Austrian Audio Hi-X65 Avoimet masterointikuulokkeet

Saatavuus: Varastossa

349,00 /kpl


Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

Austrian Audio Hi-X65 Avoimet masterointikuulokkeet

Laatukuulokkeet valmistettu Itävallan Wienissä. Austrian Audio HI-X65 on huipputason kuuloke hämmästyttävän laajalla taajuuskaistalla ja todella pienellä säröarvolla jopa bassotaajuuksillakin.

Hi-X65 sopii niin uusien ulottuvuuksien sohvamusiikkimatkailuun kuin todella vaativaan masterointiin.

Kuuloke-elementti 44mm kuparipinnoitetulla alumiinikelalla <0.1% THD @ 1kHz erittäin alhainen säröarvo, kuulokkeen taajuustoisto ulottuu erittäin alhaalta 5 herzistä jopa 25 kiloherziin ja impedanssi vain 25 ohmia.

Tuotetiedot
Austrian Audio Hi-X65 Avoimet masterointikuulokkeet

 

Kun entiset AKG:n suunnittelijat perustivat kesällä 2017 oman yrityksen, Austrian Audion, he ottivat kunnianhimoiseksi tavoitteekseen palauttaa huippuluokan audiotekniikka takaisin Itävallan pääkaupunkiin Wieniin. Austrian Audio HI-X65 laatukuulokkeet on valmistettu Itävallan Wienissä. Austrian Audio HI-X65 on huipputason kuuloke hämmästyttävän laajalla taajuuskaistalla ja todella pienellä säröarvolla jopa bassotaajuuksillakin.

 

Laadukasta imagoa tukevat vielä metalliset saranat & pääpanta sekä supermukavat korvatyynyt. Metallisaranat ja metallisanka kestävät käyttöä ja johto on irrotettavissa ja vaihdettavissa.

  

 

 

 
Lue lisää
Sulje

Ominaisuudet:

Taajuusvaste 5 Hz – 25 kHz
THD (@1kHz) <0,1%
Impedanssi 25 ohmia
44mm elementit
Mukana 3m ja 1,2m johdot (johtoja saa tilattua myös erikseen)
Järkevästi taittuva rakenne
Mukana myös pehmeä kuljetuspussi
Made in Austria
3 vuoden takuu