Harman Kardon Citation Bar puheohjattava smart kaiutin, Musta

Saatavuus: Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

799,00 /kpl


Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

Harman Kardon Citation Bar puheohjattava smart kaiutin, Musta

Älykäs soundbar elokuville ja musiikille

Helppokäyttöinen Citation Bar yhdistää innovaation kodin äänentoistoon kiinnittäen huomion muotoilun yksityiskohtiin, jotka luovat hienostuneen ulkoasun ja mahdollistavat mahtavan basson ilman subwooferia.

SIsältää yli 300 musiikkipalvelua Chromecast toiminnon kautta. Google Assistant tarjoaa kätevän ääniohjauksen hands-free-toiminnoille kaikkialla kodissa. Saat vastauksia, toistat musiikkia, organisoit päiväsi, ohjaat älykotiasi, nautit viihteestä, ja paljon muuta, vain oman äänesi avulla!

Tuotetiedot
Harman Kardon Citation Bar Musta


 

Teollista premium-designia
Citation Bar yhdistää innovaation kodin audioviihteeseen hienostuneella ja kauniilla designillaan. Kvadratin valmistama premium-sävyinen villakangas on likaa hylkivä ja paloa hidastava. 

Hienostunutta äänenlaatua
Yli 65 vuoden ajan Harman Kardon on omistautunut tuottamaan loistoluokan kuuntelukokemuksia, joissa voit tuntea musiikin ja uppoutua sen tuottamiin elämyksiin. Citation on tämän historian viimeisin toteutuma. Se on maailman ensimmäinen todellinen lajinsa premium-edustaja. 

Musiikkia kaikkialla
Citation Bar tuo monihuonekuuntelun kotiisi mahdollistamalla useiden Citation-kaiuttimien yhdistämisen. Näin voit luoda uudenlaisen, koko kodin kattavan audiokokemuksen. Voit toistaa samaa tai eri musiikkia eri huoneissa, ja ohjata sitä tabletilla tai älypuhelimella.Kaunis ääni, joka puhuttelee sinua
Harman Kardon Citation Bar on seuraavan sukupolven älykäs sounbar elokuville ja musiikille. Värillisen LED-kosketusnäyttönsä ansiosta helppokäyttöinen Citation Bar yhdistää innovaation kodin äänentoistoon kiinnittäen huomion muotoilun yksityiskohtiin, jotka luovat hienostuneen ulkoasun ja mahdollistavat mahtavan basson ilman subwooferia. Musiikinystävät rakastavat yli 300 musiikkipalvelua, jotka Chromecast built-in tuo ulottuville HD-tason suoratoistona ja vastaavasti elokuvafriikit voivat nauttia täysin langattomasta 5.1-kotiteatterijärjestelmästä Citation Surroundin ja Citation Subin avulla. Google Assistant tarjoaa Citation Bar -kaiuttimelle kätevän ääniohjauksen hands-free-ohjetoiminnolle kaikkialla kodissasi, samalla kun kuuntelet musiikkia. Saat vastauksia, toistat musiikkia, organisoit päiväsi, ohjaat älykotiasi, nautit viihteestä, ja paljon muuta, vain oman äänesi avulla!

Google Assistant mahdollistaa HandsFree ohjeet tunnistamalla äänesi
Google Assistant tuo langattomaan Citation- äänentoistojärjestelmään kätevän puheohjauksen. Saat vastauksia, voit toistaa musiikkia, organisoida päiväsi, nauttia viihteestä ja ohjata älykotiasi käyttämällä vain omaa ääntäsi.

 

Langaton Surround-elokuvaääni
Nauti täydestä kotiteatterin monikanavaisesta äänikokemuksesta yhdellä, kätevällä soundbar kaiuttimella ja lisävarusteina saatavilla langattomalla subwooferilla sekä surround-kaiuttimilla.

 

Hallitse musiikkia äänelläsi
Käytä ääntäsi pyytääksesi suosikkikappaleesi, ja nauti pilvipalvelun tarjoamasta, HD-tason korkealaatuisesta musiikin suoratoistosta.

Yli 300 musiikin suoratoistopalvelua saatavana WiFi suoratoistolla
Kuuntele suosikkimusiikkiasi, Internet-radioasemia ja podcasteja, kaikkia HD-tasoisina hyödyntämällä uusinta Chromecast teknologiaa.

Valmius monikanavaiseen surround-ääneen
Lisäämällä järjestelmään Citation-subwooferin saat syvälle ulottuvan muhkean bassotoiston. Tai mikä vielä parempaa, lisää pari Citation-surround kaiuttimia ja saat vaikuttavan, elokuvateatterimaisen kotiteatteriäänikokemuksen.

Täysi 4K-TVTuki
3 HDMI tuloa ja HDMI ARC liitäntä mahdollistavat liittämisen ja kaiuttimen ohjauksen mistä tahansa modernista televisiosta, jopa kaikkein edistyneimmistä 4K televisioista.

Yksityisyyttä kiitos
Turvallisuuden ja yksityisyyden parantamiseksi kaiuttimen mikrofonit voidaan kytkeä pois päältä. Moniväriset LED-ilmaisimet näyttävät mikrofonien tilan.

Aina paras
Uusia ominaisuuksia ja palveluja lisäävien, automaattisten ohjelmistopäivitysten ansiosta musiikki- ja äänivalintasi ovat aina ajantasalla ja parhaita mahdollisia.

Yksinkertainen asennus Google Home- sovelluksella iOS- ja Android järjestelmiin
Ilmainen Google Home sovellus iOS ja Android laitteille mahdollistaa helpon Citation kaiuttimien asennuksen ja hallinnan. Kaikki kaiuttimet tukevat sekä 2.4GHz että 5GHz WiFi yhteyksiä.

Värillinen kosketusnäyttö
Hae lisätietoa audiosisällöstäsi tai ohjaa musiikkia sormenpäälläsi intuitiivisen värikosketusnäytön kautta.

Langaton Bluetooth suoratoisto
Suoratoista musiikkia älypuhelimesta tai tabletista.

Tekniset tiedot

 

Tuotetiedot
Kaiutinelementit 3 x 20 mm diskantti, 6 x (100 x 50) ovaalibasso
Lähtöteho 150W RMS
Signaali-kohinasuhde >80dB
Käyttöjännite 100 - 240 V ~ 50/60 Hz
Tehontarve lepotilassa < 2,0 W
Langaton verkko 802.11a/b/g/n/ac (2,4 GHz/5 GHz)
2.4G Wi-Fi-lähettimen taajuusalue 2412 MHz–2472 MHz (2,4 GHz ISM-kaista, USA 11 kanavaa, Eurooppa ja muut 13 kanavaa)
2.4G Wi-Fi-lähettimen teho < 20 dBm
2.4G Wi-Fi-modulaatio DBPSK, DQPSK, CCK, QPSK, BPSK, 16QAM, 64QAM
5G Wi-Fi-lähettimen teho < 23 dBm
5G Wi-Fi-modulaatio QPSK, BPSK, 16QAM, 64QAM, 256QAM
5G Wi-Fi-lähettimen taajuusalue 5,15–5,35 GHz, 5,470–5,725 GHz, 5,725–5,825 GHz

Ääniominaisuudet
Signaali-kohina suhde >80dB
Lähtöteho 150W RMS
Kaiutinelementit 3 x 20 mm diskantti, 6 x (100 x 50) ovaalibasso

Ulkomitat
Mitat (L x K x S) 1150 x 64 x 115mm
Paino 4.2kg

Ohjaus ja liitäntä ominaisuudet
Bluetooth®-versio 4.3
Bluetooth-lähettimen taajuusalue 2402 − 2480MHz
Bluetooth-lähettimen teho < 10 dBm
Bluetooth-lähettimen modulaatio GFSK,π/4 DQPSK, 8DPSK
Lue lisää
Sulje