Ostoskori on tyhjä.

JBL EON 615

JBL EON 615

4/5

Saatavuus : Kysy lisää

486,00  / kpl

Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

JBL EON 615 15″ 2-Tie Koko taajuusalueen aktiivinen PA kaiutin
Enemmän kuin mahtava JBL äänentoistojärjestelmä, EON600 sarja on teknologinen askel eteenpäin äänentoistossa joka tuottaa parhaan mahdollisen soundin kaikissa ympäristöissä.

Uudelleensuunniteltu, kohtuuhintainen, itsevahvistava ja helposti siirrettävä PA-järjestelmä. Sisältää edistyneen JBL waveguide äänensuuntausteknologian. Sisältää DSP:n jonka EQ parametreja pystyy säätämään Bluetoothin kautta.

Massiivinen 1000W peak ja 500W jatkuvatehoinen (350W MT 150W KT) kaiutinkohtainen vahvistinjärjestelmä, D-Luokan vahvistimella. Maksimi äänenpaine 127db, suuntakuvio 90° x 60°.

EON 600 SARJA

Uutuus JBL:n PA ­laitteissa, EON 600 ­sarja on harppaus eteenpäin kun puhutaan hyvästä äänentoistosta monipuolisesti eri tarkoituksiin sovellettuna. Kannettavien ja kohtuuhintaisten PA­ kokonaisuuksien kuva on mietitty ja rakennettu alusta alkaen uusiksi.

Mukana ovat niin JBL:n waveguide­teknologia, JBL:n omat muuntajat, näppärä langaton bluetooth­ etäohjaus sisäänrakennetulle digitaaliselle ekvalisaattorille kuin uusimmat kotelomateriaalit, tiede ja tekniikka kohtaavat käytön helppouden. Kun JBL:n insinöörit loivat EON 600 ­sarjan, he tekivät sen laadulla, joka tuo studiotason äänentoiston tolpannokkaan, keikoille ja kaikkialle missä äänentoistolta vaaditaan paljon, niin äänen laadusssa, käytettävyydessä kuin monipuolisessa sovellettavuudessa.

JBL EON Connect -applikaatiolla voi ohjata jopa neljää JBL EON600 -kaiutinyksikköä kätevästi EON-sarjaan sisäänrakennetun Bluetoothin avulla suoraan Bluetooth LE (Low Energy) -yhteensopivalta älylaitteelta.


eon connect header

EON600 tarjoaa erinomaiset työkalut signaalinmuokkaukseen. 3 parametristä ekvalisaattoria, hyllykorjain-malliset yli- ja alipäästösuotimet, viivelinja, lähtöjen väliset miksaukset ja asetusten tallentaminen löytyvät applikaatiosta helposti ja nopeasti. Ja tietenkin kaiutinyksikköjen käyttöjärjestelmäpäivitykset ovat saatavilla EON Connectin kautta.

EON600 on todellinen edistysaskel kun haetaan parasta mahdollista äänentoistoa kaikkiin käyttötarkoituksiin. JBL on suunnitellut joka yksityiskohdan alusta alkaen ja asettanut uuden tason, johon aktiivinen, kannettava ja kohtuuhintainen PA-laitteisto voi yltää. JBL:n kehittynyt Waveguide-muotoilu, varta vasten suunnitellut ja valmistetut muuntimet sekä signaaliprosessorin kätevä langaton Bluetooth-ohjattavuus ovat vain osa kokonaisuutta. EON-järjestelmä tarjoaa myös uusimmat kotelomateriaalit, tutkitun akustiikan, elektroniikan ja tietenkin erinomaisen käyttömukavuuden.

Lopputuloksena on studiotason äänenlaatu, roudausystävällisessä ja helppokäyttöisessä paketissa, kaikkiin nykyajan äänentoiston vaatimuksiin, niin muusikoille kuin äänialan ammattilaisille.

Aktiivinen 15”, 2-tie bassorefleksi kaiutin

Max äänenpaine (SPL) 127 dB

Taajuusvaste (-10 dB) 39 Hz – 20 kHz

Taajuusvaste (±3 dB) 50 Hz – 20 kHz

Suuntakuvio 90° x 60°

Vahvistintyyppi D-Luokka

Teho 1000W Piikki (700W MT 300W KT), 500W Jatkuva (350W MT 150W KT)

Ulkomitat (mm) 707 x 439 x 365

Nettopaino 17.69 kg

Valmistaja JBL