiuttimet langattomasti TWS:n (True Wireless Stereo, joka tukee kahden kaiuttimen yhdistämistä Bluetooth-tekniikalla) avulla tai RCA-liitäntöihin kytkettävällä johdolla.

Bileet lähtevät käyntiin äänitehosteilla
Hauskasta tulee vieläkin hauskempaa äänitehosteilla, joita ei voi olla huomaamatta. Saat vieraasi hurraamaan ja nauramaan mukana valitsemalla paineilmatorven tai aplodit – tai jopa buuauksen.

DJ pimeässä
Bileet eivät pääty auringon laskiessa. JBL PartyBox 310 -kaiuttimen säätöpaneelissa on kätevä sisäänrakennettu taustavalaistus, joka syttyy pimeässä. Voit pitää musiikin soimassa ilman tarvetta taskulamppuun.

Kaiken takana on sovellus
Aina DJ-pöydältä chillaamaan puiden alle – bileet ovat hallinnassasi puhelimella käytettävällä PartyBox-sovelluksella. Kappaleiden vaihto, valotehosteiden muuntelu, karaokeominaisuuksien säätö ja kaikki muu sujuvat muutamalla napautuksella ja pyyhkäisyllä.

Pidä kiinni. Nosta äänen tasoa
Siirrä bileet seuraavalle tasolle – kirjaimellisesti. JBL PartyBox 310 voidaan kiinnittää useimpiin kaiutintelineisiin, joten nostamalla kaiutin korkealle paranee sekä näkyvyys että äänentoisto. (Kaiutinteline ei sisälly pakkaukseen.)

Sisäänrakennetun karaoketilan ansiosta voit laulaa soolon – tai dueton
On tullut sinun hetkesi loistaa. Äänitulot mikrofonia ja kitaraa varten muuttavat minkä tahansa juhlan karaokebileiksi, ja sisäänrakennetun vokalistisäädön ansiosta äänesi kuulostaa samantien loistavalta.

Suoratoista kappaleitasi ihan omalla tavallasi
Yksittäisiä biisejä. Soittolistoja. DJ-miksauksia. Voit soittaa ihan mitä haluat ja ihan milloin haluat omalta älypuhelimeltasi tai joltain muulta Bluetooth-laitteelta. Et tarvitse muuta kuin musiikin – ja halun kuunnella sitä kovaa.

Paina soittolistojesi ”Toista”-painiketta
Voit kuunnella omia suosikkikappaleitasi pyytämättä niitä erikseen. Sinun tarvitsee vain siirtää oma soittolistasi muistitikulle ja kiinnittää se sisäänrakennettuun USB-porttiin – ja sitten yksinkertaisesti soittaa lempikappaleitasi.

Sähköinen tunnelma
Takapihan pirskeistä varastohallibileisiin – PartyBox 310 toimii kaikkialla, mistä löytyy pistorasia. Bileet tien päällä? Kytke kaiutin autoon, matkailuautoon tai bilebussiin ja pidä tunnelma koholla niin kauan kuin jengi jaksaa tanssia.
*18 tunnin akunkesto on viitteellinen, ja se voi vaihdella riippuen musiikkisisällöstä ja akun lataus- ja käyttösyklien määrästä. Se on saavutettavissa käyttämällä ennalta määriteltyä musiikkilähdettä, äänentasoa 18, Bluetooth-suoratoistoa ja valoshow’ta poiskytkettynä.

Pakkauksen sisältö:
1 x JBL Party Speaker 310 -kaiutin
1 x mikrofoni
1 x pikaopas
1 x takuukortti
1 x turvallisuustiedote
1 x verkkovirtajohto (verkkopistoke vaihtelee alueesta riippuen)

Tekniset tiedot:
Mallin nimi: JBL PartyBox 310
Kaiutinelementit: 2 x 176 mm:n basso
2 x 65 mm:n diskantti
Kokonaisantoteho: 240 W RMS
Taajuusvaste: 45 Hz – 20 kHz (-6dB)
Signaali/kohina: > 80 dBA
Virtalähde: 100 − 240 V – 50/60 Hz
Valmiustilan virrankulutus: <2 W, BT-liitäntä; <0,5 W ilman BT-liitäntää
Bluetooth®-versio: 5.1
Bluetooth®-profiili: A2DP 1.3, AVRCP 1.6
Bluetooth-lähettimen taajuusalue:2,4 – 2,48 GHz
Bluetooth-lähettimen teho: 15 dBm (EIRP)
Bluetooth-lähettimen modulaatio: GFSK, π/4 DQPSK, 8DPSK
Bluetooth-kantama: Noin 10 m
USB-muoto: FAT16, FAT32
USB-tiedoston muoto: mp3, wma, waw
Akun tyyppi: Litiumioni 72 Wh
USB-lähtö: 5 V / 2,1 A
Digitaalinen tulo: Bluetooth/USB-9dBFS
Akun latausaika: <3.5 tuntia
Akun kesto: <18 tuntia*
Laitteen mitat (L x K x S): 325.6 x 687.7 x 367.8mm
Pakkauksen mitat (L x K x S): 792 x 430 x 388 mm
Nettopaino: 17.42 kg
Kokonaispaino: 19.1 kg
Lue lisää
Sulje