Ostoskori on tyhjä.

JBL Club 6520 6.5" 2-Tie Autokaiutin

JBL Club 6520 6.5" 2-Tie Autokaiutin

4/5

Saatavuus : Kysy lisää

79,90  / pr

Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

JBL Club 6520 6.5″ 2-Tie Koaksiaalikaiutin

Club sarjan järkevästi hinnoitellut koaksiaali- ja komponenttikaiuttimet tarjoavat legendaarista JBL äänentoistoa useampaan ajoneuvoon. Kaiuttimen halkaisija 6.5″ (160mm), tehonkesto 50Wrms/150Wmax, impedanssi 3 ohmia ja hyvä herkkyys (92db@2.83V) tekee siitä erinomaisen kaiuttimen ohjattavaksi auton alkuperäisenkin äänentoistojärjestelmän kautta.

Ominaisuudet ja hyödyt
Akustisesti vaimennettu, UV-suojattu polypropyleenikartio
Jokainen Club-sarjan bassokaiuttimen kartio on suunniteltu tarjoamaan puhtaan, resonoimattoman äänen ja kestämään autossa vallitsevia vaativia kuumia ja kosteita olosuhteita.

Plus One™ bassoelementin kartio
Harmanin patentoima (patentoitu Yhdysvalloissa #7548631) Plus One™-kartiot tarjoavat kilpailijoita suuremman kaiutinkartio-pinta-alan: tuloksena korkeampi herkkyys, parantunut matalien taajuuksien toisto ja tarkka musiikin toisto.

PEI-balansoitu kalottidiskantti
PEI-balansoitujen kalottidiskanttien ansiosta Club-kaiuttimet toistavat korkeat taajuudet tasaisesti ja kirkkaasti, ja niiden erottelukyky on erinomainen.

Suuniteltu herkäksi
Erinomaisen herkkyytensä ansiosta Club-kaiuttimet tuottavat paljon ääntä, jolloin ne soveltuvat ihanteellisesti erilaisiin käyttötarkoituksiin; jopa sellaisiin järjestelmiin, joissa niitä ohjataan suhteellisen matalatehoisella tehdasstereolla.

Pienemmät kriittiset mitat
Club-kaiuttimet ovat saatavilla useassa eri standardikoossa ja niissä on kompakti muotoilu, joka sallii niiden asentamisen melkein mihin tahansa liikenteessä olevaan ajoneuvoon. Tämä tarkoittaa JBL-äänen saatavuutta useampaan ajoneuvoon.

Kilpailukykyinen hinnoittelu
Club-kaiuttimet tarjoavat JBL-merkkiäänen järkevään hintaan.

 

Club 6520 Kuvaus

Kuvaus: 6.5″ (160mm) koaksiaaliautokaiutin
Tehonkesto: 50W RMS, 150W huippu
Herkkyys (@ 2,83V): 92 dB
Taajuusvaste: 55 Hz – 20kHz
Impedanssi: 3,0 ohmia

1