Radiokulma Järeä karaokepaketti

Saatavuus: Varastossa

1 200,00 - 2 020,00€ / srj
2 020,00


Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

Radiokulma järeä karaokepaketti

Etsitkö järeää karaokejärjestelmää jossa on hyvät äänenpainevarat ja laadukas soundi?

Radiokulman järeä karaokepaketti on silloin valintasi. Korkeatasoiset Wharfedale Pro 12″ aktiivi pa-monitorit joissa on 1440 watin kokonaisteho (720 wattia per kaiutin) takaavat, että voimaa piisaa kaikkiin tarpeisiin.

Mikrofonit liitetään korkeatasoisen Hill Audio LMD-1402FXUSB mikserin kautta kaiuttimiin jossa on laadukas efektiprosessori. Mikseriin voi liittää äänilähteet johdoilla tai kytkeä suoraan tietokoneeseen USB liitännän kautta.

Tästä tehokas karaokesetti vaativaan ammattikäyttöön tai laatutietoiselle harrastajalle.

Tuotetiedot
Paketti sisältää seuraavat komponentit

 

Wharfedale Pro Typhon AX12-BT 12" Aktiivi PA kaiutinjärjestelmä, 2 kpl
Hill Audio LMD-1402FX-USB 14-Kanavaa mikseri
Balansoidut XLR-TRS välikaapelit mikseriltä kaiuttimille, 5 metriä

 

Unohda "hullut pojat" tms. karaokelaitteina itseään markkinoivat laitteet. Itse karaokeharrastajamme on valinnut tähän kokonaisuuteen ammattitason laitteet joissa tietää olevan oikeasti hyvä soundi ja koska laitteet on tehty ammattikäyttöön niin niissä on korkeammat vaatimustasot kestävyyden ja äänenlaadun suhteen.

 

Suosittelemme tähän kokonaisuuteen Shure SM 58 tai Beta 58 mikrofoneja. Shure SM 58 mikrofonissa on neutraali ja tasapainoinen sointi ja se soveltuu monipuolisesti monen tyyppiselle lauluäänelle. Beta 58 on taas herkempi ja hivenen kirkkaampi sointinen ja soveltuu erityisesti laulajalle jolle tärkeää on hyvä erottelukyky varsinkin korkeilla äänialueilla.

 

Vinkkejä

 

Karaokeharrastajat - Lisää vain mikrofonit ja tässä on sinulle huippuluokan äänentoistosetti. Soveltuu  vaativalle harrastajalle kotikäyttöön. USB Liitäntään voi kytkeä tietokoneen ja toistaa sekä äänittää esityksiä.

 

Hinta ei sisällä mikrofoneja, mikrofonin voi valita lisävalinnoista. Shure SM 58 & Shure Beta 58A mikrofonien mukana tulee huippulaadukas Procab XLR 5 metrin välikaapeli.
Lue lisää
Sulje