Austrian Audio HI-X15 On-Ear Headphones

Saatavuus: Varastossa

99,90 /kpl

Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

Austrian Audio HI-X15 On-Ear Headphones

Vahvan perustan laatukuulokkeille laskenut Austrian Audio on nimensä mukaisesti lähtöisin Itävallasta ja kerännyt jo paljon mainetta laadukkailla kuulokkeilla ammattilaiskäyttöön.

Austrian Audio tarjoaa nyt erinomaisen kuulokevaihtoehdon edullisempaan hintaluokkaan.

HI-X15 On laadukas suljettu peruskuuloke jonka metallisaranat ja metallisanka takaavat kestävyyden päivittäisessä käytössä. Matalaimpedanssinen kuuloke on yhteensopiva myös mobiililaitteille ja pehmeät, muotoon asettuvat Memory Foam -pehmusteet takaavat erinomaisen kuuntelumukavuuden pitkissäkin sessioissa.

Tuotetiedot
Austrian Audio HI-X15 On-Ear Headphones

 

Austrian Audio HI-X15 - suljettu over-ear -kuuloke jatkuvaan äänityöhön

 

Kun entiset AKG:n suunnittelijat perustivat kesällä 2017 oman yrityksen, Austrian Audion, he ottivat kunnianhimoiseksi tavoitteekseen palauttaa huippuluokan audiotekniikka takaisin Itävallan pääkaupunkiin Wieniin. Yhtiö voi ylpeänä todeta edustavansa yli 350 vuoden insinööriteknistä erikoisosaamista, kun sen eri osaamisalat lasketaan yhteen, ja tätä tietopankkia myös hyödynnetään

 

Hi-X eli High Excursion Technology perustuu liikkuvan massan rajaamiseen minimiinsä. Tuloksena on äärimmäisen nopea taajuusvaste ja laaja dynamiikka. Austrian Audio HI-X15 on sarjan työjuhta, laadukas peruskuuloke joka on kotonaan niin studiossa, lavalla, treeneissä, kiertuekäytössä kuin kotonakin. Joka päivä ja päivästä päivään. Kestävän ja kokoontaittuvan rakenteensa ja järkevän hintansa ansiosta ne on helppo valita mukaan tilanteisiin, joissa kestävyys on koetteella.

 

Matalaimpedanssiset kuulokkeet tarjoavat hyvän äänenpaineen jopa mobiililaitteiden virralla. Suljettu rakenne rajaa ulkopuolisen hälyn tehokkaasti ja pehmeät, muotoon asettuvat Memory Foam -pehmusteet takaavat erinomaisen kuuntelumukavuuden pitkissäkin sessioissa. Metallisaranat ja metallisanka kestävät käyttöä, pehmuste on irroitettava, samoin johto on irrotettavissa ja vaihdettavissa.

  

 

 

 
Lue lisää
Sulje

Hi-X15 Kuulokkeiden kaiutinelementit

Kun on kyse upeasta äänentoistosta, emme tee kompromisseja. Hi-X15-kuulokkeet käyttävät Hi-X-sarjan palkittuja kaiutinelementtejä.

Hi-X (High Excursion) -tekniikan kehitys on seurausta vuosikymmenten kokemuksesta ja huipputekniikasta. Vähentämällä liikkuvaa massaa Hi-X15-kuulokkeet tarjoavat vaikuttavia dynaamisia ominaisuuksia ja erittäin nopean vasteen.

44 mm: n Hi-X-kaiutinelementti ja sen erotteleva äänentoisto paljastaa kaikki äänen yksityiskohdat. Vääristymätön toisto matalimpiin taajuuksiin asti, mahdollistaa matalan basson lineaarisen ja vaikuttavan luonnollisen toiston, joka on tarkka, ei liioiteltu, bassot on siellä mutta ei erotu liiaksi.

25-Ohmin impedanssinsa ansiosta Hi-X15-kuulokkeet tarjoavat aina parhaan mahdollisen suorituskyvyn riippumatta siitä, kuunteletko huippuluokan kuulokevahvistimen, referenssiluokan AD-muuntimen, analogisen mikserin, kosketinsoittimen, mobiililaitteen tai kannettavan tietokoneen kautta.

Sinulla on aina selkeä ja tarkka äänentoisto, jota tarvitset tehdäksesi tärkeitä päätöksiä työsi lopputuloksesta.

 

Työhevoset…
Suljetut Hi-X15-kuulokkeet on palkitun Itävaltalaisen Austrian Audio Hi-X -sarjan työhevoset, joka tuo High Excursion teknologialla varustettujen kaiutinelementtien kristallinkirkkaan ja tarkan kuuntelukokemuksen jokapäiväiseen käyttöön, lyömättömällä hinnalla.

Ne sopivat täydellisesti studioon, lavalle, harjoitustilaan, kiertueelle tai harjoituksiin kotona.

…jokapäiväiseen käyttöön

Käytä Hi-X15-kuulokkeita, kun tarvitset luotettavaa äänikuvaa ja tiedät, että käyttötarkoitus saattaa olla hieman raju.

Niiden hienostunut kokoontaitettava muotoilu, joka on harvinaista tässä hintaluokassa, tarkoittaa, että niitä on helppo säilyttää ja kuljettaa, ja niiden kestävä, täysin metallinen sarana ja jousirakenne takaa, että ne ovat erittäin kestäviä.

Hi-X15-kuulokkeiden suljettu rakenne ja hyvä eristys antavat kuulokkeille monia käyttötarkoituksia.

Ne osoittavat vahvuutensa vakuuttavasti studiotallennusistuntojen aikana, tarkkailukuulokkeina näyttämöllä ja luotettavana kumppanina harjoitushuoneessa. Ja Hi-X15 pysyy rinnallasi, kun nautit musiikista kotona, kirjoitat seuraavan hitin projektistudiossa, hallitset uutta kosketinsoitintasi tai lähdet kiertueelle.

 

Luokkansa paras mukavuus

Jopa pisimmissä sessioissa Hi-X15-kuulokkeet eivät petä sinua. Olemme suunnitelleet ne pysymään mukavan tuntuisina tunti toisensa jälkeen.

Pääpanta ja korvatyynyt on valmistettu pehmeästä muistivaahdosta ja ne mukautuvat täydellisesti pään muotoon puristamatta – ja korvatyynyt on vaihdettavissa.

Jokaisessa Hi-X15-kuulokeparissa on irrotettava 1,4 m: n kaapeli. Laadukas kaapeli on koottu 3.5 mm:n stereoliitäntään, ja se on sovitettu huolellisesti kuulokkeiden teknisiin spekseihin.

Mukana toimitetaan 3.5 mm-6.3 mm stereoliitäntä adapteri kiinteiden äänilähteiden liittämistä varten.

Vaihtoehtoisesti saatavana on eripituisia kaapeleita, ja paketti sisältää pussin kuljetusta varten.

 

Ominaisuudet

– Suljetut stereokuulokkeet jatkuvaan, kovaan käyttöön
– Sopivat niin studiokuulokkeiksi, kiertueille kuin kotiin
– Kokoontaittuvat ja erittäin kestävät
– Metallinen sanka ja saranat
– Muotoon asettuvat pehmusteet
– Irrotettava 1,4 m johto sekä 6,3 mm sovitin
– Herkkyys 113 dBspl/V
– Taajuustoisto 12 Hz – 24 kHz
– <0,1% THD @ 1kHz
– Impedanssi 25 ohmia