Ostoskori on tyhjä.

HEDD Series ONE Type 05 Lähikenttä aktiivimonitori

HEDD Series ONE Type 05 Lähikenttä aktiivimonitori

4/5

Saatavuus : Kysy lisää

444,00  / kpl

Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

HEDD Series ONE Type 05 Lähikenttä aktiivimonitori

HEDD Series ONE Type 05 Lähikenttä aktviivimonitori – Ihanteellinen valinta ammattimaisen äänitarkkailun työkaluksi 

Soundiltaan ultratarkka ja monitoiminen lähikenttämonitori. Luotettava äänikuva, digitaaliset liitynnät ja kompakti koko tekevät tästä kaiuttimesta ihanteellisen valinnan ammattimaiseen käyttöön tai musiikin kuunteluun.

Tehokas 2-tie-ratkaisu erittäin laajalla toistovasteella 44Hz-50kHz, tämä on mahdollista kiitos 6″ wooferin ja erityisen AMT nauhadiskantin, jonka suunnittelu “puristaa” ilmamolekyylejä sen sijaan, että työntäisi niitä, tuoden hienosti yksityiskohdat esiin kaikkein korkeimmillakin taajuuksilla.

Varustettu valmistajan omalla, modulaarisella HEDD Bridge tuloliityntäkorttipaikalla. Tavanomaisten analogisten XLR- ja RCA-tuloliittimien lisäksi kaiuttimessa on vapaa HEDD Bridge korttipaikka, johon voidaan asentaa AES3/EBU, USB2 tai Dante, Ravenna / AES67 (Audio Over IP!) moduulit.

HEDD Series ONE Type 05 Lähikenttä aktiivimonitori

 

Heinz ElectroDynamic Designs – HEDD. Berliinissä perustettu valmistaja joka on erikoistunut viimeisimmän sukupolven studiomonitoreihin, tarjoten äänentoiston työkaluja niin musiikin tuotantoon, lähetystekniikkaan kuin äänentoistokokonaisuuksiin. HEDDin on perustanut yksi maailman tunnetuimmista kaiutinsuunnittelijoista Klaus Heinz ja hänen poikansa Frederik Knop, musikologi ja mestari insinööri, yhdessä he muodostavat tiimin joka suunnittelee monikäyttöisiä ja kliinisen tarkkoja studiomonitoreja joita musiikintuottajat ja ääni-insinöörit voivat käyttää työkaluinaan äänen monitorointi prosesseissa.

Kaikki HEDD kaiuttimet on valmistettu Saksassa, ja ne sisältävät viimeisimmät HEDD teknologiat kuten parannetut kalvomateriaalit, erittäin vankat kaiutinkotelot, ultratehokkaat vahvistimet ja uusin versio Klaus Heinzin hyvin tunnetusta diskanttiteknologiasta: HEDD Air Motion Transformer.

 

HEDD analogiset studiomonitorit -digitaalisella keskuksella

HEDDin innovatiiviset studiomonitorit yhdistävät uusimman analogisen kaiutintekniikan ja nykyaikaisen digitaalisen / analogisen studion tarpeet.

Riippumatta sisustan suunnittelusta, uskomme että studiomonitorin pitäisi soveltua toimimaan työkaluna, joka on signaaliketjun viimeistä linkkiä, millä voit arvioida raakaa tallennusta ja miksattua tuotantoa samalla tarkkuudella kuin lopullinen tuotanto. Klaus Heinz on valinnut vain kaikkein ammattimaisimmat ja tehokkaimmat komponentit, jotta voidaan taata äänentoisto, joka kuljettaa musiikkituotannon kuvion mahdollisimman tarkasti.

Olemme valinneet erityisen vakaat, mattapintaiset ja unibody-kaltaiset kotelot, joiden etupaneelit ovat jopa 38 mm paksuja. Nämä erittäin kestävät kotelot varmistavat, että ääni pysyy vakaana ja vaivattomana jopa tehokkaiden vahvistinmoduulien täydellä kapasiteetilla, jota tanskalainen valmistaja ICEpower® tarjoaa. Nämä vahvistimet tarjoavat ensiluokkaisia mittauksia, suurta tehokkuutta ja tietysti erinomaista ääntä.

 

HEDD Type 05 on soundiltaan ultratarkka ja monitoiminen lähikenttämonitori. Luotettava äänikuva, digitaaliset liitynnät ja kompakti koko tekevät tästä kaiuttimesta ihanteellisen valinnan liikkuvien radioasemien, äänitys- ja kotistudioiden, ja VoIP konferenssien äänitarkkailuun ja monikanavakuunteluun. Kaiuttimen perustana on tehokas kaksitie-systeemiratkaisu joka tuottaa vankan perustan toiminnalle ja tuottaa erittäin suuren tarkkuuden äänitarkkailulle 44Hz-50kHz taajuuskaistalla. Systeemiratkaisu koordinoi ääniteknistä vuorovaikutusta kaiuttimen uudelleen suunnitellun 6” kartiokomponentin sekä parannetun korkearesoluutioisen Air Motion Transformer ilmaliikemuuttajan välillä.

Type 05 kuten kaikki muutkin Series ONE studiomonitorit on varustettu valmistajan omalla, modulaarisella HEDD Bridge tuloliityntäkorttipaikalla. Tavanomaisten analogisten XLR- ja RCA-tuloliittimien lisäksi kaiuttimessa on vapaa HEDD Bridge korttipaikka, johon voidaan asentaa AES3/EBU, USB2 tai Dante, Ravenna / AES67 (Audio Over IP!) moduulit.

Taajuusvaste: 45Hz – 50kHz (Jakotaajuus: 2400Hz)
2 x 50W Tanskalaiset ICEpower® tehovahvistimet (Max. SPL: ≥103dB)
XLR & RCA tuloliittimet
HEDD Bridge modulaarinen tuloliityntä digitaalisignaaleja varten (USB2, AES3, Dante / AES67)
Tukeva ‘unibody’ kaiutinkotelo, moderni mattamusta kumipinnoite
Tulotason säätö, Tweeter-Gain -säätö (-10dB – +6dB / ±4dB)
High (±4dB @20kHz) ja Low (±4dB @50Hz) hyllykorjainsäätimet
Yleismaailmallinen käyttöjännite (85V – 265V)
L: 180mm x K: 308mm x S: 228mm
Paino: 6.7kg
Valmistettu Saksassa

1