Ostoskori on tyhjä.

JBL EON208P Siirrettävä PA Järjestelmä

–13%

JBL EON208P Siirrettävä PA Järjestelmä

4/5

Saatavuus : Kysy lisää

865,00  / pkt 749,00  / pkt
/pkt

–13%

Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

JBL EON208P 8″ Siirrettävä PA Setti Bluetooth

Kevyt ja helposti siirrettävä äänentoistopaketti, 8-kanavainen mikserivahvistin 300W, kulkee kätevästi alle 18kg painoisena matkalaukkumallisena pakettina

JBL EON208P on uusi Plug&Play PA-systeemi

Uudessa kevyessä JBL äänentoistopaketissa on kaikki tarvittava helposti mukana puheäänetoistoa, taustamusiikkia ja live-esityksiä varten alle sadan hengen yleisömäärille. Kaksi 8″ kaiutinta, 8-kanavainen 300W mikserivahvistin, mikrofoni sekä kaapelit kulkevat kätevästi mukana yhtenä alle 18kg painoisena matkalaukkumallisena pakettina.

Avainominaisuuksia
• 8-Kanavainen 300W Mikserivahvistin
• 4 Monokanavaa mikeille sävysäädöillä ja phantom syöttö
• Äänenvärisäädöt ja reverb monotuloihin
• Ennalta-asetetut äänenvärisäädöt ja suojalimitointi DSP:n kautta
• Kanaviin 1-3 valittavissa Hi-Z instrumenttitulo
• 5/6 Stereokanavassa 6.3mm ja rca tulot
• 7/8 Stereokanavassa 6.3 mm tai 3.5mm tulot
• Bluetooth Langaton vaihtoehtoinen audiotulo kanaviin 7/8
• Kuulokelähtö voimakkuuden säädöllä
• Plugi ja rca liitännöillä varustettu linjatasoinen stereo ulos tasonsäädöllä
• Linjatasoinen subwooferlähtö

Mikserivahvistin

8-kanavainen mikserivahvistin pitää sisällään neljä kanavakohtaisella basso- ja diskanttisäädöllä sekä kaikulähdöllä varustettua monokanavaa, joihin voidaan kytkeä mikrofonit, instrumentit ja linjatasoiset signaalit. Kolmessa ensimmäisessä kanavassa on myös valittavissa instrumenttitasoinen Hi-Z liitäntämahdollisuus sekä phantom virtasyöttö kondensaattorimikrofoneja tai aktiivisia DI-bokseja varten. 5-6 stereokanavaan voidaan kytkeytyä joko 6,3mm plugeilla tai RCA liittimin. 7-8 stereokanavan 6,3mm plugi- ja 3,5mm stereoplugi liitäntöjen vaihtoehtona on moderni langaton Bluetooth audiostreamaus.

Säädettävän Mastervolumen lisäksi ulostulopuolelta löytyy omalla voimakkuussäädöllä varustettu kuulokelähtö sekä plugi- ja RCA liitännöin varustettu linjatasoinen stereo monitoriulostulo lisäkaiuttimia tai äänitystä varten, sekin omalla tasonsäädöllään. Ennalta-asetettu DSP prosessointi huolehtii kaiutinlähtöjen äänenvärin hienosäädöstä sekä suojalimitoinnista. Tarvittaessa järjestelmään voidaan kytkeä myös aktiivinen lisäbassokaiutin linjatasoiseen subwoofer ulostuloon.

 

Kaiuttimet

Kahdeksantuumaiset kaksitiekaiuttimet tuottavat mikserivahvistimen kanssa maksimissaan 121dB PEAK tehon, käyttökelpoisen toistoalueen ollessa 60Hz – 20kHz ja aukeamiskulman 60×100 astetta. Tämän myötä järjestelmä onkin varsin monikäyttöinen pienille esiintyjäryhmille, taustamusiikille sekä puhekäyttöön. Kaiuttimet on varustettu kiinteällä kaiutintolppa-adapterilla ja muotoiltu siten että kaiutin voidaan sijoittaa myös ilman telinettä pystyyn, vaaka-asentoon tai kulmamonitoriksi.

 

Kokonaisuus

Järjestelmä on suunniteltu erityisen helppokäyttöiseksi. Toiminnallisuus on suoraviivaisen yksinkertaista ja säätöominaisuudet ovat hyvin selkeät, joten 208P soveltuu myös harrastajakäyttäjille. Paketin kruunaa mukana tuleva AKG puhe/laulumikrofoni ja mikrofonikaapeli. Nämä sekä kaiutinkaapelit kulkevat kätevästi mukana mikserivahvistimen säilytyslokerossa. Matkalaukkumalliseksi pakattava setti kulkee helposti keskitetystä kantokahvasta. Kokonaisuuden paino on alle 18 kg ja pakattuna hieman alle 80x60x40 cm kokoinen.

1