Ostoskori on tyhjä.

Denon Heos Bar

–24%

Denon Heos Bar

4/5

Saatavuus : Kysy lisää

1.049,00  / kpl 799,90  / kpl
/kpl

–24%

Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

HEOS Bar langattoman monihuonejärjestelmän TV-kaiutin

Sijoitat HEOS Barin sitten tasolle tai asennat seinään, saat sillä kotiisi jännittävän HD-kotiteatterin ja upeaa musiikin suoratoistoa. Murra äänivallit ja täytä huone äänellä, jonka TV:si ansaitsee.

Neljän 4K-yhteensopivan HDMI-liittimen ansiosta voit käyttää HEOS Baria jopa useamman äänilähteen kotiteatterissa. HEOS-integraatio pitää huolen siitä, että voit myös kuunnella haluaamasi musiikkia langattomasti.

Asetukset ja käyttö ovat helppoja. Liitä vain HEOS Bar televisiosi HDMI ARC -sisääntuloon. Minuuttien päästä soundbar on valmis soimaan. Voit hallita kotisi äänimaailmaa HEOS sovelluksella tai ohjata HEOS Baria TV:si kaukosäätimellä. Helppoa, eikö?

Musiikkipalvelut: HEOS Appin kautta voit valita mieleisesi useasta palvelusta kuten Spotify, Rhapsody, Pandora, TuneIn, iHeartRadio, SiriusXM, MOOD:MIX ja muista, jotka tarjoavat DRM-vapaita kappaleita.

Kokoonpanoehdotukset: 3.0 Soundbarilla, 3.1 Soundbarilla + langaton subwoofer, 5.1 Soundbar + langaton subwoofer + takakaiuttimina 2 kpl langattomia HEOS kaiuttimia valintasi mukaan.

HEOS Bar langattoman monihuonejärjestelmän TV-kaiutin

Kohotimme rimaa.

HEOS Bar TV-kaiutin

Sijoitat HEOS Barin sitten tasolle tai asennat seinään, saat sillä kotiisi jännittävän HD-kotiteatterin ja upeaa musiikin suoratoistoa. Murra äänivallit ja täytä huone äänellä, jonka TV:si ansaitsee. HEOS Barin poikkeuksellinen suorituskyky perustuu loistavaan signaaliprosessointiin ja vahvistimeen sekä yhdeksään korkealuokkaiseen kaiutinelementtiin. Se on hyvä lisä jopa suurimmille TV-näytöille. Neljän 4K-yhteensopivan HDMI-liittimen ansiosta voit käyttää HEOS Baria jopa useamman äänilähteen kotiteatterissa. HEOS-integraatio pitää huolen siitä, että voit myös kuunnella haluaamasi musiikkia langattomasti.

Täydellinen ääni helposti.

HEOS Bar setup

Asetukset ja käyttö ovat helppoja. Liitä vain HEOS Bar televisiosi HDMI ARC -sisääntuloon. Minuuttien päästä soundbar on valmis soimaan. Voit hallita kotisi äänimaailmaa HEOS sovelluksella tai ohjata HEOS Baria TV:si kaukosäätimellä. Helppoa, eikö?

Lisää HEOS Subwoofer langattomasti

HEOS Sub

Saat järisyttävän bassontoiston yhdistämällä HEOS Subwooferin HEOS Bariin ja luot henkeäsalpaavan 3.1-asetuksen – ilman välijohtoja.

Koe HEOS-järjestelmän uskomaton äänenlaatu.

HEOS huoneet

Kytke mikä tahansa HEOS-laite ja täytä kotisi äänellä, älä johdoilla. Suoratoista kaikki musiikkisi valitsemaasi huoneeseen tai sama musiikki joka huoneeseen kotisi langattoman verkon kautta. Jaa älypuhelimesi kappaleita Bluetoothilla®. Kaikki tämä on sormiesi ulottuvilla intuitiivisen HEOS-sovelluksen ansiosta.

Ominaisuudet:

3.0-kaiutinärjestelmä
6-kanavainen suuritehoinen, viileästi toimiva D-luokan digitaalinen vahvistin tuottaa kirkkaan äänen ja suuren dynamiikan
Dolby TrueHD, DTS-HD Master, Dolby Digital, Dolby Digital Plus, DTS Decoding
4 HDMI-sisääntuloa ja HDMI-ulostulo
Analoginen linjatulo: 3,5mm sisääntulo analogisia musiikkilähteitä varten
Sisäänrakennettu HEOS-järjestelmän tuki
Musiikkipalvelut: HEOS Appin kautta voit valita mieleisesi useasta palvelusta kuten Spotify, Rhapsody, Pandora, TuneIn, iHeartRadio, SiriusXM, MOOD:MIX ja muista, jotka tarjoavat DRM-vapaita kappaleita
Internet radiokanavat: Valitse lempiradiokanavasi ja kuuntele MP3-, AAC- and WMA-tiedostoja (TuneIn-palvelun kautta)
HEOS Bar tukee USB-muisteja suoraan USB-liittimen kautta. Musiikkia voidaan toistaa joko HEOS Barilla, tai minkä vain HEOS-verkon kaiuttimen kautta
Liity olemassa olevaan langattomaan verkkoon nopeasti ja helposti. HEOS Bar tukee uusimpia 802.11-verkkoja (myös tuplakaistaiset “N”, “AC”) luotettavinta verkkoyhteyttä varten
Tukee kaikkia yleisimpiä suoratoistoformaatteja kuten DSD (2.4, 5.6 Mhz), FLAC, WAV, ALAC (192 / 24), MP3, WMA, AAC (USB / Network)
Älykäs IR-ohjaus: Voit käyttää HEOS Baria TV:si kaukosäätimellä. Sisäänrakennettu infrapunatoistin jatkaa kaukosäätimen signaalin eteenpäin, mikäli HEOS Bar on televisiosi edessä
Paino 4,8 kg

1